NinjaKiller Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε https://www.skroutz.gr/s/13867042/Samsung-860-Evo-2TB.html o Crucial-MX500-2TB.html αξιζει σε σχεση με τον Samsung-860-Evo-2TB.html;
Kostas.karras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, NinjaKiller είπε o Crucial-MX500-2TB.html αξιζει σε σχεση με τον Samsung-860-Evo-2TB.html; Σε αυτο που ρωτησες οχι, σε αναλογια τιμης, ναι.
NinjaKiller Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Σε αυτο που ρωτησες οχι, σε αναλογια τιμης, ναι. Ποσο endurance εχει ο samsung 860 Evo 2TB και ο Crucial MX500 2TB? , τα reads και writes εινε στα ιδια επιπεδα γι αυτους τους 2 δισκους; παντως εδω φαινεται οτι δεν εχουν και μεγαλες διαφορες στο συγκριτικο τεστ https://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-860-Evo-2TB-vs-Crucial-MX500-2TB/m430706vsm421719
Kostas.karras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NinjaKiller είπε Ποσο endurance εχει ο samsung 860 Evo 2TB και ο Crucial MX500 2TB? , τα reads και writes εινε στα ιδια επιπεδα γι αυτους τους 2 δισκους; παντως εδω φαινεται οτι δεν εχουν και μεγαλες διαφορες στο συγκριτικο τεστ https://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-860-Evo-2TB-vs-Crucial-MX500-2TB/m430706vsm421719 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από SPANK
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 είμαι σε φάση αναβάθμισης του κύριου HDD που χρησιμοποιείται μόνο για backups και αντίγραφα ασφαλείας. Αυτή τη στιγμή ο 1.5ΤΒ WD Green μου, μέσα περιέχει όλη τη βιβλιοθήκη του steam, προσωπικά αρχεία (φωτο/βίντεο απο παιδικά χρόνια κλπ), μουσική, images των ssd του φορητού και του σταθερού της υπογραφής και διάφορα έγγραφα για αρχειοθέτηση. Φαντάζομαι τα 3ΤΒ θα είναι λίγα σε βάθος χρόνου και είναι μικρή η διαφορά τιμής με τα 4ΤΒ( ενημερωτικά τον 1.5ΤΒ τον έχω απο το 2011 και πριν λίγες μέρες εχει μείνει με 260 γιγα ελεύθερα για αυτό αναφέρω οτι τα 4ΤΒ θα αργήσουν πολύ να γεμίσουν) ο green δεν έχει κάποιο πρόβλημα για να γίνει αντικατάστασή του, απλά γέμισε. Δεν ξέρω αν θα ηταν πιο αξιόπιστος εξωτερικός δίσκος μονομιάς αλλά έχω 1 docking station και 1 3.5" icy box για τους δισκους μου (εξωτερικούς έτοιμους δεν έχω αγοράσει ποτέ) οπότε για αυτό κοιτάω προς εσωτερικό δίσκο ξανά (συν τη μεγαλύτερη εγγύηση που δίνουν σε συγκεκριμένα μοντέλα) Η αλήθεια μου είναι εν μέρει φοβάμαι να παω σε WD πάλι καθώς απο το 2014 έχω αγοράσει εναν WD Black που χρησιμοποιείται στον σταθερό για αποθηκευση αρχείων και εγκατάσταση παιχνιδιών και έχει ΗΔΗ αλλαχτεί 2 φορές (έχω τον 3ο στα χέρια μου) - εικάζω βέβαια ότι το πρόβλημα ήταν οι πλημμύρες και η καταστροφή που είχαν πάθει στο 14-15 στα εργοστάσιά τους και αναγκαστικά η ποιότητα έπεσε. WD Blue δεν παίρνω για κανένα λόγο, πέρα του οτι ειναι Green rebrand απ οσο εχω διαβάσει βγάζουν και αρκετές βλάβες και είναι κάτι που δεν ρισκάρω Ο δίσκος θα συνδέεται στον υπολογιστή μια στο τόσο για να πάρω αρχεία η να γράψω και έπειτα θα μπαίνει στο συρτάρι μέχρι να τον χρειαστώ. Ενημερωτικά ο green του 2011 έχει μόλις 14 μέρες λειτουργίας στα τόσα έτη και αυτό περισσότερο ήταν για να μεταφερθούν τα αρχεία εκει πέρα, για να κάνω αντιγραφα τα του steam, να πάρω image τα partitions με το λειτουργικό και τέλος. Ευχαριστώ. κόστος φαντάζομαι οτι οσο κοστίζει ενας 4ΤΒ ειναι λογικό (100-110€) . Αν υπάρχει περισσότερο αξιόπιστος στα 3ΤΒ πάμε προς τα εκεί αν και νομίζω o χώρος που θα εχω διαθέσιμος θα είναι περίπου 1.5ΤΒ μετά την πλήρη αντιγραφή του 1.5ΤΒ green. Φαντάζομαι πιο αργό δίσκο απο τους green δε νομίζω να πετύχω ξανά οπότε δεν είναι κάτι που μας απασχολεί. Ναι μεν θα υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να μεταφερθουν 30-65 γίγα.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Προσωπικά ο πιο αξιόπιστος στα 3-4ΤΒ είναι ο WD Red 3TB. Στα 4gb ο Toshiba αλλά ακριβός και τον βρίσκεις δύσκολα. https://www.bestprice.gr/item/2155511365/toshiba-md04aba400v-4tb.html
Kostas.karras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Xristaras12 είπε είμαι σε φάση αναβάθμισης του κύριου HDD που χρησιμοποιείται μόνο για backups και αντίγραφα ασφαλείας. Αυτή τη στιγμή ο 1.5ΤΒ WD Green μου, μέσα περιέχει όλη τη βιβλιοθήκη του steam, προσωπικά αρχεία (φωτο/βίντεο απο παιδικά χρόνια κλπ), μουσική, images των ssd του φορητού και του σταθερού της υπογραφής και διάφορα έγγραφα για αρχειοθέτηση. Φαντάζομαι τα 3ΤΒ θα είναι λίγα σε βάθος χρόνου και είναι μικρή η διαφορά τιμής με τα 4ΤΒ( ενημερωτικά τον 1.5ΤΒ τον έχω απο το 2011 και πριν λίγες μέρες εχει μείνει με 260 γιγα ελεύθερα για αυτό αναφέρω οτι τα 4ΤΒ θα αργήσουν πολύ να γεμίσουν) ο green δεν έχει κάποιο πρόβλημα για να γίνει αντικατάστασή του, απλά γέμισε. Δεν ξέρω αν θα ηταν πιο αξιόπιστος εξωτερικός δίσκος μονομιάς αλλά έχω 1 docking station και 1 3.5" icy box για τους δισκους μου (εξωτερικούς έτοιμους δεν έχω αγοράσει ποτέ) οπότε για αυτό κοιτάω προς εσωτερικό δίσκο ξανά (συν τη μεγαλύτερη εγγύηση που δίνουν σε συγκεκριμένα μοντέλα) Η αλήθεια μου είναι εν μέρει φοβάμαι να παω σε WD πάλι καθώς απο το 2014 έχω αγοράσει εναν WD Black που χρησιμοποιείται στον σταθερό για αποθηκευση αρχείων και εγκατάσταση παιχνιδιών και έχει ΗΔΗ αλλαχτεί 2 φορές (έχω τον 3ο στα χέρια μου) - εικάζω βέβαια ότι το πρόβλημα ήταν οι πλημμύρες και η καταστροφή που είχαν πάθει στο 14-15 στα εργοστάσιά τους και αναγκαστικά η ποιότητα έπεσε. WD Blue δεν παίρνω για κανένα λόγο, πέρα του οτι ειναι Green rebrand απ οσο εχω διαβάσει βγάζουν και αρκετές βλάβες και είναι κάτι που δεν ρισκάρω Ο δίσκος θα συνδέεται στον υπολογιστή μια στο τόσο για να πάρω αρχεία η να γράψω και έπειτα θα μπαίνει στο συρτάρι μέχρι να τον χρειαστώ. Ενημερωτικά ο green του 2011 έχει μόλις 14 μέρες λειτουργίας στα τόσα έτη και αυτό περισσότερο ήταν για να μεταφερθούν τα αρχεία εκει πέρα, για να κάνω αντιγραφα τα του steam, να πάρω image τα partitions με το λειτουργικό και τέλος. Ευχαριστώ. κόστος φαντάζομαι οτι οσο κοστίζει ενας 4ΤΒ ειναι λογικό (100-110€) . Αν υπάρχει περισσότερο αξιόπιστος στα 3ΤΒ πάμε προς τα εκεί αν και νομίζω o χώρος που θα εχω διαθέσιμος θα είναι περίπου 1.5ΤΒ μετά την πλήρη αντιγραφή του 1.5ΤΒ green. Φαντάζομαι πιο αργό δίσκο απο τους green δε νομίζω να πετύχω ξανά οπότε δεν είναι κάτι που μας απασχολεί. Ναι μεν θα υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να μεταφερθουν 30-65 γίγα. https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10100659
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10100659 ακριβως την ίδια σκέψη είχα αν και πιο πολύ περιμενα να προταθεί purple🤣 1
Kostas.karras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε ακριβως την ίδια σκέψη είχα αν και πιο πολύ περιμενα να προταθεί purple🤣 Κάποιο λάθος έκανα, ειχα Και τον purple στις προτάσεις μου. https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10100659,12003784
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Προσωπικά ο πιο αξιόπιστος στα 3-4ΤΒ είναι ο WD Red 3TB. Στα 4gb ο Toshiba αλλά ακριβός και τον βρίσκεις δύσκολα. Toshiba MD04ABA400V 4TB (167,40€) αυτός δεν είναι (ο 30efrx) που είχε σχετικά μεγάλο failure rate; κατι τέτοιο θυμάμαι. 20 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Κάποιο λάθος έκανα, ειχα Και τον purple στις προτάσεις μου. https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10100659,12003784 και εγώ με μια μικρή έρευνα έκει είχα καταλήξει, η αλήθεια είναι οτι με βολευει ενα κατάστημα που είναι δίπλα μου και εχει τον μώβ χαμηλότερη τιμή απο τον skyhawk οπότε μάλλον παω για τον μωβ. Ασυμβατότητες σε win7 φαντάζομαι δεν υπάρχουν έτσι; Η χρήση του θα είναι σε docking station (raidsonic), με ενα mail που είχα στείλει μου είχαν πει οτι δεν υπάρχει οριο στην χωρητικοτήτα, αν και παλιό βλέπει τα πάντα. Τα 7αρια σκέφτομαι μη δεν τον βλεπουν (3ΤΒ+ περιορισμοί που υπάρχουν). Αναφέρομαι για το λαπτοπ της υπογραφής που δεν είναι με uefi bios. Σε αλλο σύστημα δεν παίζει να συνδεθεί ο συγκεκριμένος ποτέ. 1
qqsounoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι hdd να αγορασω;; οποιον κ να κοιταξω η θα γραφουν οτι κανει θορυβο η οτι μετα απο λιγο καιρο τους χαλασε... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από qqsounoob
Kostas.karras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, Xristaras12 είπε αυτός δεν είναι (ο 30efrx) που είχε σχετικά μεγάλο failure rate; κατι τέτοιο θυμάμαι. και εγώ με μια μικρή έρευνα έκει είχα καταλήξει, η αλήθεια είναι οτι με βολευει ενα κατάστημα που είναι δίπλα μου και εχει τον μώβ χαμηλότερη τιμή απο τον skyhawk οπότε μάλλον παω για τον μωβ. Ασυμβατότητες σε win7 φαντάζομαι δεν υπάρχουν έτσι; Η χρήση του θα είναι σε docking station (raidsonic), με ενα mail που είχα στείλει μου είχαν πει οτι δεν υπάρχει οριο στην χωρητικοτήτα, αν και παλιό βλέπει τα πάντα. Τα 7αρια σκέφτομαι μη δεν τον βλεπουν (3ΤΒ+ περιορισμοί που υπάρχουν). Αναφέρομαι για το λαπτοπ της υπογραφής που δεν είναι με uefi bios. Σε αλλο σύστημα δεν παίζει να συνδεθεί ο συγκεκριμένος ποτέ. Αν και δεν βλέπω την υπογραφή σου (είμαι από κινητό) από 7 άρια δεν νομίζω να έχεις θέμα. Ποια έκδοση έχεις; Από την άλλη λες ότι δεν πρόκειται να τον γεμίσεις, και τα τρία να σου βλέπει, μέχρι να χρειαστεί να γεμίσει φαντάζομαι θα έχεις πάει και για καινούριο λαπτοπ. Χαμένος δεν θα πάει, εκτός αν έχεις ενδοιασμούς και δεν θες να ξοδευτείς, πας σε εναν 3tb απευθειας. 1 ώρα πριν, qqsounoob είπε Τι hdd να αγορασω;; οποιον κ να κοιταξω η θα γραφουν οτι κανει θορυβο η οτι μετα απο λιγο καιρο τους χαλασε... Συμπλήρωσε την φόρμα! 1
iceblazer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα έχω ενα ocz ssd 128 για το λειτουργικο με γραμμενα 21tb και 92% υγεια .Τελευταια έχει αρχίσει κάτι bluescreen. Πιστευεται οτι χρειάζεται άμεση αλλαγή ή μπορεί να κρατήσει ενα φορμάτ . Αν χρειαζεται αλλαγη αξίζει να παω σε ένα m.2 μιας που το σηκώνει η μητρική. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από iceblazer
EddieObscurant Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, iceblazer είπε Καλησπερα έχω ενα ocz ssd 128 για το λειτουργικο με γραμμενα 21tb και 92% υγεια .Τελευταια έχει αρχίσει κάτι bluescreen. Πιστευεται οτι χρειάζεται άμεση αλλαγή ή μπορεί να κρατήσει ενα φορμάτ . Αν χρειαζεται αλλαγη αξίζει να παω σε ένα m.2 μιας που το σηκώνει η μητρική. τι σε κάνει να πιστεύεις οτι για τα blue screen φταίει ο ssd? Mια χαρά φαινεται. Λογικα αλλου ειναι το προβλημα. Μήπως τα προβλήματα προέρχονται απο τον άλλον δίσκο που σου βγάζει caution? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα