Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ενημερωμένος οδηγός αποφυγής διοδίων ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ????

Τα videos που υπάρχουν δεν είναι ενημερωμένα.

Υπάρχει ένας οδηγός στο blog του Δ. Κυπριώτη εδώ http://dimtris-kypriotis.blogspot.com/2014/02/blog-post_7.html αλλά χρειάζεται ενημέρωση.

Αν κάποιος εδώ ξέρει τη διαδρομή θα μπορούσε να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις και να την ανεβάσουμε κάπου.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι ευκολος ο δρομος εδω μεχρι Λαμια τα βιντεο αναλυτικα, απο Λαμια μεχρι Λαρισα παμε απο Δομοκο απο εκει και επειτα καποιος αλλος να συμπληρωσει.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το google maps ή τα GPS στα κινητά δεν κάνουν;

EDIT: Άκυρο, δεν κάνουν.

Επεξ/σία από Kercyn
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ather είπε

Το google maps έχει αποφυγή διοδίων

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο που γράφεις στην περίπτωση εδώ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ather είπε

Το google maps έχει αποφυγή διοδίων

Κι εγώ αυτό πήγα να κοιτάξω σε διαδρομή που ξέρω και βγάζει τελείως άλλη. Φαντάζομαι το θέμα είναι να μην κάνεις κύκλους κλπ, απλώς να βγαίνεις λίγο πριν το σταθμό των διοδίων και να μπαίνεις λίγο μετά, ή έστω η παράκαμψη που κάνεις να μην είναι μεγάλη.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Predatorkill είπε

O @tsofras εχει φτιαξει ενα app σχετικο αλλα δε θυμαμαι πως το λενε... Θα απαντησει λογικα μολις δει το mention.

@Predatorkill εννοούσες μάλλον κάποιον άλλο ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Kercyn είπε

Το google maps ή τα GPS στα κινητά δεν κάνουν;

EDIT: Άκυρο, δεν κάνουν.

Μπορείς  βάλεις όποια τροποποιημένη διαδρομή θέλεις στο google maps πάντως και θα την έχουν μετά και όλοι οι άλλοι οδηγοί σαν επιλογή https://www.lifewire.com/make-custom-route-on-google-maps-4126536 

Φαντάζομαι παρόμοια επιλογή θα έχουν και άλλοι δημοφιλείς πλοηγοί. 

Και έτσι θα πρέπει να μοιράζονται τέτοια πράγματα μιας και ειναι πιο αποδοτικό (πατάς πχ διαδρομή τάδε χωρίς διόδια 2018 και σου την βγάζει ) απο το να κάνεις ουσιαστικά 2 ώρες podcast για να το δει ο άλλος.. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
Δημοσ.

Αθήνα Λαμία - Λαμία Αθήνα αυτή που πόσταρε ο Lacepo  στο 2ο μήνυμα.Την έχω κάνει και ήταν άψογη.Από εκεί και πάνω δεν ξέρω.

Στο google maps μη βασίζεσαι θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Google maps. 8 χρόνια έτσι πηγαινοέρχομαι Αθήνα επαρχία. Το Sygic δεν μου έβγαζε διάδρομη σε αντίθεση με το google maps.

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε το google maps είμαστε εμείς.. δεν ειναι κάτι ξέχωρο... αν δεν υπάρχει η διαδρομή που ψάχνετε ή έχετε δει σε βίντεο κτλ πείτε στον δημιουργό να την προσθέσει στο googlemaps ο ίδιος ή κάντε το εσείς μόνοι σας. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...