rarosfp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 παιδιά καλημέρα ξέρετε κανένα καλό antivirus να κατεβάσω?
rarosfp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, PatirEfraim είπε Eset έχεις κανένα λινκγ?
ss13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Πόση μνήμη έχει το μηχάνημα σου ; Τι επεξεργαστή έχει ; Τι λειτουργικό έχεις ; Το Eset είναι καλό αλλά λίγο βαρύ αν δεν έχεις αρκετά μεγάλη μνήμη , ακόμα ο χρήστης κανονίζει αν χρειάζεται καλό Antivirus , εννοώ αν ξέρεις που μπαίνεις δεν χρειάζεσαι να έχεις πολύ καλό Antivirus , η δουλειά σου μπορεί να γίνει με κάποιο Free Antivirus όπως αυτό https://www.avira.com/en/free-antivirus-windows το οποίο είναι πολύ καλό 1
rarosfp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 παλιό είναι το pc 2gb και έναν e5300 intel έχει τον χρησιμοποιεί ο πατέρας και δεν ξέρει και καλά να προσέχει διαφημίσεις κλπ. μόνο για internet και κάνα youtube τον έχω πλέον 26 λεπτά πριν, ss13 είπε Πόση μνήμη έχει το μηχάνημα σου ; Τι επεξεργαστή έχει ; Τι λειτουργικό έχεις ; Το Eset είναι καλό αλλά λίγο βαρύ αν δεν έχεις αρκετά μεγάλη μνήμη , ακόμα ο χρήστης κανονίζει αν χρειάζεται καλό Antivirus , εννοώ αν ξέρεις που μπαίνεις δεν χρειάζεσαι να έχεις πολύ καλό Antivirus , η δουλειά σου μπορεί να γίνει με κάποιο Free Antivirus όπως αυτό https://www.avira.com/en/free-antivirus-windows το οποίο είναι πολύ καλό μου είπαν για malwarebytes. είναι καλό?
ss13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Είναι καλό το Malwarebytes αλλά προέχει το Antivirus , τι λειτουργικό έχεις ( Xp ή Win 7 ) ; Μπορείς να κάνεις τα παρακάτω : 1. Δες την υγεία του δίσκου του ( Health / Performance ) http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Hard-Disk-Sentinel.shtml πες μας το μοντέλο του δίσκου ( πάνω αριστερά της αναφοράς ) . 2. Απενεργοποίησε τον Flash Player , θα δεις μεγάλη διαφορά . http://www.tomsguide.com/us/flash-click-to-run-how-to,news-20422.html 3. Τρέξεις χειροκίνητα αυτά : Start - Run γράφεις temp - ok αφαιρείς ότι υπάρχει . Start - Run γράφεις prefetch - ok αφαιρείς ότι υπάρχει . Start - Run γράφεις %temp% - ok αφαιρείς ότι υπάρχει . Εαν σου κάνουν κάποια κόλπα , δεν διεγράφονται δηλαδή κατεβάζεις αυτό http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml τα διαγράφεις , μετά πας στον κάδο ανακύκλωσης , τα διεγράφεις και από εκεί . 4. Κατέβασε αυτό , αφαίρεσε ότι τρέχει στην εκκίνηση https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx http://www.makeuseof.com/tag/manage-windows-startup-programs-autoruns/ θα δεις μεγάλη διαφορά . Κάνε όλα τα παραπάνω και βλέπουμε 1
Archilleo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Η γνωμη μου ειναι σε οτι εχει να κανει με antivirus, Internet Security και ολα τα προγραμματα προστασιας απο ιους, πρεπει να αγοραζονται αυθεντικα για καλυτερη προστασια. Τα σπασμενα προγραμματα δεν τα πολυ εμπιστευομαι και δεν νομιζω να πιανουν τοσο ιους. Πιστευω, ομως οτι το να σταξεις ενα 40-50ευρο για antivirus αξιζει περισσοτερο παρα να βαλεις αυθεντικα Windows Αν βαλω free antivirus, θα προτιμουσα το Eset ή το Kaspersky. Αυτα ειναι τα καλυτερα για μενα.
jokerakias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Σε free υπάρχουν και καλύτερα...Όσο για av 40-50€ που αναφέρεις ούτε και με αυτά θα είσαι καλυμμένος όσο εσυ ο ίδιος δεν προσεχείς..
