Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι φίλε δεν είναι για αυτό προβληματίζομαι είναι και 9 μηνών..:( Ελπίζω να κατάλαβες το θέμα Μ φιλε... ίσχυει ότι το note 5 πρέπει να έχει με κόκκινα γράμματα πλάγια το global version+ένα κωδικό πίσω??

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι σου είπε ο #chios , ισχύει.

Τώρα όσο για το G6,σε τέτοια τιμή αν είναι αξιόπιστο το άτομο που το δίνει για μένα πάρε το LG.

Και στα 200+ να το έδινε πάλι αυτό να πάρεις.

Το μόνο αρνητικό του είναι η μπροστινή κάμερα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ισχύει παιδιά ή μπροστινή κάμερα + η μπαταρία όσο ξέρω.. δεν είναι καλα

Μία χαρά είναι κ η κάμερα και η μπαταρία. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομουν το lenovo zuk z2 pro με 6/128 έχει 6gb ram αξίζει λέτε η αγορά του στα 180€??έχει κινεζιες μέσα όταν το παίρνεις?Κάτι αρνητικο ξέρουμε για αυτό? Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kp1 είπε

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομουν το lenovo zuk z2 pro με 6/128 έχει 6gb ram αξίζει λέτε η αγορά του στα 180€??έχει κινεζιες μέσα όταν το παίρνεις?Κάτι αρνητικο ξέρουμε για αυτό? Ευχαριστώ

Για εμενα αξιζει πολυ περισσοτερο απο ολα τα Mid range κινητα του 2018, ο snapdragon 820 παραμενει ανωτερος απο τους 636,660 κλπ συν μπολικη ραμ και αποθηκευτικο χωρο, πολυ καλες καμερες που επισης κανενα Mid range Κινητο δεν φτανει. Στο software Κομματι δεν ξερω τι παιζει, αλλα απο αποψη hardware στα 180 το θεωρω τιμια επιλογη.

Δημοσ.

Που το βρήκες σε αυτήν την τιμή;

Από θέμα λογισμικού υπάρχουν τόσο πολλές custom rom για αυτό το κινητό που σίγουρα θα βρεις πια σου ταιριάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά διάβασα δεν έχει καμία ελληνικα + επεισης δεν ξέρω να περνάω άλλες ρομ..Απλα το 2018 λέτε αξίζει?Kαι διαβάζω για bugs+θέματα με τις ρομ..

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Η πιο καλή και εξελιγμένη rom που έχω ακούσει είναι η AEX.

Τώρα αν θες να βάλεις να έχει πλήρη Ελληνικά νομίζω επειδή έρχεται ρουταρησμενο μπορείς να το κάνεις με την εφαρμογή morelocale 2.

Εδω θα δεις πως γίνεται https://www.youtube.com/watch?v=z2k-bbyclOE

Τα Forum είναι αυτά 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434743

https://zukfans.eu/community/forums/zuk-z2-pro.4/

Δημοσ.

Παιδιά κάτι τελευταίο μν ενοχλω 170€ καινούριο το xiaomi redmi note 5 ή 280€ lg g6 ??Λετε αξίζουν η διαφορά? ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Φίλε chios το δίνει παιδι εδώ μέσα μπήκε αγγελία στην κατηγορία xiaomi νμζ τσεκαρε το ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά μια τελευταία ερώτηση ποιο θεωρείτε ποιο καλό για αγορά μέσα στο 2018 βάση οθόνης ανάλυση,κάμερα,μπαταρία, επεξεργαστή...γτ καινούρια έχουν ίδια τιμή!!!!Ακούω απόψεις και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...και εκτιμώ όλες τις απόψεις!!!

Επεξ/σία από kp1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...