buuren Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 https://www.adata.com/upload/downloadfile/Datasheet_SU900_EN_20170710.pdf 5 χρονια εγγυηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanjuro Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω εσωτερικό σκληρό δίσκο (όχι ssd) 3 terrabyte κάτω από 100 ευρώ όλα μαζί (μαζί με το κουτί που αναφέρω παρακάτω), εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος να κάνει παραπάνω. Έναν για να κάνω προσωρινά backup τον 1 terrabyte που έχω τώρα, και να μείνει λίγο κενό για αργότερα. Επίσης σκέφτομαι πως θα ήθελα να είναι σε κουτάκι εξωτερικός προσωρινά... μέχρι την στιγμή που θα πάρω νέο pc (σε 2-3 μήνες μάλλον) όπου απλά θα μπει μέσα στον υπολογιστή και μπορεί να πάρω άλλον για back-up. Τι παίρνω;; Τι επιλογές έχω;; Τι κουτί;; Τι δίσκο;; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Sanjuro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Sanjuro είπε Θέλω εσωτερικό σκληρό δίσκο (όχι ssd) 3 terrabyte κάτω από 100 ευρώ όλα μαζί (μαζί με το κουτί που αναφέρω παρακάτω), εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος να κάνει παραπάνω. Έναν για να κάνω προσωρινά backup τον 1 terrabyte που έχω τώρα, και να μείνει λίγο κενό για αργότερα. Επίσης σκέφτομαι πως θα ήθελα να είναι σε κουτάκι εξωτερικός προσωρινά... μέχρι την στιγμή που θα πάρω νέο pc (σε 2-3 μήνες μάλλον) όπου απλά θα μπει μέσα στον υπολογιστή και μπορεί να πάρω άλλον για back-up. Τι παίρνω;; Τι επιλογές έχω;; Τι κουτί;; Τι δίσκο;; Δεν σε πολυκαταλαβα.. Και αυτον θες μετα να τον βαλεις στο pc ως κυριο δισκο?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanjuro Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Θα πάρω νέο pc και θα τον βάλω μέσα ναι. Θα δώσω το παλιό σε έναν φίλο. Μπορεί μετά να πάρω έναν μικρότερο δίσκο για back-up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Θα πάρω νέο pc και θα τον βάλω μέσα ναι. Θα δώσω το παλιό σε έναν φίλο. Μπορεί μετά να πάρω έναν μικρότερο δίσκο για back-up. Ως κυριο δισκο τον θες δηλαδη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanjuro Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Θα πάρω και ssd για το λειτουργικό κλπ, αλλα θα βαλω και αυτον μέσα για να αποθηκεύω τα περισσότερα πράματα σε αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Θα πάρω και ssd για το λειτουργικό κλπ, αλλα θα βαλω και αυτον μέσα για να αποθηκεύω τα περισσότερα πράματα σε αυτόν. https://www.skroutz.gr/s/12003791/Western-Digital-Purple-HDD-3TB.html https://www.skroutz.gr/s/3997213/LC-Power-LC-35U3.html Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Kostas.karras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/4/2019 στις 1:09 ΠΜ, Kostas.karras είπε Ναι, σωστά, 5 χρόνια έχει. Τον βρήκα στο e-shop και έκανα παραγγελία Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από life is music 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Στις 17/4/2019 στις 8:21 ΜΜ, Kostas.karras είπε https://www.skroutz.gr/s/12003791/Western-Digital-Purple-HDD-3TB.html https://www.skroutz.gr/s/3997213/LC-Power-LC-35U3.html Καλημέρα Κωστή ο πολύ καλός μου φίλος έχει ένα laptop lenovo x230 και θέλει να πάρει έναν φθηνό ssd 240 gb έχεις κάποιον να προτείνεις μέχρι 35 ευρώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, life is music είπε Καλημέρα Κωστή ο πολύ καλός μου φίλος έχει ένα laptop lenovo x230 και θέλει να πάρει έναν φθηνό ssd 240 gb έχεις κάποιον να προτείνεις μέχρι 35 ευρώ ! Καλό φθηνό pny cs900 ή τον gigabyte. Mε λίγα παραπάνω ο adata su800. Με 5 χρόνια εγγύηση (χωρίς βέβαια να έχει την ίδια ποιότητα του adata ή ανάλογες ταχύτητεςτων άλλων ) ο kingston uv500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Στις 24/4/2019 στις 6:53 ΜΜ, Kostas.karras είπε Καλό φθηνό pny cs900 ή τον gigabyte. Mε λίγα παραπάνω ο adata su800. Με 5 χρόνια εγγύηση (χωρίς βέβαια να έχει την ίδια ποιότητα του adata ή ανάλογες ταχύτητεςτων άλλων ) ο kingston uv500 Μάλιστα και μετά πως θα μπορώ να δω στο λάπτοπ του φίλου τι taxitites έχει πιάσει ο δίσκος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, life is music είπε Μάλιστα και μετά πως θα μπορώ να δω στο λάπτοπ του φίλου τι taxitites έχει πιάσει ο δίσκος ? Δες με το crystaldiskmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 καλημέρα, θα ηθελα να μου προτεινετε εναν σκληρο μηχανικο δισκο 1Τ για λαπτοπ που εχει ηδη σε ssd 128gb το λειτουργικο του. παιχνιδια δεν παιζω καθολου (αρα και 5400 μου ειναι αρκετο πιστευω) budget οτι πιο fvm, κανα 50αρικο? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, navger είπε καλημέρα, θα ηθελα να μου προτεινετε εναν σκληρο μηχανικο δισκο 1Τ για λαπτοπ που εχει ηδη σε ssd 128gb το λειτουργικο του. παιχνιδια δεν παιζω καθολου (αρα και 5400 μου ειναι αρκετο πιστευω) budget οτι πιο fvm, κανα 50αρικο? ευχαριστω εκ των προτερων https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=13969540%2C12427153%2C13416433 Σε εναν από τους τρεις. Προσωπικά θα προτιμούσα τον seagate. Εξαιρετικοτατος δίσκος, όχι για τις επιδόσεις του που εχει, αλλά για τα 5 χρόνια εγγύηση που έχει σε σχέση με τα δύο χρόνια των αλλων και γενικά προσδίδει αξιοπιστία. Αν θες να δώσεις λιγότερα προτίμησε κάποιον από τους αλλους 2. Καλοί και αυτοί, αλλά η χρηματική διαφορά για την εγγύηση και μόνο αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEEPHOUSE Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από DEEPHOUSE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα