iiiioannis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Υπάρχει ενημερωμένος οδηγός αποφυγής διοδίων ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???? Τα videos που υπάρχουν δεν είναι ενημερωμένα. Υπάρχει ένας οδηγός στο blog του Δ. Κυπριώτη εδώ http://dimtris-kypriotis.blogspot.com/2014/02/blog-post_7.html αλλά χρειάζεται ενημέρωση. Αν κάποιος εδώ ξέρει τη διαδρομή θα μπορούσε να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις και να την ανεβάσουμε κάπου. Ευχαριστώ
Lacepo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ειναι ευκολος ο δρομος εδω μεχρι Λαμια τα βιντεο αναλυτικα, απο Λαμια μεχρι Λαρισα παμε απο Δομοκο απο εκει και επειτα καποιος αλλος να συμπληρωσει. 2
Predatorkill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 O @tsofras εχει φτιαξει ενα app σχετικο αλλα δε θυμαμαι πως το λενε... Θα απαντησει λογικα μολις δει το mention. 1 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το google maps ή τα GPS στα κινητά δεν κάνουν; EDIT: Άκυρο, δεν κάνουν. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Kercyn 1
Lacepo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Ather είπε Το google maps έχει αποφυγή διοδίων Δεν ισχύει κάτι τέτοιο που γράφεις στην περίπτωση εδώ. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Ather είπε Το google maps έχει αποφυγή διοδίων Κι εγώ αυτό πήγα να κοιτάξω σε διαδρομή που ξέρω και βγάζει τελείως άλλη. Φαντάζομαι το θέμα είναι να μην κάνεις κύκλους κλπ, απλώς να βγαίνεις λίγο πριν το σταθμό των διοδίων και να μπαίνεις λίγο μετά, ή έστω η παράκαμψη που κάνεις να μην είναι μεγάλη. 2
tsofras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, Predatorkill είπε O @tsofras εχει φτιαξει ενα app σχετικο αλλα δε θυμαμαι πως το λενε... Θα απαντησει λογικα μολις δει το mention. @Predatorkill εννοούσες μάλλον κάποιον άλλο 1
TopicStrarter Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Kercyn είπε Το google maps ή τα GPS στα κινητά δεν κάνουν; EDIT: Άκυρο, δεν κάνουν. Μπορείς βάλεις όποια τροποποιημένη διαδρομή θέλεις στο google maps πάντως και θα την έχουν μετά και όλοι οι άλλοι οδηγοί σαν επιλογή https://www.lifewire.com/make-custom-route-on-google-maps-4126536 Φαντάζομαι παρόμοια επιλογή θα έχουν και άλλοι δημοφιλείς πλοηγοί. Και έτσι θα πρέπει να μοιράζονται τέτοια πράγματα μιας και ειναι πιο αποδοτικό (πατάς πχ διαδρομή τάδε χωρίς διόδια 2018 και σου την βγάζει ) απο το να κάνεις ουσιαστικά 2 ώρες podcast για να το δει ο άλλος.. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter 1
Predatorkill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Στις 3/7/2018 στις 10:28 ΠΜ, tsofras είπε @Predatorkill εννοούσες μάλλον κάποιον άλλο Εχεις δικιο, σορρυ. Ο @becoming_I το εχει φτιαξει. 2
papoys1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Αθήνα Λαμία - Λαμία Αθήνα αυτή που πόσταρε ο Lacepo στο 2ο μήνυμα.Την έχω κάνει και ήταν άψογη.Από εκεί και πάνω δεν ξέρω. Στο google maps μη βασίζεσαι θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα. 1
txcellas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μια χαρά είναι το Google maps. 8 χρόνια έτσι πηγαινοέρχομαι Αθήνα επαρχία. Το Sygic δεν μου έβγαζε διάδρομη σε αντίθεση με το google maps. 1
TopicStrarter Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Είπαμε το google maps είμαστε εμείς.. δεν ειναι κάτι ξέχωρο... αν δεν υπάρχει η διαδρομή που ψάχνετε ή έχετε δει σε βίντεο κτλ πείτε στον δημιουργό να την προσθέσει στο googlemaps ο ίδιος ή κάντε το εσείς μόνοι σας. 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Την διαδρομή σχεδιασμένη στον χάρτη μπορούμε να την βρούμε κάπου; 1
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Βασικά είναι τόσο δύσκολο να εισάγεις συγκεκριμένες διαδρομές στο Google Maps και να του πεις να σε πάει από εκεί; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα