GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Αξιοπιστια! Ο barracuda για καποιον που θελει να περασει games, καλος ειναι γιατι εχει απλως καλες ταχυτητες. Επισης ο cuda εχει 7200 ενω ο sky 5900. Θα με επηρεασει τοσο πολυ αυτο σε ταχυτητες ή οχι? Ευχαριστω για την βοηθεια σου
Kostas.karras Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Επισης ο cuda εχει 7200 ενω ο sky 5900. Θα με επηρεασει τοσο πολυ αυτο σε ταχυτητες ή οχι? Ευχαριστω για την βοηθεια σου 7200 ειναι και ο sky, εχει καλες ταχυτητες dont worry 😉 1
thor777 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Κάπου διάβασε σε μία κριτική ότι ο samsung 860 evo έχει προβλήματα συμβατότητας και λειτουργικότητας σε σύστημα με amd. Ισχύει κάτι τέτοιο ?
Kostas.karras Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, thor777 είπε Κάπου διάβασε σε μία κριτική ότι ο samsung 860 evo έχει προβλήματα συμβατότητας και λειτουργικότητας σε σύστημα με amd. Ισχύει κάτι τέτοιο ? Και μπορεί να είναι και η μοναδική Οχι, δεν ισχύει, σε σύστημα με ryzen 970evo και 850 evo που είναι πάνω, πηγαίνουν τρένο. Τωρα αν εννοείς ότι σε παλαιότερη πλατφόρμα δεν αξιοποιεί τις ταχύτητες, αυτο ισχύει για κάθε sata3 ssd και όχι μόνο του 860 evo.
EddieObscurant Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, thor777 είπε Κάπου διάβασε σε μία κριτική ότι ο samsung 860 evo έχει προβλήματα συμβατότητας και λειτουργικότητας σε σύστημα με amd. Ισχύει κάτι τέτοιο ? Σε ryzen και am4 δεν υπάρχουν προβλήματα. Εχουν θέματα με τις προ ryzen μητρικές και controllers. καποιοι λένε συμβαινει μονο οταν χρησιμοποιείς τους amd drivers ενώ αλλοι λένε οτι συμβαίνει και με αυτους της microsoft link1 link2 και θα βρεις και αρκετους να διαμαρτύρονται σε διαφορα reviews σε amazon/newegg. Σε καθε περιπτωση αν εισαι σε am3+ δεν βρισκω το λόγο να μπλέξεις. Αν θες performance sata πηγαινε σε crucial mx500, που συνηθως τους βρισκεις φθηνοτερα και ειναι ενα κλικ πιο γρηγοροι 1
Kostas.karras Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Σε ryzen και am4 δεν υπάρχουν προβλήματα. Εχουν θέματα με τις προ ryzen μητρικές και controllers. καποιοι λένε συμβαινει μονο οταν χρησιμοποιείς τους amd drivers ενώ αλλοι λένε οτι συμβαίνει και με αυτους της microsoft link1 link2 και θα βρεις και αρκετους να διαμαρτύρονται σε διαφορα reviews σε amazon/newegg. Σε καθε περιπτωση αν εισαι σε am3+ δεν βρισκω το λόγο να μπλέξεις. Αν θες performance sata πηγαινε σε crucial mx500, που συνηθως τους βρισκεις φθηνοτερα και ειναι ενα κλικ πιο γρηγοροι Αυτο δεν το γνώριζα και ούτε έτυχε αυτός ο συνδυασμός. Τι είδους προβλήματα υπάρχουν;
thor777 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Σε ryzen και am4 δεν υπάρχουν προβλήματα. Εχουν θέματα με τις προ ryzen μητρικές και controllers. καποιοι λένε συμβαινει μονο οταν χρησιμοποιείς τους amd drivers ενώ αλλοι λένε οτι συμβαίνει και με αυτους της microsoft link1 link2 και θα βρεις και αρκετους να διαμαρτύρονται σε διαφορα reviews σε amazon/newegg. Σε καθε περιπτωση αν εισαι σε am3+ δεν βρισκω το λόγο να μπλέξεις. Αν θες performance sata πηγαινε σε crucial mx500, που συνηθως τους βρισκεις φθηνοτερα και ειναι ενα κλικ πιο γρηγοροι Βασικά σε intel 1155 είμαι αλλά επειδή θα γίνει αναβάθμιση του χρόνου θέλω να ξερω αν γενικά έχει θέματα με amd. Αλλά αφού είναι εντάξει με am4 λογικά δεν θα έχω θέμα. Και εγώ προς τον mx500 έκλεινα τον οποίο εχω και στο laptop και είναι 10€ φθηνότερος αλλά μετά είπα να πάω στο Samsung για μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντοχή. Υπάρχει βέβαια και ο intel 545s περίπου στα ίδια χρηματα. Από ταχύτητες λιγο πανω λιγο κάτω δεν νομίζω να είναι τόσο σημαντικό. Η αξιοπιστία και η αντοχή πιστεύω οτι είναι πιο σημαντικοί παράγοντες. 2
life is music Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 5/4/2019 στις 12:22 ΠΜ, Kostas.karras είπε Και μπορεί να είναι και η μοναδική Οχι, δεν ισχύει, σε σύστημα με ryzen 970evo και 850 evo που είναι πάνω, πηγαίνουν τρένο. Τωρα αν εννοείς ότι σε παλαιότερη πλατφόρμα δεν αξιοποιεί τις ταχύτητες, αυτο ισχύει για κάθε sata3 ssd και όχι μόνο του 860 evo. Θέλω να πάρω έναν ssd 240-250gb μεχρι 45 ευρώ ποιον μπορώ να κοιτάξω ..?
nikpoth Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Toshiba p300 σε nas,αξίζει να τον βάλω μίας και τον έχω σφραγισμένο; Να τον αλλάξω δεν παίζει, αν δεν κάνει για αυτή την δουλειά να αγοράσω άλλο.
Giannis_kan Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπέρα έχω ένα USB stick sandisk Ultra Flair 64GB. Το πήρα γτ ήθελα ένα USB stick για ταινίες, στο ps4 μου έλεγε ότι για να τρέξει ταινίες θέλει να είναι USB 3 και αυτό λέει ότι είναι. Και τώρα που το έβαλα μου λέει δν το αναγνωρίζει. Μήπως γνωρίζει κανείς γτ?
Kostas.karras Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, nikpoth είπε Toshiba p300 σε nas,αξίζει να τον βάλω μίας και τον έχω σφραγισμένο; Να τον αλλάξω δεν παίζει, αν δεν κάνει για αυτή την δουλειά να αγοράσω άλλο. Μπορείς να τον λειτουργησεις, θα δουλέψει, μπορεί να μειώσεις την ζωή του σχετικά πιο γρήγορα, στις μεταφορές μεγάλων αρχείων μπορεί να πεφτει η απόδοση του. 5 ώρες πριν, Giannis_kan είπε Καλησπέρα έχω ένα USB stick sandisk Ultra Flair 64GB. Το πήρα γτ ήθελα ένα USB stick για ταινίες, στο ps4 μου έλεγε ότι για να τρέξει ταινίες θέλει να είναι USB 3 και αυτό λέει ότι είναι. Και τώρα που το έβαλα μου λέει δν το αναγνωρίζει. Μήπως γνωρίζει κανείς γτ? Δεν το αναγνωρίζει ούτε σε υπολογιστή ή μόνο στο ps4? 1
Giannis_kan Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Μπορείς να τον λειτουργησεις, θα δουλέψει, μπορεί να μειώσεις την ζωή του σχετικά πιο γρήγορα, στις μεταφορές μεγάλων αρχείων μπορεί να πεφτει η απόδοση του. Δεν το αναγνωρίζει ούτε σε υπολογιστή ή μόνο στο ps4? Στο πισι κανόνικα το αναγνώρισε και ήταν σε fat32. Αλλά αποσο ξέρω μέχρι 4 γιγα γίνετε να βάλω σαν ταινίες οπότε το έκανα (με το ζόρι λόγω Windows xp) σε ntfs και μετά μπόρεσα κανόνικα να τα περάσω. Στο ps4 δεν μου το αναγνωρίζει κθλου!! Ενώ έχω δει βίντεο γιουτουμπ που παίζει κανονικά.
evts Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Γεια χαρά 1.Διαθέσιμο ποσό 70 για κάθε δίσκο 2. Επιθυμητή χωρητικότητα 2TB 3. Eίδος χρήσης έναν δίσκο για backup που θα ειναι μόνιμα συνδεδεμένος σε pc και έναν για nvidia shield. Δεν είμαι σίγουρος αν πάω σε 2.5" ή 3.5" . Θα βόλευε να μην χρειάζομαι έξτρα τροφοδοσία + ο όγκος του 3.5". Επίσης θέλω ένα δίσκο 3.5" 1 TB για εσωτερική αποθήκευση, θα μπορούσα απλά να πάρω έναν wd blue; Γύρω στα 35-40 ευρώ.
schris Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια . ειμαι σε αναζητηση σκληρου δισκου και ειμαι αναμεσα σε αυτους : Intel 660p M.2 512GB SSD NVMe Kingston A1000 480GB Crucial P1 500GB M.2 2280 SSD Crucial MX500 500GB M.2 2280 SSD ADATA XPG SX6000 SSD 512GB Kingston SSDNow UV500 480GB M.2 Η χρηση ειναι για λειτουργικο , βασικα προγραμματα και παιχνιδια. Ειμαι εξωτερικο και θα ψωνισω απο συγκεκριμενο μαγαζι και οι τιμες ειναι παραπλησιες μεταξυ τους οποτε ποιον θα προτεινατε ? Παρακαλω η προταση να γινει μονο αναμεσα σε αυτους τους σκληρους γιατι δεν υπαρχει δυνατοτητα να αγοραστουν απο αλλο μαγαζι Ευχαριστω προκαταβολικα ! Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από schris
gokuthelegend Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Έχει πέσει στα χέρια μου ένα Playstation 3, και ποιο συγκεκριμένα το μοντέλο cech-4304a, και θέλω να αναβαθμίσω τον χώρο αποθήκευσης. Τώρα έχει 12GB. 1. Παίρνει δίσκους 2.5", εκτός από αυτό πρέπει να έχω υπόψη κάτι άλλο; 2. Σε ένα βιντεάκι που είδα στο youtube, ο τύπος που έδειξε πως γίνεται η αλλαγή ανέφερε πως πρέπει να είναι 5400 στροφών αλλιώς δεν το αναγνωρίζει (δεν με πειράζει και ιδιαίτερα αν θα είναι στις 5400 στροφές). Ισχύει ή μπορώ να κοιτάξω για ότι νάναι στροφές; 3. Άνω όριο στην χωρητικότητα υπάρχει ή μπορώ να βάλω όση χωρητικότητα θέλω; Αν και μάλλον δεν θα ανέβω πάνω από 1TB. 4. Επίσης, από ότι κατάλαβα, μάλλον θα χρειαστεί και κάποιο mounting kit για να μην κουνιέται πέρα δώθε ο δίσκος, αλλά τι κιτ θέλει ακριβώς; Τα κλασσικά που κάνουν μετατροπή από 2.5 σε 3.5 για να χωράνε σε bays κουτιών σταθερών υπολογιστών; Μπορείτε να μου κάνετε προτάσεις από e-shop.gr για δίσκο και για κιτ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα