rudigarcia222 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδες προσφατα αγορασα μια samsung tv συγκεκριμενα ειναι το μοντελο ue50mu6122 το οποιο ειναι το παρομοιο με το 6100 ειμαι στην δευτερη μερα και δεν μπορω να συνηθίσω την τηλεοραση οταν παιζει απο κεραια σταθμους,σαν να μην μου κολλαει κατι αρχικα να πω οτι απο hdmi σε pc και σε ps4 δειχνει πολυ καλα οπως και ταινιες απο usb ομως στα καναλια,ειδικα τωρα στο μουντιαλ που ειναι και ertfhd νιωθω λες και ειναι κατωτερο απο μια philips 32 hd ready 8ετιας -δοκιμασα κατι ρυθμισεις με τιτλο calibration setttings που κυκλοφορουν σε φορουμ απο το σαιτ ratings και καποιες παρομοιες απο το avforum αλλα μου φανηκαν ακομη πιο παραξενα ,επιπλεον χθες στα ματς ωρες ωρες ενιωθα να λαγκαρει η μπαλα οι παικτες το ξαναγυρισα στις μανισιες που δεν υπηρχε ουτε λαγκ ουτε τπτ ,απλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση αυτο που λεμε κρυσταλλο. τις εχει δοκιμασει κανεις????ειδατε βελτιωση??? -επισης αυτο το calibration που κυκλοφορει στο ratings περα απο τις αλλαγες στους αριθμους στα expert settings της εικονας για κοντραστ/φωτεινοτητα κτλ το βαζουν και στο movie mode,αυτο υποτιθεται πρεπει να το κανουμε ακομα και οταν βλεπουμε σταθμους η μονο σε ταινιες?? τι να πω οσα ετοιμα settings βρηκα τα δοκιμασα και νιωθω δεν ειναι ιδανικα αν εχετε βαλτε καμια προταση καποιο λινκ για αλλες ρυθμισεις υγ -λετε να ειναι θεμα συνήθειας στο ματι??
Doubt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 6122 έχω κι εγώ στις 55 ίντσες. Τις είδα κι εγώ αυτές τις προτεινόμενες και τις δοκίμασα με απόλυτη αποτυχία . Πιο κοντά στα γούστα μου είναι αυτές που είδα εδώ με τη διαφορά πως έχω το HDR+ ανοιχτό και τον τόνο χρώματος στο τυπικό κι όχι στο θερμό 1. 1
Doubt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Εν τω μεταξύ μετά από 2,5 μήνες με την tv, σήμερα ανακάλυψα ένα ελάττωμα στο πάνελ. Το πλαίσιο με παρέπεμψε στη Samsung κι εκείνοι σε τεχνικό τους που έρχεται κατ' οίκον, δυστυχώς μόνο πρωινές ώρες Δευτέρα με Παρασκευή. Κανονίστηκε πρόχειρα για Δευτέρα κι έστειλα και μια φωτό του ελαττώματος στο email τους.
alexakos89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 οτι να ναι πανελ βγαζουν οι εταιριες. κανενας ποιοτικος ελεγχος/ 1
Doubt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Πριν λίγο ήρθε email από τους τεχνικούς που μιλάει για σκουπιδάκι στα φίλτρα του πάνελ. Αν δεν καταφέρουν να το αφαιρέσουν, αλλαγή πάνελ λέει. Μπλέξαμε...και θα μείνω και χωρίς TV-monitor.
Doubt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Έτσι για την ιστορία, καθαρίστηκε το πάνελ, έφυγε το σκουπιδάκι (κι ένα 2ο που βρέθηκε και δεν το είχα δει) και ήταν έτοιμη σε 2 μέρες. Εγώ τελικά παρέλαβα σε 7 μέρες, λόγω απουσίας μου, δεν χρεώθηκα κάτι και πλέον η τηλεόραση "τα σπάει". Ακόμα και παλιές Α/Μ ελληνικές ταινίες που παίζουν στο Έψιλον HD κάθομαι και βλέπω λίγο θαυμάζοντας την ποιότητα εικόνας. Παράπονα από το σέρβις (δευτερεύοντα) οι ώρες παράδοσης/παραλαβής κατ' οίκον 9-11 το πρωί Δευτέρα με Παρασκευή και δεν αφήνουν συσκευή για προσωρινή αναπλήρωση. 1
zodiak bam Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη tv ue50mu6102 και το θέμα - απορία μου είναι η εξής. Οταν παίζω 4Κ video 60fps απο youtube εφαρμογή δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό 4k 60fps στις ρυθμίσεις- ποιότητα εικόνας του youtube, δοκίμασα και απο ps4 pro στην εφαρμογή του youtube και πάλι το ίδιο.. καμία λύση..;;; Και αλλη μία ερώτηση που ακριβώς πηγαίνω στις ρυθμίσεις τις tv για να δω αν όντως οτι φοράει va panel;; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από zodiak bam
Sheogorath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Στις 18/8/2018 στις 8:12 ΜΜ, zodiak bam είπε Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη tv ue50mu6102 και το θέμα - απορία μου είναι η εξής. Οταν παίζω 4Κ video 60fps απο youtube εφαρμογή δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό 4k 60fps στις ρυθμίσεις- ποιότητα εικόνας του youtube, δοκίμασα και απο ps4 pro στην εφαρμογή του youtube και πάλι το ίδιο.. καμία λύση..;;; Και αλλη μία ερώτηση που ακριβώς πηγαίνω στις ρυθμίσεις τις tv για να δω αν όντως οτι φοράει va panel;; Για το πάνελ, αν πέφτουν τα χρώματα/αλλοιώνεται η εικόνα αν το κοιτάς απο το πλάι, είναι VA. Αν τα βλέπεις μια χαρά, είναι IPS. 2 1
zodiak bam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Για το πάνελ, αν πέφτουν τα χρώματα/αλλοιώνεται η εικόνα αν το κοιτάς απο το πλάι, είναι VA. Αν τα βλέπεις μια χαρά, είναι IPS. Ευχαριστώ! Η εικόνα αλλοιώνεται μονο σε youtube με γρήγορες σκηνές και στα άθλια κανάλια του digea. Στην κονσόλα παιζει μια χαρά απροβλημάτιστα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από zodiak bam
alexakos89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/8/2018 στις 8:12 ΜΜ, zodiak bam είπε Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη tv ue50mu6102 και το θέμα - απορία μου είναι η εξής. Οταν παίζω 4Κ video 60fps απο youtube εφαρμογή δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό 4k 60fps στις ρυθμίσεις- ποιότητα εικόνας του youtube, δοκίμασα και απο ps4 pro στην εφαρμογή του youtube και πάλι το ίδιο.. καμία λύση..;;; Και αλλη μία ερώτηση που ακριβώς πηγαίνω στις ρυθμίσεις τις tv για να δω αν όντως οτι φοράει va panel;; Σου απάντησα και στα 2 σε άλλο θέμα. Δεν με πιστεύεις ; Τα ίδια σου λέει και ο shero από πάνω. Σου ξανά είπα φόρτωσε αυτό που θες που είναι 60fps και πήγαινε στο δεξιά δεξιά που λέει στατιστικά για σπασικλες. Έχει ένα εικονίδιο σαν σκαθάρι. Πατά εκεί λέει για current Και optimal. Αν το current λέει 1080@60p είναι 60fps. Δεν στο βγάζει σαν επιλογή στην ποιότητα εικόνας Και για το άλλο η παίρνεις έναν φακό για κινητό και βλέπεις τα πίξελ πως είναι η αλλιώς όταν παίζει κάτι προχωρά σιγά-σιγά προς τα πλάγια και δες αν αλλοιώνεται εικόνα Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από alexakos89 1
alexakos89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, zodiak bam είπε Ευχαριστώ! Η εικόνα αλλοιώνεται μονο σε youtube με γρήγορες σκηνές και στα άθλια κανάλια του digea. Στην κονσόλα παιζει μια χαρά απροβλημάτιστα. Πες μας και όλας τι είναι ; Και αν παίζει 60fps
Sheogorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, zodiak bam είπε Ευχαριστώ! Η εικόνα αλλοιώνεται μονο σε youtube με γρήγορες σκηνές και στα άθλια κανάλια του digea. Στην κονσόλα παιζει μια χαρά απροβλημάτιστα. Αυτό που λες δεν γίνεται να ισχύει. Είναι θέμα πάνελ, όχι θέμα εικόνας. Αν σκοτεινιάζει λοιπόν, είναι VA. Αν όχι, IPS. Γενικά πήγαινε στις 45 μοίρες, διαγώνια, και δες. Σε IPS δεν θα αλλάξουν τα χρώματα καθολου. Σε VA θα σκοτεινιάσουν 30% περίπου. 1
zodiak bam Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, alexakos89 είπε Πες μας και όλας τι είναι ; Και αν παίζει 60fps Τι εννοείς τι είναι; Σε καμία επιλογη της αναλυσης δεν μου βγαζει 60 fps. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από zodiak bam
alexakos89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, zodiak bam είπε Τι εννοείς τι είναι; Σε καμία επιλογη της αναλυσης δεν μου βγαζει 60 fps. Δοκιμασε 1080p περιεχόμενο με 60fps. ΣΤΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 60FPS σαν επιλογή. Μόνο στο άλλο που έχεις ανοίξει. Που αυτό είναι 24fps το 4K Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από alexakos89
zodiak bam Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Αυτό που λες δεν γίνεται να ισχύει. Είναι θέμα πάνελ, όχι θέμα εικόνας. Αν σκοτεινιάζει λοιπόν, είναι VA. Αν όχι, IPS. Γενικά πήγαινε στις 45 μοίρες, διαγώνια, και δες. Σε IPS δεν θα αλλάξουν τα χρώματα καθολου. Σε VA θα σκοτεινιάσουν 30% περίπου. Οντως καπως θολώνει η εικόνα απο πλάγια.... 3 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Δοκιμασε 1080p περιεχόμενο με 60fps. ΣΤΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 60FPS σαν επιλογή. Μόνο στο άλλο που έχεις ανοίξει. Που αυτό είναι 24fps το 4K Ανεβασα και 2η φοτο ξανακοίτα το ποστ μου... Ουτε στα 1080p 60fps video δεν μου το δειχνει στην ποιότητα. Στα στατιστικά μου λέει οντως οτι είναι στα 60frames και στα 1080p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα