Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για κινητο.Ειμαι ανάμεσα στο Lenovo Moto G5S plus Dual 4/32 Vs Xiaomi redmi note 5 4/64.Ποιο λέτε να πάρω??τα βρίσκω ίδια τιμή 180€ και τα δύο.Ποιο έχει καλύτερη κάμερα?Απλά ξέρω ότι το μόνο + σίγουρα του μοτό είναι το ΝFC..οποίος έχει δουλέψει ένα από τα δύο ας βοηθήσει..Με ενδειαφερει οθόνη ,κάμερα , επιδόσεις,μπαταρία +και καλό θα ήταν και το ΝFC βόλευει σε ηλεκτρονικο εισιτήριο κλπ.Ευχαριστω όλα τα μέλη και καλό καλοκαίρι να έχετε.

Δημοσ.

Redmi note 5

Καλυτερο παντου.Καλυτερος επεξεργαστης, καλυτερη καμερα, μεγαλυτερη μπαταρια, USB-C, μεγαλυτερη οθονη, πιο ομορφο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου απλα δεν έχει ΝFC...ξέρεις άλλο τρόπο να έχουμε NFC, με κάνα πρόγραμμα?

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πολύ.Και εγώ για το note 5 προσανατολίζομαι.αν το έχει κάνεις καλή οθόνη από χρώματα με ήλιο πάνω φαίνεται?(ξέρω τα χαρακτηριστικά σε ανάλυση αλλά μερικές φορές άλλο τα νούμερα άλλο η πραγματικοτητα 😉)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Οκ ευχαριστώ πολύ.Και εγώ για το note 5 προσανατολίζομαι.αν το έχει κάνεις καλή οθόνη από χρώματα με ήλιο πάνω φαίνεται?(ξέρω τα χαρακτηριστικά σε ανάλυση αλλά μερικές φορές άλλο τα νούμερα άλλο η πραγματικοτητα 😉)

Όχι μια χαρά είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Saruman να ρωτήσω αν είναι εύκολο απο όσο ξέρω το Xiaomi redmi note 5 για να έχει την Β20 (800) + και αν είναι  global με όλες τις ενημερώσεις και ελληνικα και όχι χέρι global rom ίσχυει ακόμα να λέει στο κουτί δεξιά global version+να έχει ένα κωδικό τα ξέρω καλά? Ισχύει ακόμα αυτό? Kαι βρίσκω LG G6 στα 190€ 10 μηνών άριστο αξίζει καλύτερα από το Xiaomi redmi note 5??

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε σαφώς αξίζει το g6 σε αυτά τα χρήματα αν είναι όντως άριστο, έχει και το nfc που θέλεις, αν και εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν νομιζω ότι υπερτερεί κάπου το rd5 σε σχέση με το g6, πέρα από τη μπαταρία. 

Ρε αδερφέ αφού σε άλλα threads προτείνεις το g6, τι ψάχνεσε ποιο θα αγοράσεις; 

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.

Το ψάχνω γτ είναι 9 μηνών κινητό +προβληματίζομαι..όπου το αναφέρω εννοώ για καινούριο και αν δεις λέω + για το s7 μαζί!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kp1 είπε

Το ψάχνω γτ είναι 9 μηνών κινητό +προβληματίζομαι..όπου το αναφέρω εννοώ για καινούριο και αν δεις λέω + για το s7 μαζί!

Αφού λες ότι είναι άριστο, τι ακριβώς σε προβληματίζει; 

Δημοσ.

Δεν τον ξέρω προσωπικά από εδώ μέσα παιδί που το δίνει μπορεί να τσεκαρες από κοντα κάμερες+ τα βασικά για μπαταρία αν την έχει ξεζουμισει δν μπορείς να το τεσταρεις..ενώ το άλλο είναι κούτα για αυτό το λέω..

Δημοσ.

Εγώ δύσκολα θα έπαιρνα μεταχειρισμένο, οπότε άποψη μου χτυπά το rdnm5, νόμιζα ότι ήτανε γνωστού σου το g6. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...