rofl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν τα χουμε πει οτι ο gold ειναι παλιοτερος και εχει αντικατασταθει απο τους ultrastar πλεον? σου ριχνει τακουνιες η αρραβωνιαρα στο κεφαλι και ξεχνας μου φαινεται παω να δω ταινιουλα btw... <3 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, giorgakis23 είπε γιατι κοστιζει παραπανω ομως; ο gold απο τον Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB τα μαγαζια δεν εχουν κατεβασει τις τιμες τον gold εσυ πες μου. παρε τηλεφωνο στο καταστημα να ρωτησεις? αφου σου λεμε οτι οι gold δεν παραγονται πλεον λεμε. αλλα αληθεια εσυ με 2 ssd και σε λιγο ενα nvme γιατι θες 7200 δισκο? 5400 πρεπει να παρεις. πιο ησυχοι πιο κρυοι πιο φθηνοι. απλα δεν ειναι καλοι για παιχνιδια. δεν σε φτανουν οι 3 ssd 5 tb συνολο που εχεις, για τα παιχνιδια? (ιδεες σου δινω για να ανοιγεις και κανα νημα για 5400 σιγα σιγα) Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από rofl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, giorgakis23 είπε απλα εχω παρα πολλα παιχνιδια που φτανουν πανω απο 600 και πρεπει να τα βαλω σε σκληρους δισκους τα μισα παιχνιδια εινε στο steam και τα αλλα απο τον θειο τα steam δεν θα τα κρατας κατεβασμενα , δεν θα στα φανε μην ανησυχεις τους αλλους installers των παιχνιδιων και τις ταινιες σε 5400 και οτι παιχνιδι θες να παιξεις το εγκαθιστας στον ssd. ρωτας κανα 3μηνο τωρα για 7200 αλλα δεν χρειαζεσαι 7200. και γιαυτο ο θεος σε τιμωρησεμε το καμμενο pixel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, giorgakis23 είπε δηλαδη να μην αγορασω 7200 rpm,? απλα θελω εναν σκληρο δισκο γιατι απο εκει θα παιζω τα πιο πολλα παιχνιδια. γι αυτο θελω 7200 rpm στον ssd θα εχω τα πιο τοπ παιχνιδια εγω που εχω ενα ssd ετσι τα χω ναι. αλλα αν ειχα 3 ssd σαν και σενα, δεν θα παιρνα 7200 . Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) αν ολοι αυτοι εκαναν 200 ευρω θα παιρνα τον 8αρη γιατι ειναι ο μεγαλυτερος. οσο για τον ποιον προτεινω εγω σου ειπα ultrastar νομιζω? τον 6αρη ultrastar στα 200 ευρα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) παλι τον ultrastar το οτι τυχαινει να ειναι φθηνοτερος εχεις φαει σκαλωμα οτι θα πρεπει να ειναι και χειροτερος ε? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giorgakis23 είπε θελω να πω ολοι αυτοι δεν εινε ιδανικοι για gaming? Western Digital Black 6TB (256MB) https://www.skroutz.gr/s/14606841/Western-Digital-Red-Pro-6TB.html Toshiba X300 6TB Bulk o ultrastar ειναι η κορυφαια σειρα της wd. κορυφαια you know? oι toshiba πολυ καλοι προχωρα αφοβα, αλλα παρε κι ενα 2ο για backup, για 50/50 ειναι να σου μεινει στο χερι Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giorgakis23 είπε δεν εινε ιδανικοι για gaming? οι Western Digital Black 6TB (256MB) Seagate Barracuda Pro 8TB (256MB Cache)? ναι αμε και οι 3 ιδανικοι ειναι. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, giorgakis23 είπε αυτους γιατι τους αποριπτεις ομως? Western Digital Black 6TB (256MB) Seagate Barracuda Pro 8TB (256MB Cache)? εγω εναν να σου προτεινω η και τους 3? σου προτεινω λοιπον και τους 3 για να γουσταρεις ποιον θα παρεις τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 ναι αμε σου ειπα και οι 3 πολυ καλοι και ιδανικοι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, giorgakis23 είπε αποφασισα θα αγορασω τον Seagate Barracuda Pro 8TB (256MB Cache) και τον Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB καλοδουλευτοι, και να μας πεις και τη γνωμη σου ποιος ειναι καλυτερος <3 και γενικα για να ξερεις ενας 8αρης ειναι πιο γρηγορος απο 6αρη btw εγω σου προτεινα 6αρη γιατι σημερα 4αρη η 6αρη ζητησες και μου ειπες οχι 8αρη Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, giorgakis23 είπε θελω να σε ρωτησω και κατι τελευταιο οι Western Digital Purple HDD 6TB Western Digital Red Pro 6TB Western Digital Blue 6TB απλα θελω να μου πεις σε γενικες γραμμες κανουν για gaming? σε σχεση με τους Western Digital Black 6TB (256MB) Seagate Barracuda Pro 8TB (256MB Cache)? Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB αφου τα ξερεις τι τα ρωτας? δεν χορταινεις να σου γραφω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, giorgakis23 είπε απλα ρωταω κανουν οι συγκεκριμενοι? οι Western Digital Purple HDD 6TB Western Digital Red Pro 6TB Western Digital Blue 6TB απλα θελω να μου πεις σε γενικες γραμμες κανουν για gaming? ποσες φορες και ποσοι στο εχουν απαντησει αυτο στο τελευταιο 3μηνο. με ξερεις εμενα ομως, θα σε καταλαβω αν μου πεις ψεμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giorgakis23 είπε απλα ρωταω κανουν οι συγκεκριμενοι? οταν εχεις 5 tb ssd για να παιζεις παιχνιδια σε red purple και blue πρεπει να εισαι βλακας. ειδες τι ωραια και απλα στα λεω ? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, giorgakis23 είπε εννοοω οτι οι red purple και blue και red στο θεμα gaming eine πιο αργοι σε σχεση με τους Western Digital Black 6TB (256MB) Seagate Barracuda Pro 8TB (256MB Cache)? Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB? ακομα δεν μου εχεις απαντησει ποσοι σου εχουν απαντησει αυτη την ερωτηση το τελευταιο 3μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα