Προς το περιεχόμενο

antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας κ μιλατε για antivirus για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα, ποιο πιστευεται οτι ειναι 1 κλικ πιο πανω απο τα αλλα? αλλα επισης ειναι ευκολο να κανεις και καποιες ρυθμισεις οπως portforward κλπ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο

10 λεπτά πριν, iceman33221 είπε

Μιας κ μιλατε για antivirus για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα, ποιο πιστευεται οτι ειναι 1 κλικ πιο πανω απο τα αλλα? αλλα επισης ειναι ευκολο να κανεις και καποιες ρυθμισεις οπως portforward κλπ?

Κανενα.

windows security + ublock origin.

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Balantakos είπε

ακυρο

Κανενα.

windows security + ublock origin.

για το ublock ειχα διαβασει οτι ανακαλυψαν οτι επετρεπε σε καποιες σελιδες να περνανε τα Pop ups τους ενω θα επρεπε να τα μπλοκαρει και για αυτο το ειχα βγαλει. στους browsers εχω το adblock plus

Δημοσ.
13 ώρες πριν, iceman33221 είπε

για το ublock ειχα διαβασει οτι ανακαλυψαν οτι επετρεπε σε καποιες σελιδες να περνανε τα Pop ups τους ενω θα επρεπε να τα μπλοκαρει και για αυτο το ειχα βγαλει. στους browsers εχω το adblock plus

το αντιθετο...το adblock το εκανε αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Αντίθετα τα διάβασες

https://3dinsider.com/adblock-plus-vs-ublock-origin/

Effectiveness

When you visit a site, AdBlock Plus blocks most ads. However, sometimes it will let ads be seen. If you’re wondering why, it’s because certain companies pay for the privilege of having their ads stay visible. These are known as acceptable ads and they must meet specific criteria. However, there is a way to block these acceptable ads and we will show you how in the next section.

επίσης το uBlock Origin είναι πιο ελαφρύ από το άλλο B)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγαπημενο μου ειναι το KASPERSKY και μετα το ESET NOD32. Ως ξεχωριστα antivirus, οχι των Windows.

Επεξ/σία από Archilleo
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Archilleo είπε

Το αγαπημενο μου ειναι το KASPERSKY και μετα το ESET NOD32. Ως ξεχωριστα antivirus, οχι των Windows.

To kaspersky το χρησιμοποιουσα οταν ειχα τα ΧΡ και το Eset στα 7. Το Eset με βολευε λιγο καλυτερα αλλα πριν το σταματησω μου εβγαζε την ψυχη να ανοιξω πορτες και να δωσω αδειες σε κατι παιχνιδια Η προγραμματα. Σκεφτομουν κανενα BitDefender.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iceman33221 είπε

To kaspersky το χρησιμοποιουσα οταν ειχα τα ΧΡ και το Eset στα 7. Το Eset με βολευε λιγο καλυτερα αλλα πριν το σταματησω μου εβγαζε την ψυχη να ανοιξω πορτες και να δωσω αδειες σε κατι παιχνιδια Η προγραμματα. Σκεφτομουν κανενα BitDefender.

Ειμαστε πλεον στο 2018...το windows defender κανει πολυ καλη δουλεια, μαζι με ενα addon για τα ads δεν θες κατι αλλο.

Εκτος αν ντε και καλα θες να βαλεις καποιο, θα προτεινα malwarebytes.

• Like 2
Δημοσ.

Το να πληρωσεις για antivirus τη σημερον ημερα που τα free ειναι τουλαχιστον εξαιρετικα καλα, το θεωρω ανασφαλεια. Αvira, Kaspersky απο free και τα πιανουν ολα. Το Kaspersky free ειναι κορυφαιο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/10/2018 στις 8:52 ΜΜ, Balantakos είπε

θα προτεινα malwarebytes.

+1 για malwarebytes. Ευχαριστημενος.

11 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Το Kaspersky free ειναι κορυφαιο.

Το ειχα παλια και ημουν (και ειμαι) ευχαριστημενος απο αυτο. Ακομη και για το free...

Δημοσ.
Στις 3/10/2018 στις 12:08 ΜΜ, M@dB0x είπε

Το να πληρωσεις για antivirus τη σημερον ημερα που τα free ειναι τουλαχιστον εξαιρετικα καλα, το θεωρω ανασφαλεια. Αvira, Kaspersky απο free και τα πιανουν ολα. Το Kaspersky free ειναι κορυφαιο.

Bitdefender και avast να προσθέσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...