Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να αγοράσω gaming υπολογιστή απλά το πρόβλημα είναι πως δεν έχω ιδέα πως να φτιάξω έναν και έτσι έχω δύο επιλογές.

Είτε να μου τον φτιάξει ένας τεχνικός, είτε μέσω skroutz να αγοράσω έναν έτοιμο. Ξέρω πως για τους έτοιμους δεν ακούγονται καλά λόγια αλλά αυτός μου φαίνεται οκ 

https://www.kaizerstore.gr/kaizerstore-desktop-pc-k7-gaming-core-core-i7-8700-2-x8gb-512gb-gtx1060-6gb-no-os-k7-gam-cor7-std

Τις γνώμες σας παρακαλώ, θα ήθελα κάτι στα 1000-1200 ( μαξιμουμ) 

Ευχαριστώ,

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Γεια σας, θέλω να αγοράσω gaming υπολογιστή απλά το πρόβλημα είναι πως δεν έχω ιδέα πως να φτιάξω έναν και έτσι έχω δύο επιλογές.

Είτε να μου τον φτιάξει ένας τεχνικός, είτε μέσω skroutz να αγοράσω έναν έτοιμο. Ξέρω πως για τους έτοιμους δεν ακούγονται καλά λόγια αλλά αυτός μου φαίνεται οκ 

https://www.kaizerstore.gr/kaizerstore-desktop-pc-k7-gaming-core-core-i7-8700-2-x8gb-512gb-gtx1060-6gb-no-os-k7-gam-cor7-std

Τις γνώμες σας παρακαλώ, θα ήθελα κάτι στα 1000-1200 ( μαξιμουμ) 

Ευχαριστώ,

Οθόνη έχεις ή θέλεις και οθόνη εντός του budget?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Οθόνη έχεις ή θέλεις και οθόνη εντός του budget?

Όχι, δεν έχω οθόνη αλλά φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο να επιλέξω μια 4k. Το δύσκολο είναι ο υπολογιστής γιατί εγώ δεν έχω ιδέα :(

Σκοπό έχω το budget γενικό ( τα πάντα δηλαδή ) να μην ξεπεράσουν τα 1500 ευρώ.

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Όχι, δεν έχω οθόνη αλλά φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο να επιλέξω μια 4k. Το δύσκολο είναι ο υπολογιστής γιατί εγώ δεν έχω ιδέα :(

Σκοπό έχω το budget γενικό ( τα πάντα δηλαδή ) να μην ξεπεράσουν τα 1500 ευρώ.

Gaming σε 4k ξέχνα το με τέτοιο budget...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Gaming σε 4k ξέχνα το με τέτοιο budget...

Μπορείς να μου πεις τότε με τέτοιον υπολογιστή ( γύρω στο προαναφερθέν budget ) τι οθόνη να πάρω;

Και γενικά πως σου φαίνεται αυτός ο υπολογιστής που είχε το link;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2018 στις 11:53 ΠΜ, Vasivouzoukos είπε

Μπορείς να μου πεις τότε με τέτοιον υπολογιστή ( γύρω στο προαναφερθέν budget ) τι οθόνη να πάρω;

Είτε σε 1080p 144hz, δηλαδή κάτι τέτοιο : https://postimg.cc/image/gxeip7j5j/ , ram+gpu : https://postimg.cc/image/mlktg4id3/ + οθόνη : https://www.websupplies.gr/othoni-samsung-curved-gaming-led-24-c24fg73 στα 1450€ όλα μαζί.

Είτε σε 1440p (2k) αλλά στα 60hz με το ίδιο σύστημα αλλά αυτή την οθόνη : https://mustshop.gr/category-1722/othones/benq27widescreen, που η εμπειρία όσο να 'ναι δεν είναι ίδια με τα 144hz όσον αφορά στο gaming, απλά είσαι σε καλύτερη ανάλυση.

Για το έτοιμο σύστημα τώρα, αν και σε γενικές γραμμές έχει καλά χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο, περιλαμβάνει αγνώστου προελεύσεως τροφοδοτικό (τουλάχιστον δεν γράφει κάτι), και επίσης, φτιάχνεις ίδιας απόδοσης σύστημα στο gaming με i5 8400+1060 (αφού η κάρτα είναι το νούμερο 1 στα παιχνίδια) στα 1000€, δηλαδή με 200€ λιγότερα. Δηλαδή και τον ιδιο cpu να έβαζες (8700), πάλι θα είσαι στα 80-100€ λιγότερα και θα ήξερες ότι είχες ένα ποιοτικό τροφοδοτικό και 3 χρόνια εγγύηση για τα περισσότερα κομμάτια, 7 για τροφοδοτικό, 5 για ssd. Γιατί το έτοιμο σύστημα που παρέθεσες γράφει για 2ετή εγγύηση, τώρα δεν ξέρω αν εννοεί καταστήματος εκτός από τις στάνταρ εγγυήσεις.

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 hours ago, Vasivouzoukos said:

Ανισορροπος. Πολυ δυνατο επεξεργαστη αλλα οχι αντιστοιχη καρτα γραφικων. Σε PC 1.000€ και πανω απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις μια καρτα της ταξης 1070 και πανω.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Ανισορροπος. Πολυ δυνατο επεξεργαστη αλλα οχι αντιστοιχη καρτα γραφικων. Σε PC 1.000€ και πανω απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις μια καρτα της ταξης 1070 και πανω.

Άρα πιστεύεις το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να απευθυνθώ σε έναν τεχνικό έτσι; Μιας και εγώ δεν γνωρίζω πολλά από pc built.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Άρα πιστεύεις το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να απευθυνθώ σε έναν τεχνικό έτσι; Μιας και εγώ δεν γνωρίζω πολλά από pc built.

Ο τεχνικός χρειάζεται μόνο για την συναρμολόγηση, τι σχέση έχει με αυτό που σου έγραψε ο άνθρωπος ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης καποια skroutzομαγαζα προσφερουν δωρεαν συναρμολογηση.  

τουτεστιν, διαλεγεις parts, στον συναρμολογουν και απλα εσυ κουμπωνεις πανω τα περιφερειακά σου, οπως οθονη, mouse, keyboard κλπ. 

Επεξ/σία από redykt
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Ο τεχνικός χρειάζεται μόνο για την συναρμολόγηση, τι σχέση έχει με αυτό που σου έγραψε ο άνθρωπος ? 

Ότι θα βρω κάποιον που να ξέρει από υπολογιστές ( μιλάω λες και είμαι 50 το ξέρω ) για να βρει καρτα γραφικών και επεξεργαστή που να ταιριάζουν, να μου κάνει την συναρμολόγηση κτλπ. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Ότι θα βρω κάποιον που να ξέρει από υπολογιστές ( μιλάω λες και είμαι 50 το ξέρω ) για να βρει καρτα γραφικών και επεξεργαστή που να ταιριάζουν, να μου κάνει την συναρμολόγηση κτλπ. 

Σου έγραψε και παραπάνω ένας φίλος να συμπληρώσεις την φόρμα: 

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα

Και επειδή έγραψες για gaming ανέφερε και τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...