Giannis_kan Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Για εκκινήσεις δηλαδή. Αμελητεες διαφορες, πάρε τον φθηνό, Ή επέλεξε κάποιον από αυτούς https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=18131202,10225518,10026960,16185762. Ή σε mx500 που θα κερδίσεις στην εγγύηση. Σε loads στα games έχει διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Giannis_kan είπε Σε loads στα games έχει διαφορά? Οχι, από ssd σε ssd η διαφορά παίζει στο δευτερόλεπτο ή σε κλάσματα του δευτερόλεπτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JSOW Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Την χρηση σου και την επιθυμητη χωρητικοτητα την γνωριζεις μονο εσυ, αν και οπως αναφερεσαι, και με 250gb θα εισαι οκ! Απο εκει και περα, οπως ειδα στην lenovo, το λαπτοπ σου παιρνει m2 ssd, αρα δεν χρειαζεται να μετακινησεις τον hdd ουτε να πεταξεις το dvd σου. Τωρα, επειδη η lenovo δεν τα λεει και ξεκαθαρα, αν δεχεται nvme ssd, βαλε εναν https://www.skroutz.gr/s/17466168/Adata-XPG-Gammix-S11-Pro-256GB.html Αν παιρνει απλους m2 παρε https://www.skroutz.gr/s/14727126/Crucial-MX500-250GB-M-2.html Για επιβεβαιωση, μιλα με ενα mail, με την LENOVO. Μίλησα με Lenovo και το συγκεκριμένο μοντέλο παίρνει μόνο 2.5'' SSD (250GB ψάχνω εγώ). Θα έχω για αποθήκη 1 TB HDD στο DVD και η χρήση του λάπτοπ θα είναι να μπουτάρει Linux, browsing και από προγράμματα MySQL, Matlab. Το μπάτζετ είναι έως 50 ευρώ. Καμία πρόταση; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από JSOW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 54 λεπτά πριν, JSOW είπε Μίλησα με Lenovo και το συγκεκριμένο μοντέλο παίρνει μόνο 2.5'' SSD (250GB ψάχνω εγώ). Θα έχω για αποθήκη 1 TB HDD στο DVD και η χρήση του λάπτοπ θα είναι να μπουτάρει Linux, browsing και από προγράμματα MySQL, Matlab. Το μπάτζετ είναι έως 50 ευρώ. Καμία πρόταση; Σε εναν απο αυτους https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=9983945%2C11010042%2C13867031 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, μόλις μου ήρθε το huawei matebook 14 D. Έχει μέσα έναν 256GB M2 δίσκο στον οποίο ασφυκτιώ από την 1η μέρα. Και μόνο ψυχολογικά νιώθω πως το λάπτοπ έχει πολύ λίγο χώρο. Θέλω να του βάλω έναν 1ΤΒ για να κρατήσει στο χρόνο και να μπορώ να του βάλω μέσα πράγματα. Υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να μην πάω στον intel 660p; Είναι ο πιο οικονομικός και είναι και nvme. Η χρήση θα είναι χαλαρή σε γραψίματα, δεν πρόκειται δηλαδή να τελειώσω το όριο TBW που θεωρητικά έχει μικρότερο σε σχέση με τους άλλους. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από planetman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, planetman είπε Παιδιά, μόλις μου ήρθε το huawei matebook 14 D. Έχει μέσα έναν 256GB M2 δίσκο στον οποίο ασφυκτιώ από την 1η μέρα. Και μόνο ψυχολογικά νιώθω πως το λάπτοπ έχει πολύ λίγο χώρο. Θέλω να του βάλω έναν 1ΤΒ για να κρατήσει στο χρόνο και να μπορώ να του βάλω μέσα πράγματα. Υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να μην πάω στον intel 660p; Είναι ο πιο οικονομικός και είναι και nvme. Η χρήση θα είναι χαλαρή σε γραψίματα, δεν πρόκειται δηλαδή να τελειώσω το όριο TBW που θεωρητικά έχει μικρότερο σε σχέση με τους άλλους. oχι, παρ'τον μια χαρά ειναι. Αν βρεις σε παρομοια τιμή τον crucial p1 προτιμησε τον καθως ειναι ενα κλικ πιο γρήγορος σε 4k random read Kαι στους δυο παντως εχει υποψην το μεγεθος της slc cache αναλογα με τον ποσο γεματο τον εχεις καθως μετα πεφτεις σε qlc speed στις εγγραφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στα 105€ είναι ο 660p ενώ στα 123€ ο Crucial P1. Λέω να πάω στον 660p. Migration μπορώ να κάνω άραγε με κάποιο τρόπο όταν έχω μόνο μία θύρα M2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, planetman είπε Στα 105€ είναι ο 660p ενώ στα 123€ ο Crucial P1. Λέω να πάω στον 660p. Migration μπορώ να κάνω άραγε με κάποιο τρόπο όταν έχω μόνο μία θύρα M2; ε, τοτε πηγαινε στον 660p και γω δεν θα δινα την διαφορα. Πάρε backup image σε αλλο δισκο και καντο μετα restore και μετα επεκτεινε το partition. Aλλιως χρειαζεσαι καποιο usb to m.2 adapter Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από EddieObscurant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο laptop μου. Ενδιαφέρομαι για αγορά ssd, δε με ενδιαφέρει καθόλου η χωρητικότητα καθώς και με 128gb είμαι καλυμμένος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα και η χαμηλή τιμή. Αν μπορούσατε να μου προτείνετε και μια 8άρα ram για να τα πάρω από το ίδιο κατάστημα καθώς βρίσκομαι στην επαρχία θα σας ήμουν ευγνώμων. Για αυτά τι λέτε; Κάνουν για το laptop μου; SSD RAM Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από lebron15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μου χαλασε η micro SD (Sandisk Ultra 16GB) απο το κινητο μου (Samsung S7) μετα απο 1,5 χρονο χρησης. Δεν ανταποκρινεται σε τιποτα, ουτε γραφει νεα πραγματα, ουτε σβηνει τα παλια, ουτε φορματ κανει. Τo μονο που κανει ειναι η αντιγραφη και ευτυχως προλαβα και μετεφερα ολες τις φωτο στον υπολογιστη εκτος απο λιγες τελευταιες που εγιναν corupted και κατι ασχετα βιντεακια. Τι μου προτεινετε για αξιοπιστη καρτα? απο το e-shop που εχω και την εγγυηση της προηγουμενης. Γυρω στα 10 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, lebron15 είπε Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο laptop μου. Ενδιαφέρομαι για αγορά ssd, δε με ενδιαφέρει καθόλου η χωρητικότητα καθώς και με 128gb είμαι καλυμμένος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα και η χαμηλή τιμή. Αν μπορούσατε να μου προτείνετε και μια 8άρα ram για να τα πάρω από το ίδιο κατάστημα καθώς βρίσκομαι στην επαρχία θα σας ήμουν ευγνώμων. Για αυτά τι λέτε; Κάνουν για το laptop μου; SSD RAM Απο ποια επαρχια ? Ραμ ,με αλλο ενα στικ των 4gb και συνολο 8gbδεν θα εισαι οκ? 21 λεπτά πριν, StormGr είπε Μου χαλασε η micro SD (Sandisk Ultra 16GB) απο το κινητο μου (Samsung S7) μετα απο 1,5 χρονο χρησης. Δεν ανταποκρινεται σε τιποτα, ουτε γραφει νεα πραγματα, ουτε σβηνει τα παλια, ουτε φορματ κανει. Τo μονο που κανει ειναι η αντιγραφη και ευτυχως προλαβα και μετεφερα ολες τις φωτο στον υπολογιστη εκτος απο λιγες τελευταιες που εγιναν corupted και κατι ασχετα βιντεακια. Τι μου προτεινετε για αξιοπιστη καρτα? απο το e-shop που εχω και την εγγυηση της προηγουμενης. Γυρω στα 10 ευρω https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32ga-eu-evo-32gb-micro-sdhc-uhs-i-class-10-adapter-p-PER.577083 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Απο ποια επαρχια ? Ραμ ,με αλλο ενα στικ των 4gb και συνολο 8gbδεν θα εισαι οκ? Ηγουμενίτσα, έχει ένα slot το laptop. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από lebron15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, lebron15 είπε Ηγουμενίτσα, έχει ένα slot το laptop. Eισαι σιγουρος??Το εχεις ανοιξει και ειδες μονο ενα σλοτ?? Συμφωνα με hp και την crucial βλεπω δυο σλοτ. Το eshop απο οτι καταλαβα εννοει οτι διαθετει 1 ραμ στα δυο σλοτ του λαπτοπ. Μην δινεις βαση στο eshop, ανοιξε το, γιατι ετσι κι αλλιως θα χρειαστει για την αναβαθμιση, και δες ποσα διαθετει. Kαποιο eshop κοντα σου θα βολευε? (βασικα βλεπω μονο αρτα και γιαννενα τα κοντινοτερα) Η καλυτερα απο skroutz? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Kostas.karras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lebron15 είπε Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο laptop μου. Ενδιαφέρομαι για αγορά ssd, δε με ενδιαφέρει καθόλου η χωρητικότητα καθώς και με 128gb είμαι καλυμμένος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα και η χαμηλή τιμή. Αν μπορούσατε να μου προτείνετε και μια 8άρα ram για να τα πάρω από το ίδιο κατάστημα καθώς βρίσκομαι στην επαρχία θα σας ήμουν ευγνώμων. Για αυτά τι λέτε; Κάνουν για το laptop μου; SSD RAM Mε τους SSD 2.5'' δεν υπάρχουν ζητήματα συμβατότητας. Με τη RAM πρέπει να προσέξεις. Αυτή που διάλεξες είναι 2 κομμάτια ενώ το λάπτοπ σου έχει μόνο 1 θέση. Επίσης το λάπτοπ σου δέχεται μνήμες DDR3L, δηλαδή μνήμες στα 1.35V, ενώ οι απλές DDR3 δουλεύουν στο 1.5V. Δες εδω: https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=7157 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από fujitsuA530 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Eισαι σιγουρος??Το εχεις ανοιξει και ειδες μονο ενα σλοτ?? Συμφωνα με hp και την crucial βλεπω δυο σλοτ. Το eshop απο οτι καταλαβα εννοει οτι διαθετει 1 ραμ στα δυο σλοτ του λαπτοπ. Μην δινεις βαση στο eshop, ανοιξε το, γιατι ετσι κι αλλιως θα χρειαστει για την αναβαθμιση, και δες ποσα διαθετει. Kαποιο eshop κοντα σου θα βολευε? (βασικα βλεπω μονο αρτα και γιαννενα τα κοντινοτερα) Η καλυτερα απο skroutz? Έχω δει και βιντεάκια στο youtube για να δω αν πιάνουν τα χέρια μου τόσο ώστε να το ανοίξω εγώ, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει ένα slot δυστυχώς. Στην περιοχή έχουμε και you.gr, η αλήθεια είναι ότι δε με νοιάζει τόσο να το παραλάβω από κατάστημα αλλά πιο πολύ να τα πάρω όλα από ένα κατάστημα για να μην πληρώνω μεταφορικά σε δύο καταστήματα. 1 ώρα πριν, fujitsuA530 είπε Mε τους SSD 2.5'' δεν υπάρχουν ζητήματα συμβατότητας. Με τη RAM πρέπει να προσέξεις. Αυτή που διάλεξες είναι 2 κομμάτια ενώ το λάπτοπ σου έχει μόνο 1 θέση. Επίσης το λάπτοπ σου δέχεται μνήμες DDR3L, δηλαδή μνήμες στα 1.35V, ενώ οι απλές DDR3 δουλεύουν στο 1.5V. Δες εδω: https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=7157 Σωστός, ναι. Δεν πρόσεξα ότι αφορά δύο κομμάτια, ευχαριστώ. 40e ε; Ο ssd που ανέφερα παραπάνω με καλύπτει; μεταξύ της αναβάθμισης σε ram και σε ssd νομίζω θα δω μεγαλύτερη βελτίωση της απόδοσης με τον ssd έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα