rarosfp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ενώ ήταν όλα καλά πριν κανένα 1,2 μήνες σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη με την εξεταστική δεν προλάβαινα να το δω και την σύνδεσα με την μητρική. Άνοιξα εχτές το pc έκανα ένα φορμάτ πρώτα και είδα πως η κάρτα δουλεύει κανονικά γυρνά ο ανεμιστήρας όλα μηχανικά ΟΚ . πάω να κάνω ινσταλ τον driver και μου έβγαζε πρόβλημα. Έχω γενικά παλιό pc 7-8 χρόνων αλλά η κάρτα ήταν 4 χρονών μια hd5670 και γενικά το pc το έχω μόνο για απλή χρήση ιντερνετ και λοιπά.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/7/2018 στις 11:49 ΠΜ, rarosfp είπε Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ενώ ήταν όλα καλά πριν κανένα 1,2 μήνες σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη με την εξεταστική δεν προλάβαινα να το δω και την σύνδεσα με την μητρική. Άνοιξα εχτές το pc έκανα ένα φορμάτ πρώτα και είδα πως η κάρτα δουλεύει κανονικά γυρνά ο ανεμιστήρας όλα μηχανικά ΟΚ . πάω να κάνω ινσταλ τον driver και μου έβγαζε πρόβλημα. Έχω γενικά παλιό pc 7-8 χρόνων αλλά η κάρτα ήταν 4 χρονών μια hd5670 και γενικά το pc το έχω μόνο για απλή χρήση ιντερνετ και λοιπά. Δοκίμασες πιο παλιό driver? Εφόσον δεν την εχεις και για πολλά πολλά ειναι και σχετικά παλιά δεν χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση στο driver της, βρες το πιο νέο που λειτουργεί και κάτσε μ αυτο Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Αν δεν παιρνει τον driver με τιποτα, τοτε εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση.... Εγω εχω την 5750 και ειναι καπου 10ετιας... Αν δεν εισαι για πολλα πολλα, παρε μια αντιστοιχη η΄και καλυτερη απο εδω μεσα με κανα 30ρι ευρω.. Αναλογως βασικα την χρηση που κανεις γιατι πιθανο ειναι να βολευεσαι και με την ενσωματωμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα