Kostas.karras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Για τον νεο patriot τι άποψη έχεις; βλέπω εχει το κιτρινο μαγαζι τον 512 47.90 στο newsletter. Kαλη αποψη εχω, καλος και στην τιμη του vfm.Aξιζει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Kαλη αποψη εχω, καλος και στην τιμη του vfm.Aξιζει! Για gaming πάει να κερδίσουμε loading (RDR2, GTAV), ήδη εκανα δοκιμές με εναν intel 330 που έχω στην ακρη και είναι εμφανέστατη η διαφορά. βέβαια βλέπω οτι με +50€ περίπου και κάτι ψιλά πάω για 1ΤΒ και προβληματίζομαι. επισης αποψη για τον συγκεκριμένο εξωτερικό; https://www.skroutz.gr/s/10308875/Western-Digital-My-Passport-4TB-2016.html τον σκέφτομαι για 2ο δισκο ως backup ενός WD15earx που έχω απο τότε που κυκλοφόρησε, δυστυχώς γέμισε πλέον και θέλω κάπου να τον έχω αντίγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Για gaming πάει να κερδίσουμε loading (RDR2, GTAV), ήδη εκανα δοκιμές με εναν intel 330 που έχω στην ακρη και είναι εμφανέστατη η διαφορά. βέβαια βλέπω οτι με +50€ περίπου και κάτι ψιλά πάω για 1ΤΒ και προβληματίζομαι. You know 😀 30 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε επισης αποψη για τον συγκεκριμένο εξωτερικό; https://www.skroutz.gr/s/10308875/Western-Digital-My-Passport-4TB-2016.html τον σκέφτομαι για 2ο δισκο ως backup ενός WD15earx που έχω απο τότε που κυκλοφόρησε, δυστυχώς γέμισε πλέον και θέλω κάπου να τον έχω αντίγραφο. Eνας απο τους δισκους που προτεινω. Βεβαια σε αυτη την χωρητικοτητα αλλαζει λιγο. https://www.skroutz.gr/s/8953062/Maxtor-M3-Portable-4TB.html Λιγο πιο relaibility συκγριτικα ο δισκος του (seagate ειναι) συν οτι εχεις και τα 3χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Αξίζει η αναβάθμιση από ssd δίσκο σε m2? Η διαφορά δηλαδή θα ναι αντίστοιχη της αναβάθμισης από hdd σε ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Αξίζει η αναβάθμιση από ssd δίσκο σε m2? Η διαφορά δηλαδή θα ναι αντίστοιχη της αναβάθμισης από hdd σε ssd? Όχι! Μόνο σε nvme καί αυτό αν πρόκειται για κάποιου είδους επαγγελματική χρήση. Για gaming δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Όχι! Μόνο σε nvme καί αυτό αν πρόκειται για κάποιου είδους επαγγελματική χρήση. Για gaming δεν έχει νόημα. Συγγνώμη για το λάθος, αυτό εννοούσα. Ναι για gaming χρήση μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος πιστεύεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Συγγνώμη για το λάθος, αυτό εννοούσα. Ναι για gaming χρήση μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος πιστεύεις? Ναι,δεν είναι ένας απλός m2 , nvme είναι. Όχι,δεν υπάρχει λόγος, εκτός αν κάνεις streaming. Η διαφορά είναι απειροελάχιστη, καί αν δεν τον έχεις δροσερό με μία καλή ψυχτρουλα, αντιθέτως θά έχεις καί throttling. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Για τον νεο patriot τι άποψη έχεις; βλέπω εχει το κιτρινο μαγαζι τον 512 47.90 στο newsletter. O Patriot P200 όπως και ο BX500 είναι SSD χωρίς DRAM buffer και πρέπει να έχουν τον ίδιο SMI SM2258XT controller (dramless). Είχα πιάσει στα χέρια μου έναν παρόμοιο χωρίς DRAM και στις εγγραφές μεγάλων αρχείων ήταν για κλάματα σε σχέση με τον Patriot Blast 240GB και τον Arc 100 (MLC flash) που έχω τώρα, μιλάμε για πτώση στα 70MB/sec. Είναι σίγουρα καλύτεροι απο την σαβούρα WD Green SSD. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από 50EuroUser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 50EuroUser είπε O Patriot P200 όπως και ο BX500 είναι SSD χωρίς DRAM buffer και πρέπει να έχουν τον ίδιο SMI SM2258XT controller (dramless). Είχα πιάσει στα χέρια μου έναν παρόμοιο χωρίς DRAM και στις εγγραφές μεγάλων αρχείων ήταν για κλάματα σε σχέση με τον Patriot Blast 240GB και τον Arc 100 (MLC flash) που έχω τώρα, μιλάμε για πτώση στα 70MB/sec. Είναι σίγουρα καλύτεροι απο την σαβούρα WD Green SSD. ακριβώς αυτό είναι που δεν με απασχολεί, για ανάγνωση τον θέλω, θα του περάσω τα παιχνίδια και τέλος. Και αν χρειαστεί να περάσω νεότερα παιχνίδια δεν με απασχολεί να περιμένω μέχρι να αποθηκευτούν. Να κερδίσω σε loading θέλω. αλλιώς πήγαινα σε MX500. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Είναι αυτή η καλύτερη επιλογή σε m2 ssd σε σχέση απόδοσης τιμής ????? : Adata XPG SX8200 Pro 1TB https://www.skroutz.gr/s/16815858/Adata-XPG-SX8200-Pro-1TB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, sstav είπε Είναι αυτή η καλύτερη επιλογή σε m2 ssd σε σχέση απόδοσης τιμής ????? : Adata XPG SX8200 Pro 1TB https://www.skroutz.gr/s/16815858/Adata-XPG-SX8200-Pro-1TB.html Nαι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Opposite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα.Μιας και ενας seagate 1tb και ενας toshiba 2tb αποδημησαν με διαφορα δεκαπενθημερου, Αναζητώ HDD για αποθήκευση ταινιών/ebooks/φωτογραφιων και ελαφρύ gaming. 4tb και άνω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Opposite είπε Καλησπέρα.Μιας και ενας seagate 1tb και ενας toshiba 2tb αποδημησαν με διαφορα δεκαπενθημερου, Αναζητώ HDD για αποθήκευση ταινιών/ebooks/φωτογραφιων και ελαφρύ gaming. 4tb και άνω. Ευχαριστώ. Budget? Μέχρι 100 ευρώ εδώ https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=12003784%2C10100659%2C19180628 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Opposite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Kostas.karras είπε Budget? Μέχρι 100 ευρώ εδώ https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=12003784%2C10100659%2C19180628 Θα μπορουσα και ελαχιστα παραπανω μεχρι 120 πχ αλλα απ'οτι φαινεται θα γινει η δουλεια και με αυτους.Ευχαριστω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Στο Samsung Magician μου βγάζει PCIe 3.0 x 4. Αυτό είναι το μέγιστο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα