Προς το περιεχόμενο

Προτασεις καρτοκινητου με εμφαση σε data

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΑιδες μια ερωτηση. Αυρι καταφθανει φιλος απο το εξωτερικο και θα κατσει 1 μηνα περιπου. Ψαχνει καρτοκινητο με εμφαση κυριως στα data (δεν τον ενδιαφερουν οι κλησεις).

Τη συγκεκριμενη περιοδο ποιος δινει την καλυτερη καρτοπροσφορα σε data?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, Alphaleader είπε

Αγορα whαtsup και μετατροπη σε frog. 2gb στα 4.4ευρω και 5gb στα 8.5 ευρώ.

Αυτά που προτείνεις είναι πακέτα για χρήση μόνο (και αποκλειστικά) σε social media το ένα και video κ' μουσική το άλλο.

Απλώς data για γενική χρήση, το πακέτο είναι 7€ για 700mb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εισαι βεβαιος γιατι εδω

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx

δε λεει κατι τετοιο;

Μην παρω  στο λαιμο μου τον ανθρωπο.

Επεξ/σία από louben

4 ώρες πριν, djkostas84 είπε

Αυτά που προτείνεις είναι πακέτα για χρήση μόνο (και αποκλειστικά) σε social media το ένα και video κ' μουσική το άλλο.

Απλώς data για γενική χρήση, το πακέτο είναι 7€ για 700mb.

οπως νομιζεις....

22 ώρες πριν, louben είπε

Πως γινεται αυτη η μετατροπη γιατι δεν ξερω κατι. Λινκ?

στέλνεις sms ΑΛΠΑΚ στο 1314 και έρχεται sms που σου λέει τι να στείλεις για frog. Το κοστος μετατροπης ειναι 3€

• Like 1

Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως δεν γνωρίζω τι από τα 2 ισχύει, μιας και δεν είμαι (πλεον) συνδρομητής της frog.

Υπάρχει μια ασυμφωνία μεταξύ της αγγλικής σελίδας του frog και της ελληνικής, αν και οι 2 αποτελούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους από ελληνικά.

Στα ελληνικά τα αποκαλεί απλά "Πακέτο 5GB" και "Πακέτο 2GB" ενώ στα αγγλικά "Social now " και "Play Now"  με όρους χρήσης για το Play now πχ: 

• 5GB για χρήση σε Video και Μουσική σε YouTube, Netflix, COSMOTE TV GO, Amazon Prime Video, Mubi, Apple Music, Spotify, Tidal και Deezer και streaming από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Pepper, Join Radio και OFFRADIO.

Πριν 6 μήνες περίπου που είμουν εγώ συνδρομητής της frog πάντως ίσχυαν αυτά που περιγράφω παραπάνω, αν άλλαξαν ας μας ενημερώσει ο @Alphaleader

ή κάποιος άλλος συνδρομητής της Frog.

Εμένα πάλι η αγγλικη εκδοση μου βγαζει ακριβως τα ιδια με την ελληνικη.

• Activation of each bundle is done by sending free of charge SMS 14200 to 1330.
  • You can purchase until 2 bundles per calendar month
  • Τhe free ΜΒ can be consumed within the respective period of one month and they are not transferred to the following month unless there is a new activation of α Data bundle with monthly validity. In this case, the validity date of the available free MB is set according to the expiration date of the free MB that expire last.
  • 5GB bundle can be used with both COSMOTE Internet and COSMOTE WAP settings
  • For subs that have registered COSMOTE My Internet Service (that have activated their connection after 4/7/2016 and have registered to the COSMOTE My Internet Service or have activated their connection before 4/7/2016 and have registered COSMOTE My Internet Service), when the free MB are consumed earlier than the expiration date or when the bundle expires then Internet browsing is corrupted and the sub is automatically driven to link of COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) so as to choose one of the available Data Bundle and thus continue Internet browsing.
  • For subs that have not registered COSMOTE My Internet Service (that have activated their connection before 4/7/2016 and have not registered COSMOTE My Internet or have activated their connection after 4/7/2016 and have deregistered COSMOTE My Internet Service), when the free MB are consumed earlier than the expiration date then the above bundle charge for browsing to Internet is 1.0416 €/MB until the expiration of the bundle with min charge 1KB and after the charge is per KB (1MB = 1024 KB και 1GB = 1024 MB). When the free MB of the bundle expires, Internet browsing is charged with 1,30€ /day via the Mobile Internet Day Pass Service.
  • Subscribers can be informed for the available remaining airtime from their bundle by making a free of charge call at 1298 or by sending a free SMS with content "Y" to 1330.

VAT 24% is included in the prices.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε κοιταμε αλλα.Εσυ κοιτας το πακετο play now, εγω το πακετο 5 γιγα.

Λογικα ειναι διαφορετικα.

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από louben

7 λεπτά πριν, louben είπε

Φιλε κοιταμε αλλα.Εσυ κοιτας το πακετο play now, εγω το πακετο 5 γιγα.

Λογικα ειναι διαφορετικα.

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx

Ναι απότι φαίνεται έχεις δίκιο. (και ο  @Alphaleader )

Με μπέρδεψε πως στο αγγλικό δεν υπάρχουν τα πακέτα 5&2gb στο μενού που κοιτούσα.

Μου φαίνεται θα ξαναλλάξω κι εγώ πίσω σε frog...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/7/2018 στις 4:04 ΜΜ, louben είπε

ΠΑιδες μια ερωτηση. Αυρι καταφθανει φιλος απο το εξωτερικο και θα κατσει 1 μηνα περιπου. Ψαχνει καρτοκινητο με εμφαση κυριως στα data (δεν τον ενδιαφερουν οι κλησεις).

Τη συγκεκριμενη περιοδο ποιος δινει την καλυτερη καρτοπροσφορα σε data?

Ασχετο αλλα αν εχει καποια συνδεση στο εξωτερικο μπορει να το χρησιμοποιησει κανονικα στην Ελλαδα, εγω ετσι κανω δηλαδη. Απλα το λεω μπας και δε ξερετε. Για Ευρωπη παντα

Επεξ/σία από najinblue3

Ερωτηση:

Τι ποιοτητα συνδεσης εχετε σε ολα αυτα τα πακετα frog/Q κλπ; Απ οσο ξερω δεν εχουν προτεραιοτητα στην χρηση των κεραιων και ειναι πολλες φορες που δυσκολευεσαι να εχεις σημα ή ταχυτητα στα δεδομενα χωρις να φταιει το σημειο. Ποια ειναι η εμπειρια σας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...