Giannis_kan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Στο λοιπον και ζητω συγνωμη γτ το εχω ξανα αναφερει το θεμα. Σημερα θα παρω λογικα εναν 2tb hdd για αρχεια μονο δλδ ταινιες φωτο μουσικη. Ειδα σκρουτζ για seagate baracuda και wd blue. Σκεφτομαι για 3,5'' αλλα και μεσα μου θελω εναν 2,5'', βεβαια δεν θελω να δωσω ενα 30αρι πανω να πω την αληθεια μου. Τι διαφορα περα του μεγεθους εχει ενας 2,5αρης με 3,5αρη? Στον θορυβο? Eχω καλομαθει στο pc την ησυχια μου με τον 970 evo plus. Ποιον μου προτεινετε γενικα και γιατι?
Kostas.karras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε Στο λοιπον και ζητω συγνωμη γτ το εχω ξανα αναφερει το θεμα. Σημερα θα παρω λογικα εναν 2tb hdd για αρχεια μονο δλδ ταινιες φωτο μουσικη. Ειδα σκρουτζ για seagate baracuda και wd blue. Σκεφτομαι για 3,5'' αλλα και μεσα μου θελω εναν 2,5'', βεβαια δεν θελω να δωσω ενα 30αρι πανω να πω την αληθεια μου. Τι διαφορα περα του μεγεθους εχει ενας 2,5αρης με 3,5αρη? Στον θορυβο? Eχω καλομαθει στο pc την ησυχια μου με τον 970 evo plus. Ποιον μου προτεινετε γενικα και γιατι? https://www.skroutz.gr/s/10553479/Toshiba-P300-2TB-Bulk.html#reviews Αθορυβος οικονομικος αξιοπιστος
Giannis_kan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Kostas.karras είπε https://www.skroutz.gr/s/10553479/Toshiba-P300-2TB-Bulk.html#reviews Αθορυβος οικονομικος αξιοπιστος Θες να μου πεις σε συγκριση πχ που βλεπω οτι εχει αγοραστει ο wd digital blue πολυ, γιατι αυτον τον toshiba και οχι ο wd?
Kostas.karras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε Θες να μου πεις σε συγκριση πχ που βλεπω οτι εχει αγοραστει ο wd digital blue πολυ, γιατι αυτον τον toshiba και οχι ο wd? Γιατι τοτε, η τιμη του ηταν χαμηλοτερη απο τους αλλους, γιατι καποιοι εχουν fanboyσμους και παιρνουν wd χωρις να ξερουν την συγκριση. Ο συγκεκριμενος wd εχει αρκετα failures συγκριτικα, περισσοτερο θορυβο, πιο αργος.
Giannis_kan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Γιατι τοτε, η τιμη του ηταν χαμηλοτερη απο τους αλλους, γιατι καποιοι εχουν fanboyσμους και παιρνουν wd χωρις να ξερουν την συγκριση. Ο συγκεκριμενος wd εχει αρκετα failures συγκριτικα, περισσοτερο θορυβο, πιο αργος. Καταλαβα πως το λες. Σιγουρα θελω κτ αθορυβο αλλα σε γενικες γραμμες τωρα που κοιταζω πολλοι εμπιστευονται wd. Και εγω να πω την αληθεια μου σε παλιο pc μου ειχε καει ενας toshba 40 gb και τον αλλαξα σε wd 80gb για τις τοτε εποχες. Ζει και βασιλευει ακομα το pc αυτο και απο health ακομα στο 95 τοις εκατο.σκυλι πολυ μου ειχε βγει. 1
dekulinkgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια τα φωτα σας.Θελω να παρω εναν hdd 1 tb μονο για αποθηκευση δεδομενων(ταινιες-φωτο-παιχνιδια).Ποιον προτεινετε?Τα seagate ειναι καλα ή κλασσικα παω σε wd??
kti23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για φθηνό boot ssd δίσκο μιας και ο παλιός hdd που έχω είναι στα τελευταία του. ανάμεσα σε kingston a400 , crucial bx500 και corsair mp300 τι θα ήταν πρότιμο? διαβάζω με τον πρώτο κάποιοι είχαν θέματα να βάλουν μέσα το λειτουργικό Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από kti23
Kostas.karras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, kti23 είπε Ψάχνω για φθηνό boot ssd δίσκο μιας και ο παλιός hdd που έχω είναι στα τελευταία του. ανάμεσα σε kingston a400 , crucial bx500 και corsair mp300 τι θα ήταν πρότιμο? διαβάζω με τον πρώτο κάποιοι είχαν θέματα να βάλουν μέσα το λειτουργικό 1.Διαθέσιμο ποσό 2. Επιθυμητή χωρητικότητα 3. Eίδος χρήσης (gaming,επαγγελαματικη χρήση, nas συστήματα, κτλπ) 4. Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης ( στην περίπτωση που θα παίξει κάποιο ρόλο με το λειτουργικό)
kti23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Kostas.karras είπε 1.Διαθέσιμο ποσό 2. Επιθυμητή χωρητικότητα 3. Eίδος χρήσης (gaming,επαγγελαματικη χρήση, nas συστήματα, κτλπ) 4. Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης ( στην περίπτωση που θα παίξει κάποιο ρόλο με το λειτουργικό) 1. 20-35 ευρώ 2. 120gb γιατί προορίζεται για boot 3. os 4. α) 860 evo 500gb ssd b) 320gb WD HDD(ο οποιος περιεχει το λογισμικο)
Kostas.karras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, kti23 είπε 1. 20-35 ευρώ 2. 120gb γιατί προορίζεται για boot 3. os 4. α) 860 evo 500gb ssd b) 320gb WD HDD(ο οποιος περιεχει το λογισμικο) Αφου υπαρχει ο 860, γιατι δεν τον βαζεις για το λειτουργικο σου?
kti23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατί ο hdd είναι 10ετιας για πεταμα , θέλω να έχω τον 860 για αποθηκευτικό χώρο και τον νέο ssd για σκέτο boot να περάσω και ένα clean install στα windows χωρίς να ψάχνω για backup drive να βάζω τα αρχεία του ssd
Kostas.karras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kti23 είπε Γιατί ο hdd είναι 10ετιας για πεταμα , θέλω να έχω τον 860 για αποθηκευτικό χώρο και τον νέο ssd για σκέτο boot να περάσω και ένα clean install στα windows χωρίς να ψάχνω για backup drive να βάζω τα αρχεία του ssd Δεν εχει νοημα.. Παρε αλλον hdd να κερδισεις και χωρητικοτητα, και βαλε το λειτουργικο στον 860. αλλιως πας για υποβαθμιση... https://www.skroutz.gr/s/11871386/Toshiba-P300-1TB-Bulk.html με εναν τετοιο εισαι οκ! Aλλιως δωσε κατι παραπανω για κατι πιο ανθεκτικο https://www.skroutz.gr/s/12003799/Western-Digital-Purple-HDD-1TB.html
depraved Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Γειά σας θα ήθελα την άποψη σας αν αξίζει τα λεφτά του ο Seagate Backup Plus Hub Desktop 6TB..;;;; η να πάω σε κατι οπως Western Digital Elements Desktop 6TB ,Western Digital My Book 6TB (2016); ..... Υπάρχει η άποψη ότι η αγορά ενός τόσο μεγάλου δίσκου έχει κινδύνους ότι αν πάθει κάτι θα τα χάσεις όλα και ότι είναι καλύτερη η αγορά 2 σκληρών δίσκων τι πιστεύεται γι αυτό..;;;
kti23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 22/9/2019 στις 12:45 ΠΜ, Kostas.karras είπε Δεν εχει νοημα.. Παρε αλλον hdd να κερδισεις και χωρητικοτητα, και βαλε το λειτουργικο στον 860. αλλιως πας για υποβαθμιση... https://www.skroutz.gr/s/11871386/Toshiba-P300-1TB-Bulk.html με εναν τετοιο εισαι οκ! Aλλιως δωσε κατι παραπανω για κατι πιο ανθεκτικο https://www.skroutz.gr/s/12003799/Western-Digital-Purple-HDD-1TB.html Από τη στιγμή που δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα δεν θεωρώ ότι πάω για υποβάθμιση. Για αυτό ρώτησα εξαρχής για τους συγκεκριμένους ssd. όπως και να έχει ευχαριστώ για τις προτάσεις
Kostas.karras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, kti23 είπε Από τη στιγμή που δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα δεν θεωρώ ότι πάω για υποβάθμιση. Για αυτό ρώτησα εξαρχής για τους συγκεκριμένους ssd. όπως και να έχει ευχαριστώ για τις προτάσεις ?? Μου λες ότι θά έχεις τον 860 evo ως δεύτερο για αποθηκευτικό χώρο , έναν γρήγορο ssd και άξιο, και θες να βάλεις για os, εκεί δηλαδή που θα τραβάει τα ζόρια, έναν τής τάξεως των 30-35 ευρώ πού θά είναι ποιοτικά χειρότερος και λογικά όχι το ίδιο γρήγορος. Ε ναι,για υποβάθμιση πάς, η λογική σου δεν έχει και τόσο λογική.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα