lefter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καλημερα Ενδιαφερομαι για συσκευη που να παιζει μουσικη και με και χωρις ακουστικα, να παιρνει usb , με μπαταρια με διαρκεια και να παιζει τα τραγουδια και με σειρα και τυχαια.. Και οχι κατι πανακριβο. Τι προτεινετε ? Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Δεν νομίζω να βρεις mp3 που να έχει ενσωματωμένο ηχείο, κάποιες φθηνές επιλογές με κάποια ποιότητα είναι από αυτές τις μάρκες. Τώρα υπάρχουν και τα πολύ φθηνά crypto και osio τα οποία είναι 'ότι πληρώσεις, παίρνεις' δηλαδή μπορεί να βγει καλό μπορεί και όχι. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
lefter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, dimitris85 είπε Καλημέρα. Δεν νομίζω να βρεις mp3 που να έχει ενσωματωμένο ηχείο, κάποιες φθηνές επιλογές με κάποια ποιότητα είναι από αυτές τις μάρκες. Τώρα υπάρχουν και τα πολύ φθηνά crypto και osio τα οποία είναι 'ότι πληρώσεις, παίρνεις' δηλαδή μπορεί να βγει καλό μπορεί και όχι. Αυτα που μου λες δηλαδη ειναι μονο με ακουστικα ?
lefter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, lek88 είπε Mp3 χωρίς ακουστικά δεν θα βρεις Moνο tablet δηλαδη ?
lek88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Θα σε βολέψει το τάμπλετ όμως; έχουν έναν όγκο όσο να πεις...
lefter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γι αυτο ρωταω για τα αλλα. Τα ipod ? Η καποιο ηχειο φορητο μικρο που να παιρνει USB και να δουλευει ειτε με ακουστικα ειτε χωρις. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από lefter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα