balt123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Τις ογκόδεις ψύχτρες τις φοβάμαι λίγο... δεν θα μπλοκάρουν 1-2 dimmάκια για τις μνήμες απ'την μητρική? Με αυτή που έχω χωράει τσίμα-τσίμα το 4ο dimmάκι και για να το βγάλω (χωρίς να κάνω ζημιά ) πρέπει να βγει πρώτα η ψύχτρα.. αν θελήσω να βάλω ram με ψηλότερη ψύχτρα στο μέλλον θα είναι πρόβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, balt123 είπε Τις ογκόδεις ψύχτρες τις φοβάμαι λίγο... δεν θα μπλοκάρουν 1-2 dimmάκια για τις μνήμες απ'την μητρική? Με αυτή που έχω χωράει τσίμα-τσίμα το 4ο dimmάκι και για να το βγάλω (χωρίς να κάνω ζημιά ) πρέπει να βγει πρώτα η ψύχτρα.. αν θελήσω να βάλω ram με ψηλότερη ψύχτρα στο μέλλον θα είναι πρόβλημα Ποσο ύψος ψυκτρα παίρνει το κουτι μπορείς να μετρησεις; Έχει και ψύκτρες που δεν εμποδίζουν κανένα slot. Πριν φτάσουμε όμως εκει πάρε κανέναν έξτρα ανεμιστήρα και κλείσε το πλαϊνό και δες θερμοκρασιες. Μη μετράς μόνο τον επεξεργαστη. Το να έχεις εκεί καλές θερμοκρασιες και οι δίσκοι η καρτα η η mobo να βράζουν δεν έχει νόημα.
DiaperCh@nger Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, balt123 είπε ναι .. τη βρήκα σε καλή τιμή μεταχειρισμένη και την πήρα. Να ξέρεις φίλος ότι έχεις μια σπανιότατη και πάρα πολύ καλή m/b για am3+ Τη μόνη με pci-e 3.0 !!! Κάποιοι αλλόθρησκοι υποστηρίζουν ότι η extreme 9 της asrock είναι η καλύτερη am3+ αλλά δεν τους λαμβάνουμε υπόψην. Έχεις το τελευταίο revision με m.2 slot? 7 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ρώτησε κάτι και απλά του είπα την εμπειρία μου με 8530 + H75. Το καλοκαίρι πάνω από 27~30 δεν έφευγε και ο θόρυβος ήταν μέτριος, επίσης εμένα δε με νοιάζει ο θόρυβος από τη στιγμη που φοράω ακουστικά και παίζω. Επίσης ακόμη και μετά από χρήση όπως λες, οι θεμροκρασίες επέστρεφαν πάλι στους 25 πάνω κάτω. Δηλαδή, εγώ από την Η75 έμεινα ικανοποιημένος στο 120%. Στην αρχή είχα μια Zalman η οποία πέθανε στους 8 μήνες και την αντικατέστησα με την H75, και ήταν αισθητή η διαφορά στις θερμοκρασίες. Δε του είπα μην πάρεις αερόψυξη, του απάντησα στην ερώτηση που έθεσε αρχικά, συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες, και 35 ευρω δεν ειναι λιγα στην εποχη και τη χωρα που ζουμε. Δεν του απάντησες στην ερώτηση, του περιέγραψες την εμπειρία σου. Δεν είναι κακό να περιγράφεις μια εμπειρία, αλλά στη προκειμένη είναι τελείως λάθος αγορά. Εκτός κι αν θεωρείται σοβαρή απάντηση '''εγώ το φχαριστήθηκα που έδωσα τα διπλά λεφτά για την ίδια απόδοση. Κάντο κι εσύ, μπορείς'' Παρεμπιπτόντως εγώ έμεινα απογοητευμένος από την H80i στον 8350. 2
spy94 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, radiohead είπε 20 βαθμούς έχεις χειμώνα και μόλις ανοίγει το pc. Παίξε κανένα δεκάλεπτο κι έλα πες μου ξανά θερμοκρασιες και τι θόρυβο ακούς. Όταν μια macho/h5/d14/truespirit έχει ίδιες-καλύτερες θερμοκρασιες δεν τις ακούς και είναι φθηνότερες, δεν υπάρχει λόγος για μονη aio. 40€vs75€ https://www.tweaktown.com/reviews/6930/thermalright-macho-rev-cpu-cooler-review/index6.html Αν υπάρχει θέμα κουτιού-χώρου τότε μαζί σου. Δίνει την διαφορά και παίρνει κουτί 1
balt123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 @DiaperCh@nger δεν έχει pci-e 3.0 αυτό το έχει το προηγούμενο revision (rev2.0/Gen3) αλλά πέρνει m2 sata οπότε η επόμενη αγορά θα είναι ο 960 evo (αν ξεμπερδέψω απ'τις ψύχτρες και τα σχετικά ) κουτί δεν αλλάζω με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό. το μόνο πρόβλημα που δεν έχω είναι πρόβλημα χώρου.. Επίσης μη σκοτώνεστε. Πείτε όλοι τη γνώμη σας και βλέπουμε.. Και βλακεία να είναι (που λέει ο λόγος) δεν πειράζει.
strawman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, thetiesthatbind said: Είχα την Η75 πάνω σε 8350 στα στοκ είχε 20 βαθμούς σε idle, τον ανέβασα στα 4.5 και είχε περίπου 25, σε gaming δεν πήγε ποτέ πάνω από 50-55. Έρχεται με 2 PWM Fans και 1 splitter για να τα βάλεις πάνω στο CPU_Fan και να ελέγχεις τις στροφές/θερμοκρασία και πάρε ένα 4 pin molex και βάλτο στο τροφοδοτικό για το PUMP και θα είσαι κομπλε Το γνωστο προβλημα με τις λαθος ενδειξεις θερμοκρασιας στους fx. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειχες 20 ουτε με κλειστο το PC Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από strawman 1
DiaperCh@nger Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, balt123 είπε @DiaperCh@nger δεν έχει pci-e 3.0 αυτό το έχει το προηγούμενο revision (rev2.0/Gen3) αλλά πέρνει m2 sata οπότε η επόμενη αγορά θα είναι ο 960 evo (αν ξεμπερδέψω απ'τις ψύχτρες και τα σχετικά ) κουτί δεν αλλάζω με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό. το μόνο πρόβλημα που δεν έχω είναι πρόβλημα χώρου.. Επίσης μη σκοτώνεστε. Πείτε όλοι τη γνώμη σας και βλέπουμε.. Και βλακεία να είναι (που λέει ο λόγος) δεν πειράζει. Σωστά! Το τελευταίο revision δεν έχει το plx switch. Δεν το είχα προσέξει ομολογώ! υγ, δεν σκοτώνεται κανένας, μια χαρά είναι το νήμα, φτου φτου. 4 λεπτά πριν, strawman είπε Το γνωστο προβλημα με τις λαθος ενδειξης θερμοκρασιας στους fx. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειχες 20 ουτε με κλειστο το PC Χοντρικά κάτω από τους 60, ήταν βαθμοί amd😁 όχι κελσίου. Πάνω από τους 60 ο αλγόριθμος προσέγγιζε αρκετά καλά τους (πραγματικούς) βαθμούς κελσίου. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν '''προτείνοντες''' που δεν γνωρίζουν τα βασικά και δεν κάνουν ούτε για προτεινόμενοι..... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από DiaperCh@nger
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Τουλάχιστον δεν έρχονται να το παίζουν φωστήρες Ακόμη και 20 βαθμούς να μην είχε, καθόταν στα 25-30, τώρα αν ο καθένας έρχεται εδώ να βγάλει το κόμπλεξ του, please do so
strawman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, thetiesthatbind said: Τουλάχιστον δεν έρχονται να το παίζουν φωστήρες Ακόμη και 20 βαθμούς να μην είχε, καθόταν στα 25-30, τώρα αν ο καθένας έρχεται εδώ να βγάλει το κόμπλεξ του, please do so Ρε συ τι 25-30, δεν παιζουν τα νουμερα που λες. Και σε καθε περιπτωση, τι σημασια εχει ποσους βαθμους ειχες? Το θεμα ειναι με τα ιδια λεφτα παιρνεις καλυτερη ψυκτρα, οποτε και 20 να ειχες, με καλυτερη ψυκτρα θα ειχες 15. Αρα....?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, spy94 είπε Δίνει την διαφορά και παίρνει κουτί Σωστοοοοοος ο spy
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανώς και είναι πλασματικό το 20, θα ήταν αδύνατο η θερμοκρασία να ήταν λιγότερη από τη θερμοκρασία δωματίου, προς Θεού και προφανώς δεν είπα να μην πάει στην αερόψυξη, τωρα αν δεν ξέρετε να διαβάζετε δεν είναι δικό μου το θέμα παιδιά, θέλω να πιστεύω ότι και για να ξέρετε να γράφετε μάθατε και ανάγνωση, όσο για το 'bug' της AMD, δε το γνώριζα, τη δουλειά της την έκανε η ψύκτρα, και όπως είπα και σε προηγούμενη απάντηση μου στον radio, δεν ειπα να μην πάει στην αερόψυξη, απλά μοιράστηκα την εμπειρία μου με 8350 + H75, ούτε ειρωνεύτηκα κανέναν ούτε το έπαιξα έξυπνος, τα κόμπλεξ καλό είναι να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας και να τα αποβάλλουμε, δεν κάνει καλό και στην κοινωνία εξάλλου Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από thetiesthatbind
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Τα νούμερα σωστά είναι αλλά όπως είπα προηγουμένως είναι χειμωνιάτικο boot. Με την ek Predator είχα 19 όταν άνοιγα αλλά μετά πηγαινε στους 30 και έκανα τουμπεκί
strawman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εγω επειδη ξερω να διαβαζω απτο post σου καταλαβαινω οτι ο επεξεργαστης σου ετρεχε under ambient με την H75. Λαθος κατανοηση γραπτου κειμενου?
DiaperCh@nger Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, strawman είπε Εγω επειδη ξερω να διαβαζω απτο post σου καταλαβαινω οτι ο επεξεργαστης σου ετρεχε under ambient με την H75. Λαθος κατανοηση γραπτου κειμενου? Όχι εγώ είμαι κομπλεξικός. Πάω στο γιατρό. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από DiaperCh@nger
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Προφανώς και είναι πλασματικό το 20, θα ήταν αδύνατο η θερμοκρασία να ήταν λιγότερη από τη θερμοκρασία δωματίου, προς Θεού και προφανώς δεν είπα να μην πάει στην αερόψυξη, τωρα αν δεν ξέρετε να διαβάζετε δεν είναι δικό μου το θέμα παιδιά, θέλω να πιστεύω ότι και για να ξέρετε να γράφετε μάθατε και ανάγνωση, όσο για το 'bug' της AMD, δε το γνώριζα, τη δουλειά της την έκανε η ψύκτρα, και όπως είπα και σε προηγούμενη απάντηση μου στον radio, δεν ειπα να μην πάει στην αερόψυξη, απλά μοιράστηκα την εμπειρία μου με 8350 + H75 Καλά έκανες και είπες τη γνώμη σου απλα φάνηκε να τον παροτρύνεις να πληρώσει μονη 75 ευρωπαϊκά. Ας το λήξουμε εδώ λοιπόν μην φαγωνεστε τζάμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα