Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Εννοείται έχω οδική οποτε ότι γίνει όσο είμαι κοντά κιόλας στη θεσσαλονικη δεν έχω θέμα. Η οδική με έσωσε όταν είχε κάψει φλάντζα. Σήμερα πάλι μέχρι στιγμής δεν μου έκανε τίποτα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Είστε τυχεροί γιατί βρίσκεται διανομέα , τον αλλάξατε ή πήρατε σέτ επισκευής;

Ράουλο κ.λ.π

Eμένα στο Honda o Σαρακάκης θέλει 500 ευρώ και δεν μπορώ να βρω μετ/σμενο

Το έχω παραγγείλει απο έξω με 150 ευρώ γνήσιο , όπως και τον αισθητήρα οξυγονου.

Το αμάξι είναι 15 χρονών και έχει επάνω 402.000χλμ

Αν αναφέρεσαι σε μένα, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ήμουν πολύ τυχερός. Βρήκα όλο το διανομέα μεταχειρισμένο γνήσιο Denso, ακριβώς τον ίδιο κωδικό, 60€ και τον έβαλε πάνω ο μάστορας και φαίνεται να παίζει κανονικά.

Τιμή καινούργιου; Κλάμα: 1.100€ απ' την Toyota. Μου το 'πε ο πρώτος μάστορας που το είδε και δεν τον πολυπίστεψα, μέχρι που μου το είπε και δεύτερος και το είδα και στο ToyoDIY.

To πόσο θα κρατήσει αυτός που έβαλα, άγνωστο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, meletis_m είπε

Είστε τυχεροί γιατί βρίσκεται διανομέα

Δεν έχει να κάνει με τύχη... για τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει πολύ στην Ελλάδα όλοι φέρνουν ανταλλακτικά, για μοντέλα που κυκλοφορούν ελάχιστα δεν ασχολείται κανείς. Για starlet/corolla βρίσκεις τα πάντα στα μεταχειρισμένα, για accord δεν βρίσκεις τίποτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να επιστρέψω δυστυχώς. Λόγω διακοπών και επειδή δεν ξαναέδωσε καμία αφορμή μετά το περιστατικό δεν το είχα πάει συνεργείο. Σήμερα μου το ξαναεκανε αλλά δεν πήρε ξανά μετά όπως την προηγούμενη φορά. Το πήγα με οδική στο συνεργείο αλλά ήταν στο κλείσιμο θα το δει αύριο. Αλλά στο λίγο που κοίταξε είπε ότι βενζίνη δίνει κανονικά δεν είναι αντλία. Μάλλον κάτι ηλεκτρικό κανένα μπουζί η πολλαπλασιαστής αλλά θα το δει αύριο και θα με πάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...