billyg599 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε adata su900 samsung 860 evo Κοιτα σε καποιον απο αυτους. Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Ο Samsung είναι στα 140$ ενω τον adata στα 250$. Υποθέτω έχουν διαφορά στην τεχνολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, sir ImPeCaBlE είπε Θα ήθελα μια πρόταση για ssd που θα χρησιμοποιηθεί για OS και προγράμματα σε μηχάνημα με i7 3770k,z77 (sata 3). Χωρητικότητα τουλάχιστον 240gb (λογικά πάω για 500gb ανάλογα τη διαφορά στη τιμή). Από ότι είδα οι στάνταρ λύσεις είναι ο 860evo και ο crusial mx. Κάποια άλλη πρόταση? Ανάμεσα από αυτούς τους 2 διαλέγω τον πιο φθηνό ή έχουν σοβαρές διαφορές? https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=10026960%2C13867020%2C11144725 Aν θες φθηνο καλο που να δικαιολογειται η διαφορα , πας στον su800. Αν θες κατι καλυτερο στον 860 που εχει 40% παραπανω οριο ζωης εγγραφων σε σχεση με τον mx500. Kαι για ακομα καλυτερα ,στον su900 με mlc μνημες και 400tbw. 29 λεπτά πριν, billyg599 είπε Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Ο Samsung είναι στα 140$ ενω τον adata στα 250$. Υποθέτω έχουν διαφορά στην τεχνολογία. Nαι, αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογειται αυτη η διαφορα τιμης. 860 evo τοτε προτιμησε και εισαι ΟΚ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Στις 9/6/2019 στις 11:55 ΜΜ, Kostas.karras είπε o 4tb maxtor, ειναι οκ. Για πιο αξιοπιστη λυση, ναι, σε εσωτερικο καλυτερα. Κώστα εχεις να προτείνεις κάποιος αξιόπιστο εσωτερικό? Μόνο για μπακαπ το θέλω. Δεν μ ενδιαφέρει τόσο η μεταφορά, οπότε μάλλον καλύτερα να πάωσε εσωτερικό σκληρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, tziminhio είπε Κώστα εχεις να προτείνεις κάποιος αξιόπιστο εσωτερικό? Μόνο για μπακαπ το θέλω. Δεν μ ενδιαφέρει τόσο η μεταφορά, οπότε μάλλον καλύτερα να πάωσε εσωτερικό σκληρό.. Καλημέρα, περίμενε φυσικά και την γνώμη του Κώστα (ή οποιονδήποτε άλλου), αλλά δες σε κάποιον black λόγω 5ετης εγγύησης, αν και οι RED είναι για χρήση NAS (έχουν μόνο 3 έτη εγγύησης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλημέρα, περίμενε φυσικά και την γνώμη του Κώστα (ή οποιονδήποτε άλλου), αλλά δες σε κάποιον black λόγω 5ετης εγγύησης, αν και οι RED είναι για χρήση NAS (έχουν μόνο 3 έτη εγγύησης). Ευχαριστώ. Δυστυχώς πρέπει ν ανέβω αρκετά σε χρήματα.. Μπορεί να προτιμήσω μάλλον να πάω σε εξωτερικό αν παίζουν τλετοιες διαφορές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, tziminhio είπε Ευχαριστώ. Δυστυχώς πρέπει ν ανέβω αρκετά σε χρήματα.. Μπορεί να προτιμήσω μάλλον να πάω σε εξωτερικό αν παίζουν τλετοιες διαφορές.. Η πιο αξιόπιστη λύση είναι δυο φθηνοί δίσκοι σε raid1 παρά ένας ακριβός μοναχός του. Για μένα πήρα τον seagate baracuda 2TB με 256mb cache με 60 ευρώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφηνω δεδομένα αξίας μέσα χωρίς να υπάρχουν αντίγραφα. Αν θες δες αν σε βολεύει κάτι τέτοιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Η πιο αξιόπιστη λύση είναι δυο φθηνοί δίσκοι σε raid1 παρά ένας ακριβός μοναχός του. Για μένα πήρα τον seagate baracuda 2TB με 256mb cache με 60 ευρώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφηνω δεδομένα αξίας μέσα χωρίς να υπάρχουν αντίγραφα. Αν θες δες αν σε βολεύει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ , ίσως πάω σε κάποια τέτοια λύση γιατί θέλω 4tb σίγουρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, tziminhio είπε Ευχαριστώ , ίσως πάω σε κάποια τέτοια λύση γιατί θέλω 4tb σίγουρα.. Επισήμανση με raid1 δεν προστίθεται η χωρητικότητα, θες δυο 4ΤΒ δίσκους. Εντωμεταξύ στους δίσκους επειδή παραμένει σταθερή σχετικά η τεχνολογια, χρησιμοποιούνται μέχρι να πεθάνουν και δεν μπαίνουν στο ράφι μετα από 3-5 χρόνια σαν την μέση GPU. Συνεπως η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής είναι άμεσα συσχετιζόμενη με τον εκτιμώμενο χρόνο ζωής, αφού αναμένεται ο δίσκος να δουλέψει πολλά χρόνια πριν αντικατασταθεί. Για αυτό προτεινα αρχικά κάποιον με 5 έτη εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, tziminhio είπε Κώστα εχεις να προτείνεις κάποιος αξιόπιστο εσωτερικό? Μόνο για μπακαπ το θέλω. Δεν μ ενδιαφέρει τόσο η μεταφορά, οπότε μάλλον καλύτερα να πάωσε εσωτερικό σκληρό.. Για οικονομικό αυτόν https://www.skroutz.gr/s/12003784/Western-Digital-Purple-HDD-4TB.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Για οικονομικό αυτόν https://www.skroutz.gr/s/12003784/Western-Digital-Purple-HDD-4TB.html Ευχαριστώ Κωστα. Παιζει να εχω θεμα υπερθέρμανσης; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από tziminhio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, tziminhio είπε Ευχαριστώ Κωστα. Παιζει να εχω θεμα υπερθέρμανσης; Ένα υποτυπώδες airflow καλο είναι να υπάρχει. Αλλά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος είναι φτιαγμένος να γράφει συνεχώς 24/7 (καταγραφικό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) οι 5400 σε γενικες γραμμες ειναι κρυοι 4-6 βαθμους κατω απο τους 7200. αν και ο 8αρης red μου χτυπαει τους 7200 μου για καποιο λογο. και δευτερον τα τελευταια χρονια οι σκλήροι εχουν τσιμπησει περιπου 10 βαθμους στο max operating σε σχεση με πριν 5 χρονια~ οποτε ειναι αρκετα πιο ανθεκτικοι. συγκεκριμενα νουμερα που θεωρω ασφαλη δε λεω γιατι ο sheo θα φρικαρει Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, tziminhio είπε Κώστα εχεις να προτείνεις κάποιος αξιόπιστο εσωτερικό? Μόνο για μπακαπ το θέλω. Δεν μ ενδιαφέρει τόσο η μεταφορά, οπότε μάλλον καλύτερα να πάωσε εσωτερικό σκληρό.. Backup σε εσωτερικό δίσκο είναι κακή πρακτική. Αν συμβεί οποιαδήποτε μηχανική βλάβη στην μητρική θα σου κάψει και το backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, elorant είπε Backup σε εσωτερικό δίσκο είναι κακή πρακτική. Αν συμβεί οποιαδήποτε μηχανική βλάβη στην μητρική θα σου κάψει και το backup. Δεν το ειχα σκεφτεί αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Backup πάντα σε εξωτερικό δίσκο. Και το raid δεν είναι λύση backup. Βάλε έναν εξωτερικό δίσκο κι ένα πρόγραμμα να παίρνει backup σε συγκεκριμένες περιόδους και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα