Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ucast είπε φιλε μου μεχρι 6-8 ΤΒ θελω δεν θελω παραπανω Εντάξει. Καλύτερα παραπάνω, για future proof. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ucast Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Τα πεχνίδια του 1990 πιάνουν πολλοι χόρο. Εδό είσε https://www.skroutz.gr/s/19180688/Seagate-Exos-X16-16TB-ST16000NM002G.html τι διαφορες εχουν σε επιδοσεις? https://www.skroutz.gr/s/11704179/Seagate-Barracuda-Pro-8TB-256MB-Cache.html https://www.skroutz.gr/s/14763852/Western-Digital-Black-6TB-256MB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 @ucast Ο ένας έχει 2TB παραπάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ucast Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε @ucast Ο ένας έχει 2TB παραπάνω.. σε θεμα ταχύτητας και αξιοπιστίας εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 @ucast Ο seagate καλύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ucast Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε @ucast Ο seagate καλύτερος. γιατι ο seagate εινε καλυτερος από τον black? σε θεμα ταχύτητας δεν είναι το ιδιο? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από ucast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Συμφωνώ με τον Γιάννη. Για μένα, μην βιάζεσαι. Περίμενε τα 20ΤΒ. Εγώ θα έβαζα λίγα παραπάνω και θα πήγαινα εδώ https://www.skroutz.gr/s/13875851/Samsung-860-Evo-4TB.html Γρήγορα όλα, πολύ καλά. Τζετ Μόλις τώρα, ucast είπε γιατι ο seagate εινε καλυτερος από τον black? Γιατί μου χάλασε ένας μπλακ πρόσφατα. 1 λεπτό πριν, ucast είπε σε θεμα ταχύτητας δεν είναι το ιδιο? Όχι , είναι 1km/h ταχύτερος ο seagaTE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ucast Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Συμφωνώ με τον Γιάννη. Για μένα, μην βιάζεσαι. Περίμενε τα 20ΤΒ. Εγώ θα έβαζα λίγα παραπάνω και θα πήγαινα εδώ https://www.skroutz.gr/s/13875851/Samsung-860-Evo-4TB.html Γρήγορα όλα, πολύ καλά. Τζετ Γιατί μου χάλασε ένας μπλακ πρόσφατα. Όχι , είναι 1km/h ταχύτερος ο seagaTE. δεν σε καταλαβα είναι 1km/h ταχύτερος ο seagaTE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ucast είπε δεν σε καταλαβα είναι 1km/h ταχύτερος ο seagaTE. Δεν ξέρω πως μετράμε αλλιώς την ταχύτητα. Εγώ πάντως ένα seagate παλιό 80GB που είχα πήγαινε σφαίρα. Όλοι μου οι δίσκοι είναι WD αλλά μικρής χωρητικότητας (μέχρι 3ΤΒ). Από εκεί και πέρα, θυμάσαι που σου λέγαμε να μην πάρεις τον Deathstar ? Εσύ γιατί τον επήρες, ε; Τώρα μας ρωτάς ξανά τα ίδια μετά από 2 χρόνια, τι θες να σου πούμε; Αφού θα σου πούμε πάρε εκείνον και θα πάρεις άλλον. Α, και όταν πάρεις, βάλε και benchmarks ναι; AS SSD, Crystal Disk Mark και τα ρέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ucast Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Δεν ξέρω πως μετράμε αλλιώς την ταχύτητα. Εγώ πάντως ένα seagate παλιό 80GB που είχα πήγαινε σφαίρα. Όλοι μου οι δίσκοι είναι WD αλλά μικρής χωρητικότητας (μέχρι 3ΤΒ). Από εκεί και πέρα, θυμάσαι που σου λέγαμε να μην πάρεις τον Deathstar ? Εσύ γιατί τον επήρες, ε; Τώρα μας ρωτάς ξανά τα ίδια μετά από 2 χρόνια, τι θες να σου πούμε; Αφού θα σου πούμε πάρε εκείνον και θα πάρεις άλλον. Α, και όταν πάρεις, βάλε και benchmarks ναι; AS SSD, Crystal Disk Mark και τα ρέστα. τον black δεν τον εμπιστεύεσαι τοσο πολύ? σε σχεση με τον barracuda pro/? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από ucast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Εγώ ξέρω ότι το barracuda είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Για αυτό τον εμπιστεύομαι. ΑΛλά δικά σου είναι τα λεφτά. Μην πας ξυπόλητος όπως με τον deathstar και την πατήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ucast Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Εγώ ξέρω ότι το barracuda είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Για αυτό τον εμπιστεύομαι. ΑΛλά δικά σου είναι τα λεφτά. Μην πας ξυπόλητος όπως με τον deathstar και την πατήσεις. τι εννοεις barracuda είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Για αυτό τον εμπιστεύομαι. ΑΛλά δικά σου είναι τα λεφτά. Μην πας ξυπόλητος όπως με τον deathstar και την πατήσεις. εννοεις να μην το αγορασω? δεν σε καταλαβα εννοεις να αγορασω τον black ?? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από ucast 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Έχω πάντα σε ένα δίσκο seagate barracuda το τραγούδι του link, φέρνει καλή τύχη Και για αυτό τον εμπιστεύομαι. Δεν είναι σαν τους παλιούς seagate που τους λέγαμε sikei ή sakat. Σε αυτά τα μεγέθη ότι και να πάρεις είναι το ίδιο. Μην ξαναρωτήσεις ,σε παρακαλώ. Βγάζω φλύκταινες. Μην ρωτήσεις τι είναι οι φλύκταινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ucast Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, tommybertsen είπε Έχω πάντα σε ένα δίσκο seagate barracuda το τραγούδι του link, φέρνει καλή τύχη Και για αυτό τον εμπιστεύομαι. Δεν είναι σαν τους παλιούς seagate που τους λέγαμε sikei ή sakat. Σε αυτά τα μεγέθη ότι και να πάρεις είναι το ίδιο. Μην ξαναρωτήσεις ,σε παρακαλώ. Βγάζω φλύκταινες. Μην ρωτήσεις τι είναι οι φλύκταινες θελέις να πεις ότι οι νεοι barracuda pro είναι πιο αξιοπιστοι από τους παλιους barracuda ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 24 λεπτά πριν, ucast είπε θελέις να πεις ότι οι νεοι barracuda pro είναι πιο αξιοπιστοι από τους παλιους barracuda ?? Ναι Γιάγκο, αυτό θέλω να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα