Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων V2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκει θα ελεγα το maximum. μεχρι 50κατι οκ τουλαχιστον για μερες καυσωνα.

σε max οι red purple πανε μεχρι 65 οι αλλοι μεχρι 60.

πανω απο 55 αν δεν μπορουσα να κανω τιποτα καλυτερο, θα εκανα poweroff το δισκο:P

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας εδω και 1 μηνα εχω  αγορασει τον mx500 2Tb , το ερωτημα μου εινε οτι χρησιμοποιησα το hardisk sentinel και μου εμφανιζει σαν θερμοκρασια οτι ο ssd  εινε στους  43 - 46   βαθμους εινε φυσιολογικο αυτο? για μια  τετοια θερμοκρασια?

Περα απο  αυτο  εχω  2 σκληρους  δισκους Black western  6TB που αγορασα πριν 2 ημερες   και οι θερμοκρασιες  τους εινε στους 36 - 38 βαθμους. 

Πως γινεται  η θερμοκρασια του ssd μου να εινε πιο  πολυ σε σχεση με τους σκληρους μου  δισκους¨?

απλα εβαλα πριν λιγο το sentinel και πανικοβληθηκα με τις θερμοκρασιες αυτες.

Επεξ/σία από blue jeans

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα αν δεν εχει καποιος ακριβως τον ιδιο δισκο στην ιδια ακριβως χωρητικοτητα δυσκολα θα σου απαντησει. σε διαφορετικες χωρητικοτητες δε γινεται συγκριση. παντως 45 δεν ειναι πολλοι οχι

https://www.crucial.com/wcsstore/CrucialSAS/pdf/product-flyer/crucial-mx500-ssd-productflyer-en.pdf

λεει Operating Temperature 0°C to 70°C. αμα πιασεις 60αρι  ανησυχα.

για τους black και πολυ καλα εισαι.

Spoiler

μου λειψες <3

Επεξ/σία από rofl

18 λεπτά πριν, rofl είπε

κοιτα αν δεν εχει καποιος ακριβως τον ιδιο δισκο στην ιδια ακριβως χωρητικοτητα δυσκολα θα σου απαντησει. σε διαφορετικες χωρητικοτητες δε γινεται συγκριση. παντως 45 δεν ειναι πολλοι οχι

https://www.crucial.com/wcsstore/CrucialSAS/pdf/product-flyer/crucial-mx500-ssd-productflyer-en.pdf

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

μου λειψες ❤️

σε ευχαριστω φιλαρακι  απλα ειχα ανησυχησει με  τις  θερμοκρασιες.

49 λεπτά πριν, rofl είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

μου λειψες <3

ειναι που δεν θα εφτιαχνε καινουργιο προφιλ.

Πρεπει να ξεχναει τους κωδικους του και φτιαχνει ενα καινουργιο να τελειωνει, δεν εξηγειται αλλιως..

• Like 1

3 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Πρεπει να ξεχναει τους κωδικους του και φτιαχνει ενα καινουργιο να τελειωνει, δεν εξηγειται αλλιως..

ναι κι εγω αυτο νομιζω. σου λεει που να θυμαμαι κωδικους για insomnia τωρα. αφου τα παιδια με ξερουνε.

14 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

απλα εχασα τους κοδικους μου  γι αυτον τον λογο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Ημουν σιγουρος!!

απλα εκανα ενα  φορματ και τα εσβησα ολα. αλλα τωρα  εχω αποθηκευσει τους κωδικους μου

και παλι ζηταω συγνωμη, απο εδω και περα  θα  εχω αυτο το προφιλ μονιμα   και δεν θα χασω  τους κωδικους μου.

Επεξ/σία από blue jeans

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Αν και με τον Ιντενσο 240 έβλεπα Radom freezes σε W10 ανα κάμποσα δευτερόλεπτα για λίγα δευτερόλεπτα, με τον δίσκο να πάει 100%. Πήρα 860 evo και έστρωσε (με clone κιολας).

Για θερμοκρασία στους 55 σε απλό HDD είχα lock up. Με φανακι έστρωσε.

Αυτό ήταν faulty disk γιατί έχω τον intenso high 240 στο htpc και είναι μπόμπαρος. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Επίσης τον ίδιο ακριβώς έχω βάλει και σε laptop το οποίο απογειώθηκε, no freezes , no nothing :) 

Επεξ/σία από tommybertsen

3 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Αυτό ήταν faulty disk γιατί έχω τον intenso high 240 στο htpc και είναι μπόμπαρος. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Επίσης τον ίδιο ακριβώς έχω βάλει και σε laptop το οποίο απογειώθηκε, no freezes , no nothing :) 

Μωρε τόσα χρόνια στα 7 ήταν μπομπα. Κάτι δεν έκατσε σωστά στα 10 λογικά. Υγεία έχει ακομα 100%.

• Sad 1

2 ώρες πριν, Sheogorath είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Μωρε τόσα χρόνια στα 7 ήταν μπομπα. Κάτι δεν έκατσε σωστά στα 10 λογικά. Υγεία έχει ακομα 100%.

παράξενα πράγματα! Γιατί και τα δύο συστήματα στα οποία αναφέρομαι, είναι με 10ρια !

• Like 1

Παιδιά, NVme, 128 GB Samsung, σε λενοβο λαπτοπ ανεβάζει θερμοκρασίες μπορεί και 90 C μόλις τον ζορίσω λίγο, και δε μιλάω για μεταφορές terabytes.  Αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιείται μόλις 10 % και η θερμοκρασία παραμένει 91 C. Έστειλα το laptop στη Lenovo, είπαν ότι είναι μια χαρά (εντός εγγύησης). Ωστόσο, κάνει τρελό throttling. Tι μου προτείνετε να κάνω;

Πάλι τα ίδια θα μου πουν. 4 φορές τον έχω στείλει για διάφορα θέματα και εξακολουθεί να παρουσιάζει προβλήματα. Πως μπορώ να τους αποδείξω ότι ανεβάζει θερμοκρασίες; Να ανεβάσω βίντεο και να τους το δείξω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...