louben Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση. Εχω στην ταρατσα ενα πιατο με 4 δορυφορους (lnbs), Astra1 κεντρικο , hotnird, eutelsat, astra 2. Dεν εχω ασχοληθει εδω καιπολυ καιρο . ΠΑραλληλα τα εχει ψιλοτιναξει και ο δεκτης μου (dreambox 500) τον οποιο και εχω συνδεσει ενσυρματα με το δικτυο. Επειδη εχω χρονια να ασχοληθω με το σπορ θα ηθελα να ρωτησω κατι. Αξιζει να αναστησω το συστημα αγοραζοντας νεο δεκτη κινουμενος σε λογικα οικονομικα πλαισια (top 100 ευρω)? Δεν εχω προθεση συνδρομης οποτε ελεγα για τα ελευθερα. Αξιζει τον κοπο? Αν ναι θα ηθελα τις προτασεις σας.
ksessalonikios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Πιστεύω τα μόνα που αξίζουν ειναι...1) τα γερμανικά κανάλια στις 19.2 αν γνωρίζεις την γλώσσα 2) τα Τουρκικά κανάλια στις 42.0 για κανα αθλητικό που νομίζω ξεκλειδώνουν εύκολα και υπάρχει εκεί και το trt 4k που ειδικά για περιόδους όπως τώρα με το Μουντιάλ ειναι must
louben Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Αρα εγω που δεν ξερω γερμανικα και το πιατο δεν παει στις 42 (δεν εχει positioner) το αφηνω ως εχει? Παλια που ασχολιομουν οι dreambox εκαναν παπαδες στο θεμα των κλειδιων απλα εχω να ασχοληθω καμια 10ετια. Το σπορ υφισταται η μπα?
ksessalonikios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Κι εγώ έχω να ασχοληθώ καιρό γιατί είχε αρχίσει να «πεφτει» το άθλημα συν ότι μου χάλασε κι ο δέκτης οποτε το εγκατέλειψα. Αν υπάρχει ακόμη θα ειναι περιορισμένα τα πράγματα ή μπορεί να χρησιμοποιούνται νέοι τρόποι ξεκλειδωματος... δεν ξέρω. Πρόσφατα διάβασα αυτό https://digitaltvinfo.gr/news/scrambling-corner/item/22943-to-card-sharing-epistrefei Σίγουρα παντος υπάρχει στροφή στην iptv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα