papoys1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, giotis1982 είπε Δεν ισχύει αυτό, έχει κανονικά τροχαία ο δρόμος, δεν είναι ιδιωτικός . Εγώ τα πληρώνω τα διόδια πάντως γιατί βαριέμαι. Έτσι και αλλιώς δεν ταξιδεύω συχνά με αμάξι Ελλάδα Δεν λέω ότι δεν έχει τροχαία φίλε.Τους έχει παραχωρήσει δύο δωματιάκια στο Σείριο νομίζω σε λυόμενο κάθονται μέσα και στην Εθνική επεμβαίνουν μόνο αν πάρουν εντολή από τον πάροχο της Εθνικής. Έχεις δει πολλά περιπολικά να κινούνται στην Εθνική;;;;; Μόνο εκεί στα διόδια στις Αφίδνες βλέπεις καμιά φορά κανένα για το φόβο των Ιουδαίων μήπως έχει απομείνει κανένας των "δεν πληρώνω" και κάνει καμία απόπειρα να σηκώσει καμία μπάρα. Επίσης έχω την εντύπωση ότι τη διαχείριση των καμερών στην Εθνική την κάνουν αυτοί και όχι η Τροχαία. Και εγώ πληρώνω καμιά φορά αν βιάζομαι γιατί απέξω όπως και να το κάνεις είναι χρονοβόρο.Αλλά τις περισσότερες φορές ξεκινάω 10 - 15 λεπτά νωρίστερα να μην αγχώνομαι και πάω απέξω. Εξάλλου Εύβοια πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά και δεν είναι μακρύ ταξείδι.
panoskatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια πράγματα. Ιδιωτικός δρόμος δεν υπάρχει, όλοι είναι δημόσιοι είτε είναι εθνική είτε είναι αυτοκινητόδρομος .Τα διόδια δεν τα πληρώνετε γιατί περνάτε μέσα από το τσιφλίκι του ιδιοκτήτη! Δεν αγόρασε τον δρόμο, η τοπική αυτοδιοίκηση αντί να δίνει τα έργα συντήρησης σε εργολάβους ανέλαβαν εξ ολοκλήρου ιδιώτες την συντήρηση και έλεγχο του κάθε δρόμου. Τα διόδια είναι κατά κάποιον τρόπο η πληρωμή τους. Οι δημόσιοι δρόμοι φτιάχτηκαν με χρήματα φορολογουμένων και ένα μέρος σε κάποιους δρόμους από επιχορήγηση της ευρωπαϊκής ένωσης. Η αστυνομία και τροχαία έχει κάθε δικαίωμα.
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 8:42 ΜΜ, Μάκαρος είπε Ποσες φορες εχεις δει να κινουνται αναποδα σε εθνικη οδο ? https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/thanatiforo-trochaio-nekri-52chroni-poy-odigoyse-anapoda-stin-ethniki/ Κοίτα να δεις τι γίνεται..
Μάκαρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Για 32 λεπτά πριν, phanispal είπε https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/thanatiforo-trochaio-nekri-52chroni-poy-odigoyse-anapoda-stin-ethniki/ Κοίτα να δεις τι γίνεται.. Για κανε ενα κοπο και πες μου ετησιως ποσοι θανατοι οφειλονται σε αναποδη οδηγηση στην εθνικη οδο. Χανεις το νοημα με αυτα τα ποστ φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα