V-a-c Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Την καλησπέρα μου παιδιά , έχει ο αδερφός μου επιδότηση συσκευής διότι έχει λήξει το συμβόλαιο του και σκέφτεται να το ανανεώσει και υπάρχει ένα δίλημμα μεταξύ κάποιων συσκευών και το ψάχνουμε. Έχουμε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων : Xiaomi Mi Mix 2 Special Edition 8/128 στα 209 euro Xiaomi Mi Mix 2 6/64 στα 109 euro Huawei Honor 10 4/64 στα 189 euro Iphone 6 στα 115 euro ( δεν ξέρω αν αξίζει πλέον , το έβαλα λόγω compact size ) Huawei P20 Lite 4/64 στα 109 euro Xiaomi Mi Note 5 4/64 Δωρεάν Xiaomi Mi A1 4/64 Δωρεάν MEIZU Pro 7 4/64 Δωρεάν Αυτά έχω δει online , τώρα δεν ξέρω αν βρεθεί και κανά Xiaomi Mi6 ξεχασμένο σε κατάστημα αν πρέπει να το σκεφτεί και αυτό ? Τώρα το δικό μου σκεπτικό για αρχή είναι , αν θέλει χώρο και ταχύτητα να πάει στο Mi Mix 2 Special Edition . Αλλιώς να πάει στο Honor 10 που είναι και πιο μαζεμένο και καλύτερη κάμερα ? Αν δεν θέλει να πληρώσει τίποτα , ας πάει στο all around Xiaomi Mi Note 5 .
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Xiaomi Mi Mix 2 Τώρα αν θέλει το νορμάλ η το Special αυτό πάει ανάλογα τις ανάγκες του και την τσέπη του Γενικά το smartphone αυτό είναι "κόσμημα" Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Zengar Zombolt 1
V-a-c Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Ντάξει όντως είναι πανέμορφο , από θέμα κάμερας δεν ξέρω πως μπορεί να τα πηγαίνει σε σχέση με το Honor 10
darksoul93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Το mix 2 έχει optical image stabilization ενώ το honor 10 όχι, που σημαίνει καλύτερη λήψη βίντεο και νυχτερινές λήψεις, από την άλλη το honor έχει διπλή κάμερα και AI που δίνουν κάποιες έξτρα λειτουργίες. Διαλέγει τι θα χρησιμοποιει περισσότερο. 1
isay Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Πες του να ζητήσει και προσφορα ΧΩΡΙΣ επιδότηση, δηλαδή να γίνει έκπτωση στο πάγιο. Αυτό γιατί σε πάρα πολλές περιπτώσεις σε καρασυμφέρει να πάρεις την έκπτωση και να αγοράσεις κινητό απο αλλου. Αν τώρα αυτό δεν τον ενδαφιέρει, αγνόησε το μήνυμα μου
fytotech Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Η καλύτερη λύση είναι πάντα, να πάρει την επιδότηση στο πάγιο και να χρησιμοποιήσει τα λεφτά αυτά για να πάρει όποια συσκευή θέλει. Στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας υπερκοστολογούν τις συσκευές. Μόλις τώρα, isay είπε Πες του να ζητήσει και προσφορα ΧΩΡΙΣ επιδότηση, δηλαδή να γίνει έκπτωση στο πάγιο. Αυτό γιατί σε πάρα πολλές περιπτώσεις σε καρασυμφέρει να πάρεις την έκπτωση και να αγοράσεις κινητό απο αλλου. Αν τώρα αυτό δεν τον ενδαφιέρει, αγνόησε το μήνυμα μου Με πρόλαβες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα