bromiaris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Φίλε με Yaris του 2000, είχα το ίδιο θέμα. Όποτε το έπλενα κολλούσε το χειρόφρενο με τον ίδιο τρόπο… Το πούλησα πριν 4 ημέρες και δεν θα μάθω γιατί το έκανε…
Geovagmk1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , ίδιο προβλήμα σε yaris 1ης γενιάς. Κολλάνε οι σιαγόνες μετά από πλύσιμο... Βρέθηκε λύση? Έχω καταλήξει στη μη καλή ποιότητας σιαγόνων (πάστας) με αποτέλεσμα να κολλάνε . Ντιζες δεν παίζει γιατί θα κολαγαν με τα νερά βροχής...τις έχω τσεκαρει είναι οκ,λαδωμενες κτλ. Κυλινδρακια δεν παίζουν με το χειρόφρενο,οπότε????? Ευχαριστώ..όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Geovagmk1
Dare-Devil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Στις 1/7/2018 στις 2:30 ΜΜ, lary7 είπε 3 μηχανικοι και αποφανθηκαν οτι φταιει το νερο;; Χαραμιζονται, στην NASA επρεπε να ειναι μηχανικοι πες τους... Πανε σε ενα φρενά, δοκιμαστε να σου γρασαρει την ντιζα χειροφρενου μηπως κολαει αυτη και μετα να λυσει πισω ταμπουρα να δει τι θεμα εχει. Μπορει να κολλανε οι δαγκανες απο σκουργια ή να θελουν αλλαξη τα φερμουιτ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ . Να σου λένε ότι το πρόβλημα είναι το νερό . Δηλαδή σε όλα τα yaris MK1 λόγω κατασκευής συμβάινει αυτό θέλουν να σου πουν . Ρε επιστημονες της κακιάς ώρας ... η αιτία δεν είναι το νερό . Η αιτια είναι κάτι άλλο που μπορεί λόγω του νερού να προκαλείται το σκάλωμα .
Geovagmk1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Πάστα φερμουιτ.... κακής ποιότητας και γίνεται πάστα....
louben Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, Geovagmk1 είπε Πάστα φερμουιτ.... κακής ποιότητας και γίνεται πάστα.... 17 ώρες πριν, Geovagmk1 είπε Πάστα φερμουιτ.... κακής ποιότητας και γίνεται πάστα.... Δηλαδη τι προτεινεις;
Geovagmk1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 2:31 ΜΜ, louben είπε Δηλαδη τι προτεινεις; Θα πάω σε φρενά ,να μου δώσει τα φώτα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα