Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων V2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu120gs25ssdr-burst-120gb-25-sata-3-p-PER.323120?utm_campaign=newsletter190621&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=7-skliros+diskos&utm_content=7.1-ssd+patriot+pbu120gs25ssdr+burst+120gb+25+sata+3&offer=OFFER1925&d=190713

16.5€

Αυτός ο δίσκος λέει τίποτα,; κύριο δίσκο έχω 850evo, τον θέλω για δεύτερο να τρέχει κάποια διανομή Λίνουξ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια χαρά είναι, τον έχω σε λαπτοπάκι του '12 με dual boot (windows/linux) και τρέχουν όλα όμορφα και γρήγορα.

χτύπα τον, σε αυτή την τιμή είναι ξεφτίλα.

10 λεπτά πριν, chios είπε

https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu120gs25ssdr-burst-120gb-25-sata-3-p-PER.323120?utm_campaign=newsletter190621&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=7-skliros+diskos&utm_content=7.1-ssd+patriot+pbu120gs25ssdr+burst+120gb+25+sata+3&offer=OFFER1925&d=190713

16.5

Αυτός ο δίσκος λέει τίποτα,; κύριο δίσκο έχω 850evo, τον θέλω για δεύτερο να τρέχει κάποια διανομή Λίνουξ.

Eγω τον βλεπω στα 18,50€

40 λεπτά πριν, chios είπε

είναι από newsletter αυτή η τιμή

Υπάρχει τρόπος να πάρεις τιμή newsletter χωρίς να εισαι γραμμένος? Στα 16.5 με ενδιαφέρει κι εμένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thomason993 είπε

Υπάρχει τρόπος να πάρεις τιμή newsletter χωρίς να εισαι γραμμένος? Στα 16.5 με ενδιαφέρει κι εμένα

ναι να λινκαρει καποιος το newsletter πχ @chios

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Θέλω να αγοράσω εξωτερικό 2TB. Σκέφτομαι για My Passport (αξίζει;), αν και τρεις σκληροί WD μου έχουν μείνει στα χέρια πριν την ώρα τους...

Τι προτείνετε; Προσφέρει κάτι πραγματικά παραπάνω ο My Passport από φτηνότερους σκληρούς της WD ή άλλων εταιριών;

3 ώρες πριν, Carrion είπε

Γνώμη για 500αρι SSD που θα κάτσει σε HP Mircoserver Gen8;

Αποκλειστική χρήση να φιλοξενεί 2 Suse VΜs με app και db servers.

Φαντάζομαι 2,5

Βάλε έναν 860 evo.

Δεν ξέρω, ίσως να χρειαστείς και καλώδιο,slim sata to sata.

1 ώρα πριν, cubilone είπε

Θέλω να αγοράσω εξωτερικό 2TB. Σκέφτομαι για My Passport (αξίζει;), αν και τρεις σκληροί WD μου έχουν μείνει στα χέρια πριν την ώρα τους...

Τι προτείνετε; Προσφέρει κάτι πραγματικά παραπάνω ο My Passport από φτηνότερους σκληρούς της WD ή άλλων εταιριών;

https://www.skroutz.gr/comparelists/87?compare=10259731%2C7091986

,Ενα χρόνο παραπάνω εγγύηση καί λίγο καλύτερης αξιοπιστίας.

4 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Φαντάζομαι 2,5

Βάλε έναν 860 evo.

Δεν ξέρω, ίσως να χρειαστείς και καλώδιο,slim sata to sata.

Παράλειψή μου. Ναι 2,5.

Κουμπώνει κανονικά μέσα στα HDD bays γιατί ήδη έχω έναν μέσα και παίζει. Μόνος του κάθεται στον αέρα αλλά χωρίς πρόβλημα.

Επειδή όμως δεν μπορούσα την ιδέα ότι είναι στον αέρα, χρησιμοποιώ κάτι τέτοια 

Thanks για την γνώμη!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, cubilone είπε

Παντως  να ξερετε οτι πλεον ολοι οι 2,5αρηδες wd  ερχονται μονο με usb controller χωρις sata.

ετσι ο usb controller ειναι ενα επιπλεον layer αστοχιας. ενω αμα χαλαγε οσο ηταν αφαιρουμενος δεν ετρεχε τιποτα.

γιαυτο τουλαχιστον για μενα εχουν πεθανει οι 2,5αρηδες εξωτερικοι.

καλυτερα ενας παλιος η φθηνος ssd με θηκη για τα ψιλολογια εκτελουνται μεταφοραι. ακομα και 120 gb ειναι αρκετα για τους περισσοτερους.

και για storage 3,5αρηδες.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

37 λεπτά πριν, rofl είπε

Παντως  να ξερετε οτι πλεον ολοι οι 2,5αρηδες wd  ερχονται μονο με usb controller χωρις sata.

ετσι ο usb controller ειναι ενα επιπλεον layer αστοχιας. ενω αμα χαλαγε οσο ηταν αφαιρουμενος δεν ετρεχε τιποτα.

γιαυτο τουλαχιστον για μενα εχουν πεθανει οι 2,5αρηδες εξωτερικοι.

καλυτερα ενας παλιος η φθηνος ssd με θηκη για τα ψιλολογια εκτελουνται μεταφοραι. ακομα και 120 gb ειναι αρκετα για τους περισσοτερους.

και για storage 3,5αρηδες.

Κι εγώ την έχω πατήσει έτσι με έναν Elements... και ο controller νομίζω ότι είναι αυτός που έχει χαλάσει -- αλλά ακριβώς γι' αυτό που αναφέρεις δεν έχω τρόπο να το τσεκάρω, γιατί δεν "ξεκουμπώνει" από το controller.

1 ώρα πριν, cubilone είπε

Κι εγώ την έχω πατήσει έτσι με έναν Elements... και ο controller νομίζω ότι είναι αυτός που έχει χαλάσει -- αλλά ακριβώς γι' αυτό που αναφέρεις δεν έχω τρόπο να το τσεκάρω, γιατί δεν "ξεκουμπώνει" από το controller.

αφου εχεις πεθαμενο δισκο, αν θες να παρεις πισω τα data,

υπαρχει πατεντα με καλωδιακια κολλητηρι αλλα εγω δεν κατεχω, φανταζομαι οτι στη χειροτερη με ενα 10αρικο για ενα ηλεκτρονικο ειναι πολυ απλο.

https://blog.acelaboratory.com/pc-3000-hdd-how-to-solder-a-sata-adapter-to-the-usb-western-digital-drive.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...