Archilleo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jokerakias είπε Σε free υπάρχουν και καλύτερα...Όσο για av 40-50€ που αναφέρεις ούτε και με αυτά θα είσαι καλυμμένος όσο εσυ ο ίδιος δεν προσεχείς.. Και παλι ειναι καλυτερα απο τα free. Το να προσεχεις σιγουρα ειναι στο χερι σου, αλλα πιστευω οτι ειναι δεδομενο αυτο. Ποιος δεν προσεχει!! ;;; Εγω προσωπικα δεν εχω τρεχω κανενα αντιβαιρους και μονο με την προστασια των windows, μεχρι στιγμης δεν μου εχει συμβει τιποτα. Μη νομιζεις οτι αν εχεις φρι αντιβαιρους θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. Που και που τρεχω κανα anti-malware. Μονο αυτο. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Archilleo
tarantules Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Να προτείνω κάτι διαφορετικό; Μιας και το μηχάνημα είναι ψόφιο από μνήμη εγώ δεν θα του έβαζα καν το οποιοδήποτε antivirus. Δυο-τρία μόνο πραγματάκια θα έκανα μιας και πρόκειται για χρήση από τον πατέρα σου : 1ο και βασικότερο αφαιρείς δικαιώματα administrator από τον browser που θα τρέχει.Με αυτό τον τρόπο κόβεις ένα πολύ μεγάλο μέρος από ιούς που μπορούν να τρυπώσουν μέσω browser.Είτε με το Dropmyrights , είτε με το Simple Software-Restriction Policy. 2ο και βασικότερο : Αφού το στήσεις το pc με όποια προγράματα θέλεις , παίρνεις ένα image του δίσκου και τέλος.Έτσι , όταν αργά ή γρήγορα κολήσει κάτι το pc δεν κάθεσαι να ασχοληθείς.Κάνεις ένα restore του image και το pc επανέρχεται όπως το είχες πρωτοστήσει.Χρόνια χρησιμοποιώ αυτή την τακτική σε υπολογιστές φίλων που είναι επιρρεπείς σε μολύνσεις ιών και κοντεύω να ξεχάσω πως γίνεται η εγκατάσταση τω windows.... 3ο : βάζεις ad-blocker addon στον browser να κόβει διαφημιστικά και pop-up menu. Το 1ο και το 2ο αν κάνεις , θα είσαι κομπλέ.
Archilleo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, tarantules είπε 2ο και βασικότερο : Αφού το στήσεις το pc με όποια προγράματα θέλεις , παίρνεις ένα image του δίσκου και τέλος.Έτσι , όταν αργά ή γρήγορα κολήσει κάτι το pc δεν κάθεσαι να ασχοληθείς.Κάνεις ένα restore του image και το pc επανέρχεται όπως το είχες πρωτοστήσει.Χρόνια χρησιμοποιώ αυτή την τακτική σε υπολογιστές φίλων που είναι επιρρεπείς σε μολύνσεις ιών και κοντεύω να ξεχάσω πως γίνεται η εγκατάσταση τω windows.... Με ποιο προγραμμα κανεις image τον δισκο;; Acronis;;
tarantules Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Archilleo είπε Με ποιο προγραμμα κανεις image τον δισκο;; Acronis;; Ναι με το Acronis True Image αλλά υπάρχουν και free.Όλα την ίδια δουλειά κάνουν και σου γλυτώνουν χρόνο. 1
dhmak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στα 10άρια δεν χρειάζεται antivirus, ο ενσωματωμένος defender είναι ισάξιος των περισσοτέρων προγραμμάτων προστασίας. 1
Archilleo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, tarantules είπε Ναι με το Acronis True Image αλλά υπάρχουν και free.Όλα την ίδια δουλειά κάνουν και σου γλυτώνουν χρόνο. Ναι, σιγουρα. Οποιο και να βρεις με ενα κλειδι-σιριαλ ναμπερ λειτουργει ενταξει. 2 ώρες πριν, dhmak είπε Στα 10άρια δεν χρειάζεται antivirus, ο ενσωματωμένος defender είναι ισάξιος των περισσοτέρων προγραμμάτων προστασίας. Εγω και σε 7αρια και σε 8αρια δεν ειχα θεμα. Το αντιβαιρουςς δεν πιστευω οτι κανει περισσοτερη δουλεια...μονο χωρο και μνημη σου καταναλωνει. Που και που τρεχω ενα malwarebytes που για μενα ειναι ενα καλο προγραμμα για ιους και malware. To βρισκεις εαν ψαξεις με ενα κλειδι-σιριαλ και εισαι αρχοντας. Κανει καλη δουλεια. Αν θες αντιβαιρους αγορασε το να εισαι σιγουρος. Ας πουμε οτι τα windows μπορεις να τα κρατας και σπασμενα, αλλα το αντιβαιρους,η γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται αυθεντικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα