Rafinha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 PS4 playlink Τι γνωμη εχετε για τα PlayLinks; Ποιο ειναι το καλυτερο; Αξιζουν για παρεα;
fytotech Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Έχω και τα 4. (Το Planet of Apes όχι). Το καλύτερο και με πραγματικό replayability είναι μακράν το Frantics. Κατά τη γνώμη μου ίσως και το μόνο που αξίζει με το παραπάνω. Το δεύτερο είναι το That's you. Για τους περισσότερους είναι το 4ο στη σειρά αλλά για εμένα είναι αρκετά fun με παρέα. Το κακό είναι πως ε μετά από λίγο θα το βαρεθεί η παρέα. Συνήθως όμως βρίσκεις τον κωδικό για digital μέσα σε άλλα παιχνίδια, οπότε μπορείς να το βρεις φτηνά. Τρίτο είναι το Hidden Agenda. Ωραίο παιχνίδι αλλά σε περιορίζει αρκετά στο πως μπορείς να εξελίξεις την πλοκή. Και προφανής μικρό replayability. Τελειώνεις τους διαφορετικούς τρόπους και τέλος. Τέταρτο είναι το η Γνώση είναι δύναμη. Πολλοί το βάζουν πιο ψηλά αλλά προσωπικά έχουν πέσει στο ίδιο λάθος που έκανε και το buzzer στο PS3. Στην προσπάθειά τους να κάνουν κάτι διαφορετικό από ένα απλό παιχνίδι γνώσεων, το παρακάνουν κι είναι σχεδόν δεδομένο πως δεν κερδίζει αυτός με τις περισσότερες γνώσεις. Για την ακρίβεια μάλλον ευνοεί αυτόν με τις λιγότερες. Αν έχεις παίξει το buzzer στο PS3 καταλαβαίνεις τι λέω. Αν θες να ξεκινήσεις, ξεκίνα με το Frantics. Αυτό σίγουρα θα σου αρέσει. Ε και βρες (από 3€ έως μάξιμουμ 8€) το That's you σε digital για λίγες φορές. Ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα