Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Havik είπε

Τι να το κάνει το switch? το modem/router δεν έχει ήδη 4 ethernet?

...δεν ξέρω τι θα το κάνει, δεν είμαι εκει να δω τι θελει, το είπα επειδή ανέφερε το pach panel, μπορει να μην χρειάζεται και τιποτα απο ολα αυτα

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Καλημερα, σκεφτομουν επειδη τον αλλο μηνα θα βαψω το σπιτι, να περνουσα καλωδια εσωτερικα και να εχω ετοιμες αναμονες και να καταληγουν σε πριζες. το κοκκινο ειναι το ρουτερ, και θελω να στειλω καλωδια στα 2 καφε (tv) και στο μωβ (pc). σκεφτηκα να βαλω ενα πολυμπριζο πισω απο το ρουτερ, και μετα να φευγουν καλωδια που θα καταλαηγουν σε πριζες σε καθε συσκευη.

Νέα εικόνα bitmap.bmp

Δημοσ.

Άνοιξε  νέο θέμα καλύτερα, καλύτερα είναι να περάσεις κάποιο καλώδιο cat με μόνωση και όχι σκέτα μονόκλωνα καλώδια, επίσης αν μπεις σε αυτήν την διαδικασία έχει υπόψη ότι η τηλεφωνία VOIP κάποια στιγμή ίσως γίνει υποχρεωτική και αν θες να βάλεις και άλλα καλώδια για την τηλεφωνία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

@emperor4her εχω μια απορία, διαβάζεις αυτα που σου γραφουμε; μπαααααααα ε!!!

?? φυσικα.. δεν καταλαβα γιατι το λες αυτο..

18 λεπτά πριν, Havik είπε

Άνοιξε  νέο θέμα καλύτερα, καλύτερα είναι να περάσεις κάποιο καλώδιο cat με μόνωση και όχι σκέτα μονόκλωνα καλώδια, επίσης αν μπεις σε αυτήν την διαδικασία έχει υπόψη ότι η τηλεφωνία VOIP κάποια στιγμή ίσως γίνει υποχρεωτική και αν θες να βάλεις και άλλα καλώδια για την τηλεφωνία.

το ξερω, αλλα αν γινει voip, θα παρω απλα ενα ασυρματο που θα ειναι πανω στο ρουτερ και τελος.. δεν θα περασω απλο μονοκλωνο, αλλα σωλινα ελεγα και μεσα με ατσαλινα θα στειλω το καλωδιο για να μπορω να το βγαλω αν ποτε χρειαστει καποια αλλαγη η κατι αλλο.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...