Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων V2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αντε μια ακομα  οχι οι red purple και blue  δεν ειναι για να τρεχεις παιχνιδια.

ενω οι 

Western Digital Black 6TB (256MB)

Seagate Barracuda Pro 8TB (256MB Cache)?

Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB

ειναι ολοι καλοι για να τρεχεις παιχνιδια.

το καταλαβες η θες να να κανω και κακα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, giorgakis23 είπε

ναι  το καταλαβα.

θα  αγορασω   τον Seagate Barracuda Pro 8TB (256MB Cache) και τον Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB οπως  σου ειπα

καλυτερα και ultrastar 8αρη τοτε. οπως ειπα γενικα οσο μεγαλυτερος τοσο γρηγοροτερος.

μην ακους αυτες που λενε οτι το μεγεθος δεν μετραει:P

Επεξ/σία από rofl
  • Thanks 1

Θα χαλάσω την όμορφη παρέα σας απο τις τελευταίες 6-7 σελίδες και θα ρωτήσω, έχει δουλέψει κάποιος τον Patriot Scorch NVME σε παλιά μητρική non Uefi (775) αν είναι bootable; Είναι καλη επιλογή για εισαγωγικό NVME; Τον βλέπω πολύ φθηνό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2019 στις 1:30 ΠΜ, Sheogorath είπε

Θα χαλάσω την όμορφη παρέα σας απο τις τελευταίες 6-7 σελίδες και θα ρωτήσω, έχει δουλέψει κάποιος τον Patriot Scorch NVME σε παλιά μητρική non Uefi (775) αν είναι bootable; Είναι καλη επιλογή για εισαγωγικό NVME; Τον βλέπω πολύ φθηνό.

Για φθηνό 2,5' τον pny cs900 προτίμησε.

Για τον nvme θα τον έχεις με κάποιο m2 ανταπτορα σε pcie? Σε 775 η αλήθεια είναι δεν έχω δοκιμάσει και πόσο μάλιστα σε non uefi.

Κάκος δεν είναι, αλλά καλύτερα κάποιον adata να έχεις και την 5ετη εγγύηση.

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 1

10 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Για φθηνό 2,5' τον pny cs900 προτίμησε.

Για τον nvme θα τον έχεις με κάποιο m2 ανταπτορα σε pcie? Σε 775 η αλήθεια είναι δεν έχω δοκιμάσει και πόσο μάλιστα σε non uefi.

Κάκος δεν είναι, αλλά καλύτερα κάποιον adata να έχεις και την 5ετη εγγύηση.

Φιλος,δεν εινε ετσι τα πράγματα,

Καταβαθος ειμε καλό παιδί 🤣

Καλημέρα, βλέπω δεν έχει DRAM, ο pny αλλά θα τον έχω στα υπόψιν. Έχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα που δεν ειδα;

Σε ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας με δυο προτάσεις.

1. Ψάχνω εξωτερικό σκληρό 1 ή 2 TB για φωτογραφίες και video backup. Ποιον θα προτείνατε φθηνό και αξιόπιστο;

2. Επίσης δίσκο ssd για αναβάθμιση παλιού PC sata 2,5 inch.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το pc έχει επεξεργαστή AMD Phenom (tm) 8650 TRiple core Processor 2,30Ghz

Για το λειτουργικό και βασικά προγράμματα φτάνει 120 - 128 gb ή να πάω 240 - 256;

Αν γίνεται η πρόταση για τα δυο να είναι από το ίδιο μαγαζί γιατί είμαι από επαρχία και θα έχει λογικά έξοδα αποστολής.

Ευχαριστώ παιδιά.

Επεξ/σία από lazoras

34 λεπτά πριν, lazoras είπε

1. Ψάχνω εξωτερικό σκληρό 1 ή 2 TB για φωτογραφίες και video backup. Ποιον θα προτείνατε φθηνό και αξιόπιστο;

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το pc έχει επεξεργαστή AMD Phenom (tm) 8650 TRiple core Processor 2,30Ghz

Για το λειτουργικό και βασικά προγράμματα φτάνει 120 - 128 gb ή να πάω 240 - 256;

Αν γίνεται η πρόταση για τα δυο να είναι από το ίδιο μαγαζί γιατί είμαι από επαρχία και θα έχει λογικά έξοδα αποστολής.

Ευχαριστώ παιδιά.

1.  Ολοι το ιδιο αξιοπιστοι ειναι και ειναι καθαρα θεμα τυχης ποσο θα σου κρατήσει ή αν θα πεσεις σε ελλατωματικο. Διαλεξε τον πιο φθηνο ή αυτον με την μεγαλυτερη εγγύηση που σε ενδιαφέρει.

2. Παρε τον πιο φθηνο ή αυτον με την μεγαλυτερη εγγυηση αν το προτιμας. αν και προσωπικα δεν θα παιρνα καποιον με 2 χρονια εγγύηση εφοσον η τιμή ειναι σχεδον ίδια. Προτιμησε 3 ή 5 αναλογα με την τιμή. Μην παρεις samsung 860 εχουν θεματα συμβατοτητας με τους προ ryzen amd cpus. Απο τους πιο γρηγορους sata ειναι ο crucial mx500 που συνηθως τον βρισκεις σε νορμαλ τιμή

3 ώρες πριν, lazoras είπε

Ευχαριστώ παιδιά.

1. https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1424257
  2. https://www.e-gate.gr/567465/pny-cs900-120gb-2-5-sata-iii-ssd7cs900-120-pb

Ας ειναι απο δυο διαφορετικα μαγαζια.

• Like 1

Επισκέπτης

Καλησπέρα ! Θα ήθελα να μου πείτε με max 40ευρω, ssd για laptop turbo-x του 2013. Προορίζεται για απλή χρήση : office , σειρές ,browsing. Επίσης πείτε μου τη γνώμη σας  εάν αξίζει να βάλω win 7 αντί για 10 .Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, JohnPolitis100 είπε

Καλησπέρα ! Θα ήθελα να μου πείτε με max 40ευρω, ssd για laptop turbo-x του 2013. Προορίζεται για απλή χρήση : office , σειρές ,browsing. Επίσης πείτε μου τη γνώμη σας  εάν αξίζει να βάλω win 7 αντί για 10 .Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Σε αυτή την τιμή κορυφαία επιλογή https://www.skroutz.gr/s/13787241/Crucial-MX500-250GB.html

Επίσης: https://www.skroutz.gr/s/14753207/Kingston-UV500-240GB.html

https://www.skroutz.gr/s/9983945/Adata-Ultimate-SU800-3D-SU800-256GB.html

Aπό τους ελάχιστους που ενσωματώνουν DRAM modules. Κάτω από τα 40€, μόνο αυτοί, νομίζω και ο Silicon Power Slim S55 240GB, έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Δυστυχώς τώρα πια τα windows 10 είναι μονόδρομος για λόγους ασφάλειας. Άσε που αν βάλεις τώρα windows 7, θα χτικιάσεις μέχρι να περαστούν όλα τα updates. Έβαλα πριν από 5 μέρες σε ένα λάπτοπ τα 7 (αναγκαστικά) και ακόμα κατεβάζει ενημερώσεις.

Επεξ/σία από fujitsuA530

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Για αναβάθμιση σε PC με CPU 1155 και SATA2, είναι αξιόπιστος ο ADATA ULTIMATE SU800 512GB στα 64€;
(Υπάρχει απόθεμα στο e-shop και μπορώ να τον έχω εως απόγευμα χωρίς μεταφορικά και αντικαταβολές)

Επεξ/σία από Parasomnia

3 λεπτά πριν, Parasomnia είπε

Καλημέρα,

Για αναβάθμιση σε PC με CPU 1155 και SATA2, είναι αξιόπιστος ο ADATA ULTIMATE SU800 512GB στα 64€;
(Υπάρχει απόθεμα στο e-shop και μπορώ να τον έχω εως απόγευμα χωρίς μεταφορικά και αντικαταβολές)

Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη έναν σκληρό δίσκο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αποθήκευση αρχείων. Οπότε, χρειάζεσαι πραγματικά 500άρη ssd μόνο για το λειτουργικό; Ο δίσκος που θέλεις είναι αναμφισβήτητα πολύ γρήγορος. Αλλά για να εμπιστευτείς σε αυτόν όλα τα αρχεία σου, θα πρέπει να παίρνεις τακτικά back-up. Ποτέ δεν ξέρεις.

Επισκέπτης
26 λεπτά πριν, fujitsuA530 είπε

Σε αυτή την τιμή κορυφαία επιλογή https://www.skroutz.gr/s/13787241/Crucial-MX500-250GB.html

Επίσης: https://www.skroutz.gr/s/14753207/Kingston-UV500-240GB.html

https://www.skroutz.gr/s/9983945/Adata-Ultimate-SU800-3D-SU800-256GB.html

Aπό τους ελάχιστους που ενσωματώνουν DRAM modules. Κάτω από τα 40€, μόνο αυτοί, νομίζω και ο Silicon Power Slim S55 240GB, έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Δυστυχώς τώρα πια τα windows 10 είναι μονόδρομος για λόγους ασφάλειας. Άσε που αν βάλεις τώρα windows 7, θα χτικιάσεις μέχρι να περαστούν όλα τα updates. Έβαλα πριν από 5 μέρες σε ένα λάπτοπ τα 7 (αναγκαστικά) και ακόμα κατεβάζει ενημερώσεις.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε ! Θα παω λογικα στον Crucial. Επισης, μαλλον για win10 με βλεπω :P  Εδω εχω τα screenshot απο το laptop. Για Ram λες αξιζει να βαλω αλλη μια 4ρα ; Γιατι σχεδον παντα με chrome εχω 1- 1.3 gb διαθεσιμα 😕

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Εχω 1 θεση μόνο για δισκο και μια υποδοχή SATA. (Ειναι all in one). Αποθήκη και backup βάζω σε εξωτερικούς USB, αλλά για να πάω σε 250GB είναι λίγα.

Μου λες οτι δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον συγκεκριμένο SSD; 

23 λεπτά πριν, fujitsuA530 είπε

Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη έναν σκληρό δίσκο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αποθήκευση αρχείων. Οπότε, χρειάζεσαι πραγματικά 500άρη ssd μόνο για το λειτουργικό; Ο δίσκος που θέλεις είναι αναμφισβήτητα πολύ γρήγορος. Αλλά για να εμπιστευτείς σε αυτόν όλα τα αρχεία σου, θα πρέπει να παίρνεις τακτικά back-up. Ποτέ δεν ξέρεις.

53 λεπτά πριν, Parasomnia είπε

Εχω 1 θεση μόνο για δισκο και μια υποδοχή SATA. (Ειναι all in one). Αποθήκη και backup βάζω σε εξωτερικούς USB, αλλά για να πάω σε 250GB είναι λίγα.

Μου λες οτι δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον συγκεκριμένο SSD; 

Προσωπικά για τα αρχεία μου θα εμπιστευόμουν μόνο τους δύο κορυφαίους (Samsung 860 evo και Crucial MX500). Αλλά ακόμη και γι' αυτούς το back-up είναι αυτονόητη προφύλαξη. Δεν έχω κάτι εναντίον του συγκεκριμένου δίσκου, απλώς νομίζω ότι είναι ένα κλικ κάτω από τους δύο κορυφαίους.

1 ώρα πριν, JohnPolitis100 είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε ! Θα παω λογικα στον Crucial. Επισης, μαλλον για win10 με βλεπω :P  Εδω εχω τα screenshot απο το laptop. Για Ram λες αξιζει να βαλω αλλη μια 4ρα ; Γιατι σχεδον παντα με chrome εχω 1- 1.3 gb διαθεσιμα 😕

Εννοείται ότι αξίζει!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...