gate_7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Καλημέρα σας και καλό μήνα. Πρόκειται για αγορά κινητού σε παιδί γυμνασίου. Όπως καταλαβαίνετε το κινητό χρειάζεται για : 1) παιχνίδια (κυρίως αθλητικά) 2) γιουτιουμπ 3) και λίγο σερβαρισμα 4) ράδιο (καλοδεχουμενο) Βρήκα αυτά τα δύο σε νορμάλ τιμή, βέβαια δεν βρήκα διάφορες. Έτυχε να δω και το Huawei Honor 7x, αλλά ξεφεύγει λίγο. Αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο, πολύ ευχαρίστως. Ευχαριστώ πολύ.
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Ο γιος μου έχει το Xiaomi redmi note 4 και είναι μια χαρά. Εγώ σου λέω να πας στο 5 μιας και είναι πιο καινούργιο https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο snapdragon ειναι σαφως προτιμοτερος για παιχνιδια οποτε θα συμφωνησω με την επιλογη Redmi Note 5. Το P Smart εχει το πλεονεκτημα των πιο μαζεμενων διαστασεων βεβαια. Απο την αλλη η μεγαλυτερη οθονη του Note 5 ειναι βολικοτερη για youtube & games. Εγω τελικα του πηρα ενα Mi Note 2 ελαφρα μεταχειρισμενο στα ιδια χρηματα (του αρεσε περισσοτερο) και ειναι εννοειται πολυ καλυτερο. Αλλιως ειχα καταληξει στο Redmi Note 5 ή εναλλακτικα στο Redmi 5 Plus (λιγο πιο φθηνο). Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα