Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/7/2018 στις 4:19 ΜΜ, balt123 είπε

όταν λέω 'φτηνη' δεν εννοώ 30-40 ευρώ. εννοώ κάπου στα 100-120... άντε 150 max.

Αν είναι να χαλάσεις έξτρα 120-150 Ευρώ για τον FX8350 καλύτερα πούλα μητρική, επεξεργαστή και μνήμη και πάρε AM4.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Αν είναι να χαλάσεις έξτρα 120-150 Ευρώ για τον FX8350 καλύτερα πούλα μητρική, επεξεργαστή και μνήμη και πάρε AM4.

Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά.

Είδα post του Αιγύπτιου κι οχι μόνο συμφώνησα, μου άρεσε κιόλας.

Πάω στο γιατρό άμεσα.

edit: ΩΠΠΠΠΠ.

μου ξέφυγε το ''πάρε Am4.''

To ήξερα ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια....

8 λεπτά πριν, radiohead είπε

Καλά έκανες και είπες τη γνώμη σου  απλα φάνηκε να τον παροτρύνεις να πληρώσει μονη 75 ευρωπαϊκά. Ας το λήξουμε εδώ λοιπόν μην φαγωνεστε τζάμπα :)

Δεν φαγώνεται κανένας. Πολύ καλά έκανε και περιέγραψε την εμπειρία του. Είναι όμορφο όταν είναι ειλικρινές.

Είναι άστοχο όταν η ειλικρινής εμπειρία είναι τόσο μακρυά από την πραγματικότητα.

Κι ας με λέει κομπλεξικό. Δεν θυμώνω. (ακόμα...😈)

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε

Όταν ακούω για θερμοκρασίες κάτω του περιβάλλοντος κάτι με πιάνει και αναρωτιέμαι.... μα τόσο;

Μην αναρωτιέσαι.  Συμβαίνει.

Κι εμένα με άφησε μια πρώην μου με μια φίλη της 15 χρόνια μεγαλύτερη στην ίδια σκηνή. εεεε, τη μάγκωσα...

Μου λέει μα τόσο??? της λέω σόρρυ, αλλά τόσο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τώρα να πω οτι έχω μπερδευτεί σχεδόν χειρότερα απο ότι ήμουν πριν αρχίσω το θέμα? :P
κοιτάω σκρουτζομάγαζα για ψύχτρες αλλά δε μου αρέσει καμία σχεδον απο αυτές που βλέπω. Τις στροφές του ανεμηστήρα τις παίρνω υπόψιν? ή παίρνω ένα βαρέλι τύπου Thermaltake και προσεύχομαι για το καλύτερο? επίσης πείτε κανένα πρόγραμμα που να λογκάρει θερμοκρασίες.. το speed-fan μαλ....ζεται. Γράφει κάτι 5ψήφια νούμερα στο log χωρίς εξήγηση. το speccy που έβαλα μετά, λέει 35-40 σε idle και 50κάτι-63 όταν παίζω. Η κάρτα γραφικών μέσο όρο στα 65-68 μένει.. οι δίσκοι ξέρω οτι ψιλοβράζουν αλλά δεν γίνεται να βάλω ανεμηστήρα απο κάτω. έχω έναν ανεμηστήρα πίσω και έναν πάνω (κάτω δεν έχω βάλει γιατί πέφτουν τα καλώδια απ'το τροφοδοτικό. μπορώ να βάλω άλλον έναν πάνω αλλά δεν είμαι σίγουρος αν χωράει). Tο κουτί απ'ότι λέει στην επίσημη σελίδα έχει πλάτος 26 εκατοστά, αλλά δεν έχω μετρήσει πόσο είναι το πλάτος απ'τη μητρική ως το καπάκι.. Аυτά έχω να πω για τώρα.. κράξτε άφοβα (αρκεί να βοηθείστε να βρούμε και μια λύση στην πορεία ) :D

Επεξ/σία από balt123
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, balt123 είπε

Εγώ τώρα να πω οτι έχω μπερδευτεί σχεδόν χειρότερα απο ότι ήμουν πριν αρχίσω το θέμα? :P
κοιτάω σκρουτζομάγαζα για ψύχτρες αλλά δε μου αρέσει καμία σχεδον απο αυτές που βλέπω. Τις στροφές του ανεμηστήρα τις παίρνω υπόψιν? ή παίρνω ένα βαρέλι τύπου Thermaltake και προσεύχομαι για το καλύτερο? επίσης πείτε κανένα πρόγραμμα που να λογκάρει θερμοκρασίες.. το speed-fan μαλ....ζεται. Γράφει κάτι 5ψήφια νούμερα στο log χωρίς εξήγηση. το speccy που έβαλα μετά, λέει 35-40 σε idle και 50κάτι-63 όταν παίζω. Η κάρτα γραφικών μέσο όρο στα 65-68 μένει.. οι δίσκοι ξέρω οτι ψιλοβράζουν αλλά δεν γίνεται να βάλω ανεμηστήρα απο κάτω. έχω έναν ανεμηστήρα πίσω και έναν πάνω (κάτω δεν έχω βάλει γιατί πέφτουν τα καλώδια απ'το τροφοδοτικό. μπορώ να βάλω άλλον έναν πάνω αλλά δεν είμαι σίγουρος αν χωράει). Tο κουτί απ'ότι λέει στην επίσημη σελίδα έχει πλάτος 26 εκατοστά, αλλά δεν έχω μετρήσει πόσο είναι το πλάτος απ'τη μητρική ως το καπάκι.. Аυτά έχω να πω για τώρα.. κράξτε άφοβα (αρκεί να βοηθείστε να βρούμε και μια λύση στην πορεία ) :D

Στα πόδια σου δε το έχεις; Τι εννοείς δεν σου αρέσει αυτή που είχες ήταν πιό όμορφη; :P

Σου είπαμε για να βρείς λύση πρέπει να προσθέσεις κανέναν ανεμιστήρα και να κλείσεις το κουτί. Ή να αλλάξεις κουτί :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

Στα πόδια σου δε το έχεις; Τι εννοείς δεν σου αρέσει αυτή που είχες ήταν πιό όμορφη; :P

Σου είπαμε για να βρείς λύση πρέπει να προσθέσεις κανέναν ανεμιστήρα και να κλείσεις το κουτί. Ή να αλλάξεις κουτί :P

Δεύτερο ευαγγέλιο μετά από αυτό που έγραψες για την οθόνη.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, radiohead είπε

Eννοώ δε μου αρέσουν οι διαστάσεις της ψύχτρας και τα rpm του ανεμιστήρα (επίσης σε πολλές δε μου αρέσει η μάρκα και κάποιες δε μου αρέσουν και εμφανησιακά.. αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
Ναι στα πόδια το έχω.. κουτί δεν αλλάζω. Διαλέξτε που τους θέλετε τους ανεμιστήρες και βρείτε μου τρόπο να μην πέφτουν τα καλώδια στον/στους κάτω και εγώ μαζί σας είμαι.. ;D (Στο site του κουτιού είδα οτι βάζει ανεμηστήρα στη θέση που βάζω εγώ το τροφοδοτικό... τώρα γιατί και πως.. τρέχα γύρευε.) 1) οι θερμοκρασίες που είπα απο πάνω είναι νορμάλ για cpu/gpu? 2) το κουτί το έκλεισα. ο θόρυβος (αν δεν βάλω τα ηχεία δυνατά) αυξάνεται με gaming (όχι πάντα) και όταν κάνω alt+tab για να τσεκάρω θερμοκρασίες. Να βάλω άλλον έναν ανεμηστήρα απο πάνω αν χωρέσει να δω πως θα πάει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ανεβάσω φώτο σε λίγο φώτο απ το κουτί μέσα-έξω μήπως βγάλουμε άκρη έτσι.. τα rpm της ψύχτρας πόσα πρέπει να ειναι? λογικά πάνω απο ένα σημείο έχεις περισσότερο θόρυβο και κάτω από ένα σημείο δεν έχει απόδοση (φαντάζομαι). οπότε πόσα rpm είναι η χρυσή τομή? και τι υλικό προτιμάμε? χαλκό? αλουμίνιο? (κάπου διάβασα ότι ο χαλκός είναι χειρότερος από το αλουμίνιο στην επαγωγή θερμότητας, ισχύει? ) και πάστα χρησιμοποιώ μια Arctic MX-4 (ασημένια). α μιας και είπα για την arctic.. αυτή πως μας φαίνεται? βέβαια δεν είναι top-down  και ειναι λίγο πλατιά οπότε φοβάμαι λίγο μη μου μπλοκάρει το dimm slot δίπλα στο cpu.
https://www.skroutz.gr/s/14869476/Arctic-Freezer-33-eSports-ONE-Red.html

Επεξ/σία από balt123
Δημοσ.

Ποσο μου εχει λειψει ο life is music.... Και για μια στιγμη νομισα οτι τον πετυχα εδω αλλα οχι... Λάθος εκανα.... Απλη ομοιοτητα....😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εμένα? 😛 και έλεγα ότι δεν υπάρχει άλλο όμορφο μέλος σαν εμένα. Ενιγουει. Οι φώτο που ζητήσατε είναι παρακάτω.

https://ibb.co/i1ZUro

https://ibb.co/g3czro

Ανεμιστήρες έβαλα 1 πίσω και 2 πάνω, όπως δείχνει το site της zalman (όχι στην κάτω πλευρά όμως) έπεσε 1-2 βαθμούς περίπου η θερμοκρασία, αλλά και πάλι όταν τον στρεσαρω ανεβαίνει αρκετά.    Π.χ με μια μετατροπή βίντεο σε hevc έφτασε 80 βαθμούς (μόλις το είδα ακύρωσα τη μετατροπή). Το παράξενο είναι οτι η καρτα δεν αυξήθηκε τόσο.. Κρατηθηκε στο 60αρι-65αρι μέσο ορο. Στα παιχνίδια πάλι δεν αυξάνεται τόσο (πάει μέχρι 70 βαθμούς Μαξ). άκυρα όσα είπα. 83 έφτασε με warframe ανοιχτό και έκλεισε 1-2 φορές απο θερμοκρασία.. γιατί τόσο χάλια? σε θερμοκρασίες απ'όσο ξέρω ο 8350 δεν έχει διαφορά απ'τον 8120 που είχα πριν και με τον 8120 και αυτή την ψύχτρα που έχω τώρα (την golden orb) δεν είχα ποτέ πριν πρόβλημα με θερμοκρασία!! βοηθάτε χωριανοί!!!! υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικός ο επεξεργαστής και να ψάχνομαι άδικα για ψύχτρες κλπ? όχι ε?

Επεξ/σία από balt123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέτρα από την μητρική μέχρι το πλαινό παράθυρο πόσα cm είναι.

Και χρειάζεσαι gable management. 

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Τουλάχιστον πάρε μια ψήκτρα που θα σου μείνει και για την επόμενη αναβάθμιση γιατί από ότι βλέπω ο επεξεργαστής με την μητρική είναι στα τελευταία τους...

Οπως έγραψαν προηγουμένως μια noctua θα σε βγάλει για πάντα. https://noctua.at/en/noctua-offers-upgrade-kits-for-amd-s-ryzen-platform-free-of-charge

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...