Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων V2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε μαν παλι τα ιδια και τα ιδια. blue red και οτι γενικα ειναι 5400 για παιχνιδια δεν κανει.

και μη ρωτησεις για 5η φορα αν δε μπορεις να βαλεις παιχνιδια μεσα:P

gold δεν υπαρχει πια, οτι εχει μεινει ειναι παλιο stock. ο ultrastar ειναι ο αντικαταστατης του.

αυτο που ξερω με σιγουρια σιγουρα να σου πω ειναι  οτι ο gold 6αρης ηταν πιο γρηγορος απο τον 8αρη.

γιατι ο 8αρης ηταν πιο πολυ οptimized για καταναλωση ενω ο 6αρης για performance. δεν ξερω αν αυτο εχει περασει στους black και τους ultrastar ωστοσο.

αλλα εσυ κι εγω τουλαχιστον σε πραγματικη χρηση  δεν προκειται να δεις. 

αν επαιρνα εγω σημερα με τις τιμες του σκρουτζ  θα επαιρνα σιγουρα τον 8αρη. με ~40 ευρω διαφορα ειναι no brainer. αν ο 6tb ηταν στα 200 θα το σκεφτομουν ισως. https://www.skroutz.gr/s/16405498/Western-Digital-Ultrastar-DC-HC310-7K6-6TB.html

δε δικαιολογειται να παρεις οικιακη σειρα πιο ακριβα απο enterprise δισκο imo

Επεξ/σία από rofl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, rofl είπε

ρε μαν παλι τα ιδια και τα ιδια. blue red και οτι γενικα ειναι 5400 για παιχνιδια δεν κανει.

και μη ρωτησεις για 5η φορα αν δε μπορεις να βαλεις παιχνιδια μεσα:P

gold δεν υπαρχει πια, οτι εχει μεινει ειναι παλιο stock. ο ultrastar ειναι ο αντικαταστατης του.

αυτο που ξερω με σιγουρια σιγουρα να σου πω ειναι  οτι ο gold 6αρης ηταν πιο γρηγορος απο τον 8αρη.

γιατι ο 8αρης ηταν πιο πολυ οptimized για καταναλωση ενω ο 6αρης για performance. δεν ξερω αν αυτο εχει περασει στους black και τους ultrastar ωστοσο.

αλλα εσυ κι εγω τουλαχιστον σε πραγματικη χρηση  δεν προκειται να δεις. 

αν επαιρνα εγω σημερα με τις τιμες του σκρουτζ  θα επαιρνα σιγουρα τον 8αρη. με ~40 ευρω διαφορα ειναι no brainer. αν ο 6tb ηταν στα 200 θα το σκεφτομουν ισως. https://www.skroutz.gr/s/16405498/Western-Digital-Ultrastar-DC-HC310-7K6-6TB.html

δε δικαιολογειται να παρεις οικιακη σειρα πιο ακριβα απο enterprise δισκο imo

δηλαδη ο  Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB κλασεις ανωτερος απο τον black? σε  ολα τα επιπεδα?

θελώ να πω  για games  και performance και ταχυτητα  θα πρεπει να μεταβω με βαση αυτα  που  μου λες  στον  Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB η στον black 6TB ? σωστα?#

περα απο αυτο δεν γνωριζα οτι ο Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 εινε αντικαταστατης του.  gold

γιατι στο scroutz ακομα  πουλανε τους gold 6 και 8ΤΒ

Επεξ/σία από DEEPHOUSE

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, DEEPHOUSE είπε

θελώ να πω  για games  και performance και ταχυτητα  θα πρεπει να μεταβω με βαση αυτα  που  μου λες  στον  Western Digital Ultrastar DC HC310 7K6 6TB η στον black 6TB ? σωστα?#

σου ειπα  καθαρα οτι εγω με αυτες τις τιμες τον 8αρη θα παιρνα. η 6 αν τον βρεις στα 205 ευρω.

και σου ειπα καθαρα οτι ο black στα 240 ευρα δεν αξιζει. αν τον βρεις στα 200 παρτον.

και συ κλασσικα λες τα δικα σου...:P

Επεξ/σία από rofl

2 λεπτά πριν, rofl είπε

σου ειπα  καθαρα οτι εγω με αυτες τις τιμες τον 8αρη θα παιρνα. η 6 αν τον βρεις στα 205 ευρω.

και σου ειπα καθαρα οτι ο black στα 240 ευρα δεν αξιζει.

και συ κλασσικα λες τα δικα σου...:P

αν ο black δεν εκανε 240 ευρο και εκανε 170 ευρω θα τον επαιρνες?

1 λεπτό πριν, rofl είπε

με τα χιλια

ο black αν το παρουμε απο τεχνολογικη αποψη απο  θεμα υλικων, plutters ktl, και αρχιτεκτονικης κατασκευης εινε high class? ανεξαρτητα απο την τιμη του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και οι 3 ειναι high class και πολυ καλοι, και κανουν για παιχνιδια. παρε οποιον νομιζεις οτι σε συμφερει οικονομικα 

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, rofl είπε

και οι 3 ειναι high class και πολυ καλοι, και κανουν για παιχνιδια. παρε οποιον νομιζεις οτι σε συμφερει οικονομικα 

Western Digital Ultrastar DC HC310  κανει για παιχνιδια? επειδη λενε οτι οι  enterprize δισκοι δεν κανουν  για παιχνιδια, απλα επειδη για παιχνιδια συνηθως προτεινουν  black και blue  επειδη εινε πιο home use. σε σχεση με τους enterprize δισκους

και γι αυτο σε ρωταω

κοιτα σε θεμα οικονομικου δεν εχω προβλημα

Επεξ/σία από DEEPHOUSE

εχω απαντησει ηδη  και δεν ξαναπανταω. κανα μηνα τωρα  ρωτας τα ιδια και τα ιδια σε ολο το forum και σε pms. ενας δισκος ειναι παρε οποιον κανεις κεφι να τελειωνουμε.

και οι τρεις κανουν για παιχνιδια. και λινκαρε μου που ειδες να λενε οτι δεν κανουν για παιχνιδια και να προτεινουν blue...:P

θελω να σε ρωτησω κατι τελευταιο

οι red nas, purple και blue δεν κανουνε για  gaming? σε σχεση με τους black και  τους  Western Digital Ultrastar?

4 λεπτά πριν, rofl είπε

εχω απαντησει ηδη  και δεν ξαναπανταω. κανα μηνα τωρα  ρωτας τα ιδια και τα ιδια σε ολο το forum και σε pms. ενας δισκος ειναι παρε οποιον κανεις κεφι να τελειωνουμε.

και οι τρεις κανουν για παιχνιδια. και λινκαρε μου που ειδες να λενε οτι δεν κανουν για παιχνιδια και να προτεινουν blue...:P

θελω να σε ρωτησω κατι τελευταιο

οι red nas, purple και blue δεν κανουνε για  gaming? σε σχεση με τους black και  τους  Western Digital Ultrastar?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, DEEPHOUSE είπε

κοιτα σε θεμα οικονομικου δεν εχω προβλημα

7 λεπτά πριν, DEEPHOUSE είπε

αφου δεν εχεις θεμα με λεφτα, τοτε γιατι ρωτας αφου ξερεις ηδη οτι ειναι πιο αργοι?:P και με πολυ μικροτερη εγγυηση αφου ζητας αξιοπιστια.

να κανουμε μια ψυχαναλυση in the open μπας και τελειωσουμε

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

3 λεπτά πριν, rofl είπε

τοτε γιατι ρωτας αφου ξερεις ηδη οτι ειναι πιο αργοι?:P 

κατι ασχετο αγορασα εναν ssd στα 2ΤΒ τον mx500 πριν μερικες ημερες και  μπορω να πω οτι το συστημα μου πεταει.

παρα  πολυ καλος ο mx500 δεν το περιμενα αυτο.+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, rofl είπε

παλι καλα που τουλαχιστον αγοραζεις, και δεν κανεις υποθετικες ερωτησεις:P

απλα εχω ενα κακο οτι γενικως ρωταω παρα  πολλα αλλα στο τελος ομως αγοραζω.

ειμε παρα  πολυ ευχαριστημενος απο  τον mx500 παντως

Επεξ/σία από DEEPHOUSE

17 λεπτά πριν, DEEPHOUSE είπε

απλα εχω ενα κακο οτι γενικως ρωταω παρα  πολλα αλλα στο τελος ομως αγοραζω.

ειμε παρα  πολυ ευχαριστημενος απο  τον mx500 παντως

φίλε σκας γάιδαρο πάντως , γυναίκα έχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...