Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά δοκίμαζα να αλλάξω font στο κινητό μου και μια από αυτές που δοκίμασα δεν ήταν συμβατή με τά ελληνικά αποτέλεσμα κάποια γράμματα να βγαίνουν σαν σύμβολα. Έκανα factory reset αλλά το πρόβλημα παραμένει υπάρχει κάποια λύση ?
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Άλλαξε launcher και βάλε τον Nova. το εχω κανει δεν πιανει
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το insomnia και τον via browser στο ενα απο τα 2 κινητα μου, και δεν εχω αλλαξει ουτε καν το μεγεθος της γραμματοσειρας σε κανενα απο τα 2 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από jim_p
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Λοιπόν αφού δοκίμασα ότι εφαρμογές είχε για fonts καί δεν έπιασε, δοκίμασα να κατεβάσω fonts από magisk πάλι δεν έπιασε , δοκίμασα factory reset επίσης δεν έπιασε μου γύρισε το μυαλό καί τελικά φλασαρισα την ROM καί ξαναπέρασα την officials ξανά χειροκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα