iceman33221 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μιας κ μιλατε για antivirus για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα, ποιο πιστευεται οτι ειναι 1 κλικ πιο πανω απο τα αλλα? αλλα επισης ειναι ευκολο να κανεις και καποιες ρυθμισεις οπως portforward κλπ?
Balantakos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ακυρο 10 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Μιας κ μιλατε για antivirus για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα, ποιο πιστευεται οτι ειναι 1 κλικ πιο πανω απο τα αλλα? αλλα επισης ειναι ευκολο να κανεις και καποιες ρυθμισεις οπως portforward κλπ? Κανενα. windows security + ublock origin. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Balantakos 1
iceman33221 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Balantakos είπε ακυρο Κανενα. windows security + ublock origin. για το ublock ειχα διαβασει οτι ανακαλυψαν οτι επετρεπε σε καποιες σελιδες να περνανε τα Pop ups τους ενω θα επρεπε να τα μπλοκαρει και για αυτο το ειχα βγαλει. στους browsers εχω το adblock plus
Balantakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, iceman33221 είπε για το ublock ειχα διαβασει οτι ανακαλυψαν οτι επετρεπε σε καποιες σελιδες να περνανε τα Pop ups τους ενω θα επρεπε να τα μπλοκαρει και για αυτο το ειχα βγαλει. στους browsers εχω το adblock plus το αντιθετο...το adblock το εκανε αυτο. 2
ss13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Αντίθετα τα διάβασες https://3dinsider.com/adblock-plus-vs-ublock-origin/ Effectiveness When you visit a site, AdBlock Plus blocks most ads. However, sometimes it will let ads be seen. If you’re wondering why, it’s because certain companies pay for the privilege of having their ads stay visible. These are known as acceptable ads and they must meet specific criteria. However, there is a way to block these acceptable ads and we will show you how in the next section. επίσης το uBlock Origin είναι πιο ελαφρύ από το άλλο 1
Archilleo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το αγαπημενο μου ειναι το KASPERSKY και μετα το ESET NOD32. Ως ξεχωριστα antivirus, οχι των Windows. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Archilleo 1
iceman33221 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Archilleo είπε Το αγαπημενο μου ειναι το KASPERSKY και μετα το ESET NOD32. Ως ξεχωριστα antivirus, οχι των Windows. To kaspersky το χρησιμοποιουσα οταν ειχα τα ΧΡ και το Eset στα 7. Το Eset με βολευε λιγο καλυτερα αλλα πριν το σταματησω μου εβγαζε την ψυχη να ανοιξω πορτες και να δωσω αδειες σε κατι παιχνιδια Η προγραμματα. Σκεφτομουν κανενα BitDefender.
Balantakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, iceman33221 είπε To kaspersky το χρησιμοποιουσα οταν ειχα τα ΧΡ και το Eset στα 7. Το Eset με βολευε λιγο καλυτερα αλλα πριν το σταματησω μου εβγαζε την ψυχη να ανοιξω πορτες και να δωσω αδειες σε κατι παιχνιδια Η προγραμματα. Σκεφτομουν κανενα BitDefender. Ειμαστε πλεον στο 2018...το windows defender κανει πολυ καλη δουλεια, μαζι με ενα addon για τα ads δεν θες κατι αλλο. Εκτος αν ντε και καλα θες να βαλεις καποιο, θα προτεινα malwarebytes. 2
M@dB0x Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Το να πληρωσεις για antivirus τη σημερον ημερα που τα free ειναι τουλαχιστον εξαιρετικα καλα, το θεωρω ανασφαλεια. Αvira, Kaspersky απο free και τα πιανουν ολα. Το Kaspersky free ειναι κορυφαιο. 1
Archilleo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Στις 1/10/2018 στις 8:52 ΜΜ, Balantakos είπε θα προτεινα malwarebytes. +1 για malwarebytes. Ευχαριστημενος. 11 ώρες πριν, M@dB0x είπε Το Kaspersky free ειναι κορυφαιο. Το ειχα παλια και ημουν (και ειμαι) ευχαριστημενος απο αυτο. Ακομη και για το free...
jokerakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 12:08 ΜΜ, M@dB0x είπε Το να πληρωσεις για antivirus τη σημερον ημερα που τα free ειναι τουλαχιστον εξαιρετικα καλα, το θεωρω ανασφαλεια. Αvira, Kaspersky απο free και τα πιανουν ολα. Το Kaspersky free ειναι κορυφαιο. Bitdefender και avast να προσθέσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα