fujitsuA530 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, lebron15 είπε 40e ε; Ο ssd που ανέφερα παραπάνω με καλύπτει; μεταξύ της αναβάθμισης σε ram και σε ssd νομίζω θα δω μεγαλύτερη βελτίωση της απόδοσης με τον ssd έτσι; Αν χρησιμοποιείς το laptop μόνο για τα «βασικά», μπορείς να μείνεις με τα 4GB RAM και να αποφύγεις τον μπελά με τις πιθανές ασυμβατότητες. Η αλλαγή σε ssd απο μόνη της θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα στη σταθερότητα και την απόκριση του υπολογιστή. Μη φανταστείς όμως και θαύματα με τόσο αδύναμο επεξεργαστή. Για το ποιον ssd να διαλέξεις, ρώτα ξανά, πάρε κι άλλες γνώμες. Εγώ στα 120 GB θα προτιμούσα ADATA SU800 ή Kingston UV500. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, lebron15 είπε Έχω δει και βιντεάκια στο youtube για να δω αν πιάνουν τα χέρια μου τόσο ώστε να το ανοίξω εγώ, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει ένα slot δυστυχώς. Στην περιοχή έχουμε και you.gr, η αλήθεια είναι ότι δε με νοιάζει τόσο να το παραλάβω από κατάστημα αλλά πιο πολύ να τα πάρω όλα από ένα κατάστημα για να μην πληρώνω μεταφορικά σε δύο καταστήματα. Για ssd https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=15863485,17736315,10170879,10144395 Σε σχεση με τον intenso ολοι ειναι καλυτεροι δισκοι και πιο ποιοτικοι και μονο τον ενα χρονο παραπανω εγγυηση σε σχεση με τον intenso, αξιζει η μικρη χρηματικη διαφορα. Για ραμ, οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, αν η χρηση σου ειναι απλη μεινε ως εχει. Αν δεν επιβεβαιωσεις οτι εχεις 1 σλοτ, δεν θα σου προτεινω τιποτα, διοτι αν εχεις δυο, τοτε θα χρειαστει να δωσεις τα μισα για να προσθεσεις αλλα 4gb. Φυσικα και θα δεις διαφορα με εναν ssd σε εκκινηση, σε προγραμματα,σε browsing σε καταναλωση μπαταριας, σε θερμοκρασια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ρώτησα στο forum της HP γιατί δεν έχω κατσαβίδια και τα σχετικά μαζί μου αυτή τη στιγμή και μου απάντησαν ότι έχει ένα slot που παίρνει max 8GB DDR3L 1600MHz RAM. Η χρήση που του κάνω είναι αυτή που μου επιτρέπει να κάνω. Browsing, επεξεργασία κειμένων κλπ, ευτυχώς μου παίζει ταινίες σε 1080p αλλά πολλές φορές γίνεται ανυπόφορο. Έχω κατεβάσει όλα τα visual effects και έχω κάνει και άλλες ρυθμίσεις για να βελτιώσω την απόδοση, έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάρω άλλο αλλά τρία χρόνια του έχω κάνει πολύ καλή χρήση και το έχω σε άριστη κατάσταση, ας του κάνω μια αναβάθμιση να το κρατήσω δύο χρονάκια ακόμα και μετά βλέπουμε. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από lebron15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
You Can Do It Baby Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω εναν SSD για να βαζω τα παιχνίδια που παίζω Online και μερικά προγράμματα επεξεργασιας.. Λέω να πάρω εναν στο 1ΤB....Είναι αρκετός πιστεύω..Εκτος samsung ποιοι άλλοι ειναι καλοί??? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, You Can Do It Baby είπε Θέλω να αγοράσω εναν SSD για να βαζω τα παιχνίδια που παίζω Online και μερικά προγράμματα επεξεργασιας.. Λέω να πάρω εναν στο 1ΤB....Είναι αρκετός πιστεύω..Εκτος samsung ποιοι άλλοι ειναι καλοί??? https://www.skroutz.gr/s/13772146/Crucial-MX500-1TB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε https://www.skroutz.gr/s/13772146/Crucial-MX500-1TB.html Mαλλον, δεν καταλαβες... Απαντας καπου που δεν πρεπει 😈 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 τωρα τα ειδα και γω. δεν υπαρχει λεμε 15 ώρες πριν, You Can Do It Baby είπε Θέλω να αγοράσω εναν SSD για να βαζω τα παιχνίδια που παίζω Online και μερικά προγράμματα επεξεργασιας.. Λέω να πάρω εναν στο 1ΤB....Είναι αρκετός πιστεύω..Εκτος samsung ποιοι άλλοι ειναι καλοί??? επειδη κι εγω θελω να παρω το evo η τον crucial. κατεληξες καπου? ποιοι ειναι καλυτεροι? τους samsung τους φοβαμαι λιγο, αν ειναι σαν τα κορεατικα αμαξια και τις τηλεορασεις samsung αστα ειναι οντως αξιοπιστοι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
You Can Do It Baby Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, rofl είπε τωρα τα ειδα και γω. δεν υπαρχει λεμε επειδη κι εγω θελω να παρω το evo η τον crucial. κατεληξες καπου? ποιοι ειναι καλυτεροι? τους samsung τους φοβαμαι λιγο, αν ειναι σαν τα κορεατικα αμαξια και τις τηλεορασεις samsung αστα ειναι οντως αξιοπιστοι? φιλε μου σκεφτομαι να παρω τον mx500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, You Can Do It Baby είπε φιλε μου σκεφτομαι να παρω τον mx500 εχω ενα 500αρη evo αλλα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος. αναγκαστηκα να κανω 2 φορες φορες φορματ σε ενα χρονο. με τον παλιο intel δεν ειχε χρειαστει ποτε φορματ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
You Can Do It Baby Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, rofl είπε εχω ενα 500αρη evo αλλα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος. αναγκαστηκα να κανω 2 φορες φορες φορματ σε ενα χρονο. με τον παλιο intel δεν ειχε χρειαστει ποτε φορματ. φιλε μου εχεις καποιο προβλημα μαζι μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, You Can Do It Baby είπε φιλε μου εχεις καποιο προβλημα μαζι μου? οχι φιλε μου. γιατι? απλα ρωτησα αν εχεις καταληξει σε καποιον απο τους 2 τελικα. βλεπω εχουν και διαφορουλα 20 ευρω στο skroutz Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
You Can Do It Baby Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 και σου ειπα οτι θα παρω τον Μχ500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Mαλλον, δεν καταλαβες... Απαντας καπου που δεν πρεπει 😈 Ήμουν λίγο κουρασμένος εκείνη την ώρα και μετά το κατάλαβα. Πάλι ξανα μανα τα ιδια φαίνεσαι. Ακούραστος ο μπαγασας🍎 Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
You Can Do It Baby Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) για πιο πραγμα φιλε μου ; επειδη θελω να αγορασω τον μχ500; εγω απλα ρωτησα πιος εινε καλυτερος. και τι επιδοσεις εχει ο καθενας τους. γιατι στραβωνετε με το παραμικρο εδω μεσα Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Για έναν μπαγασα μπαμπουρα λέμε. Μην ασχολείσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα