Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων V2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

o Crucial MX500 2TB και ο samsung 860 EVo 2TB  ποσα ΤΒ εχουνε στο write? απλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα μπορεις να μου τα εξηγησεις?

πχ  λενε οτι ο crucial 2TB exei  750 TB και ο EVo εχει 1200ΤΒ αυτο σε πραγματικο κοσμο πως μεταφραζεται?

πες για παραδειγμα οτι καθε μηνα εγκαταστω και διαγραφω παιχνιδια των 1ΤΒ αυτο πως αποθηκευτε στο Tlc του EVo?

,με το να εγκαταστω και να διαγραφω παιχνιδια και προγραμματα σε καθημερινη βαση στον ssd  θα  υπαρχει προβλημα?

επισης θελω να ρωτησω και κατι ακομα πες οτι εχω εναν ssd  που εινε στα 2Τβ και απο τα 2ΤΒ εχω γεμισει τα 1.8  για παραδειγμα αν σβησω τα 1.8 ποσα θα  υπολογισει ο ssd ?

θελω να πω οτι με τον ssd πρεπει να προσεχω τις εγγραφες μου?ποσες εγγραφες κανω κτλ? 

θελω να πω οτι αν καθε βδομαδα κανω εγγραφες με  1tB  καθε βδομαδα πως αυτο  υπολογιζεται στα 1200ΤΒ  του evo;

θελω να πω υπολογιστικα αυτα τα 12ΤΒ  που εχει σαν οριο o EVO  πως  μπορουν να ξεπεραστουν;

αυτο με εχει μπερδεψει.με τις εγγραφες εχω μπερδευτει.

ο crucial 2TB exei  750 TB σε εγγραφες  και ο EVo εχει 1200ΤΒ σε  εγγραφες  αυτο σε πραγματικο κοσμο πως μεταφραζεται?

γινεται να μου εξηγησεις λιγο σχετικα με τις εγγραφες;

Επεξ/σία από deathstarfusion
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.Διαθέσιμο ποσό  περίπου 100 ευρώ

2. Επιθυμητή χωρητικότητα 3 εως 4 gb

3. Eίδος χρήσης  θα χρησιμοποιείται ως εσωτερικός σε pc για αποθήκευση και αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής

4. Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης το λειτουργικό βρίσκεται σε ssd και υπάρχει άλλος ένας δίσκος

Λόγω επαρχίας είναι πιο εύκολη η αγορά από e-shop

Ο Κωτσόβολος έβαλε τον Intenso Memory Case 4TB 2.5" στα 99€, κι ενώ είναι "λαχείο" το μοντέλο του δίσκου, όλες οι τελευταίες αναφορές δείχνουν πως πρόκειται για τον WD40NPZZ, που θα ήταν η καλύτερη λύση γιατί πρόκειται για
- PMR δίσκο
- με sata θύρα (όχι ενσωματωμένο κύκλωμα USB 3.0)
- σε εξωτερικό κουτί που προσφέρεται για "shucking" χωρίς να καταστρέφεται στο άνοιγμα το πλαίσιο (ακυρώνοντας την εγγύηση)

Θα ήθελα να αναβαθμίσω σε 5ΤΒ χωρητικότητα σε 2.5, αλλά για τους 3 που μάλλον θα πάρω για να αλλάξω τους υπάρχοντες (προβληματικούς και μη) με τη διαφορά βγαίνει σχεδόν ένας παραπάνω 4ΤΒ.

Ο 6ΤΒ 3.5" Seagate Backup Plus HUB, είναι σε εξαιρετική τιμή και με χρήσιμη λειτουργία hub, αλλά η πιθανότητα να πέσω πλέον στο νεώτερο δίσκο (μάλλον κατώτερων προδιαγραφών) με προβληματίζει...θα έπρεπε να έχω το νου μου να τον αλλάξω πριν κλείσει τα 2 χρόνια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, deathstarfusion είπε

o Crucial MX500 2TB και ο samsung 860 EVo 2TB  ποσα ΤΒ εχουνε στο write? απλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα μπορεις να μου τα εξηγησεις?

πχ  λενε οτι ο crucial 2TB exei  750 TB και ο EVo εχει 1200ΤΒ αυτο σε πραγματικο κοσμο πως μεταφραζεται?

πες για παραδειγμα οτι καθε μηνα εγκαταστω και διαγραφω παιχνιδια των 1ΤΒ αυτο πως αποθηκευτε στο Tlc του EVo?

,με το να εγκαταστω και να διαγραφω παιχνιδια και προγραμματα σε καθημερινη βαση στον ssd  θα  υπαρχει προβλημα?

επισης θελω να ρωτησω και κατι ακομα πες οτι εχω εναν ssd  που εινε στα 2Τβ και απο τα 2ΤΒ εχω γεμισει τα 1.8  για παραδειγμα αν σβησω τα 1.8 ποσα θα  υπολογισει ο ssd ?

θελω να πω οτι με τον ssd πρεπει να προσεχω τις εγγραφες μου?ποσες εγγραφες κανω κτλ? 

θελω να πω οτι αν καθε βδομαδα κανω εγγραφες με  1tB  καθε βδομαδα πως αυτο  υπολογιζεται στα 1200ΤΒ  του evo;

θελω να πω υπολογιστικα αυτα τα 12ΤΒ  που εχει σαν οριο o EVO  πως  μπορουν να ξεπεραστουν;

αυτο με εχει μπερδεψει.με τις εγγραφες εχω μπερδευτει.

ο crucial 2TB exei  750 TB σε εγγραφες  και ο EVo εχει 1200ΤΒ σε  εγγραφες  αυτο σε πραγματικο κοσμο πως μεταφραζεται?

γινεται να μου εξηγησεις λιγο σχετικα με τις εγγραφες;

Για gaming χρηση που τον θες, παρε τον su800, καλη ποιοτητα, οικονομικος και 1600 tbw  αν κανεις πολλες εγγραφες. Μη το πολυψαχνεις 😉

10 ώρες πριν, hobo είπε

1.Διαθέσιμο ποσό  περίπου 100 ευρώ

2. Επιθυμητή χωρητικότητα 3 εως 4 gb

3. Eίδος χρήσης  θα χρησιμοποιείται ως εσωτερικός σε pc για αποθήκευση και αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής

4. Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης το λειτουργικό βρίσκεται σε ssd και υπάρχει άλλος ένας δίσκος

Λόγω επαρχίας είναι πιο εύκολη η αγορά από e-shop

Με 10 ευρω παραπανω https://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-maxtor-stshx-m401tcbm-m3-portable-4tb-usb30-p-PER.302804

Η ψαχνεις αναγκαστικα για εσωτερικο? μπορεις να παιρνεις την μουσικη και τις ταινιες μαζι σου ..

Επεξ/σία από Kostas.karras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Su800 edata σε σύγκριση με τον crucial mx 500 και στον Evo 860 στα παιχνίδια από θέμα performance και ταχύτητας  στα reads και  writes εινε στα ίδια επίπεδα;  οπως σου είπα τον χρειάζομαι για την χρήση στα παιχνίδια και για να φορτώνουν πιο γρήγορα τα Windows 10

1 λεπτό πριν, deathstarfusion είπε

O Su800 edata σε σύγκριση με τον crucial mx 500 και στον Evo 860 στα παιχνίδια από θέμα performance  στα reads  εινε στα ίδια επίπεδα;

Ναι, δεν υπαρχει διαφορα, δεν προκειται να την καταλαβεις ΠΟΤΕ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Ναι, δεν υπαρχει διαφορα, δεν προκειται να την καταλαβεις ΠΟΤΕ!

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω έναν ακόμα σκληρό δίσκο για να αποθηκεύω αρχεία από ταινίες και  τραγούδια πιστεύεις ένας   blue drive western θα έκανε την δουλειά του; η πιστεύεις ότι και ο purple εινε ιδανικός γι αυτήν δουλειά;

γενικός τους  blue τους εμπιστεύεστε;

Επειδη σε αυτόν τον δίσκο να κάνω μια συλλογή από ταινίες και τραγούδια, και παλιές και καινούργιες, και παλιά και νέα τραγουδια

9 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Για gaming χρηση που τον θες, παρε τον su800, καλη ποιοτητα, οικονομικος και 1600 tbw  αν κανεις πολλες εγγραφες. Μη το πολυψαχνεις 😉

Με 10 ευρω παραπανω https://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-maxtor-stshx-m401tcbm-m3-portable-4tb-usb30-p-PER.302804

Η ψαχνεις αναγκαστικα για εσωτερικο? μπορεις να παιρνεις την μουσικη και τις ταινιες μαζι σου ..

Εξωτερικός υπάρχει , ψάχνω για εσωτερικό  που θα αναπαράγει κυρίως μουσική και θα αποθηκεύω ταινίες.

16 ώρες πριν, deathstarfusion είπε

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω έναν ακόμα σκληρό δίσκο για να αποθηκεύω αρχεία από ταινίες και  τραγούδια πιστεύεις ένας   blue drive western θα έκανε την δουλειά του; η πιστεύεις ότι και ο purple εινε ιδανικός γι αυτήν δουλειά;

γενικός τους  blue τους εμπιστεύεστε;

Επειδη σε αυτόν τον δίσκο να κάνω μια συλλογή από ταινίες και τραγούδια, και παλιές και καινούργιες, και παλιά και νέα τραγουδια

Budget και χωρητικοτητα?

10 ώρες πριν, hobo είπε

Εξωτερικός υπάρχει , ψάχνω για εσωτερικό  που θα αναπαράγει κυρίως μουσική και θα αποθηκεύω ταινίες.

Απο eshop

3tb https://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st3000vx010-skyhawk-3tb-sata3-p-PER.302218

4tb https://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd40ezrz-4tb-blue-sata3-p-PER.303163

Μπορεις βεβαια να κανεις αγορα απο σκρουτζομαγαζο, μαζι με μεταφορικα θα σου βγει πιο οικονομικα και εχεις κι αλλες επιλογες.

θελω να σε  ρωτησω κατι  γιατι εχω  μπερδευτει με καπια πραγματα.

αυτην  την  στιγμη  εχω  2 σκληρους δισκους τον baraguda pro  8ΤΒ και τον western  Black 6TB , το ερωτημα μου εινε στους δισκους αυτους που εχω αυτην  την στιγμη   τους εχω αποκλειστικα  για παιχνιδια. το θεμα εινε  σε αυτους  που εχω  μπορω να  βαλω αρχεια avi και mp3;γιατι  καπου ακουσα  οτι για αρχεια  mp3 και  avi καποιος μου ειπε οτι πρεπει να αγορασω  εναν blue  η εναν red

ισχυει κατι  τετοιο; και  γι αυτο σε ρωτησα  για τους blue δισκους.

16 λεπτά πριν, deathstarfusion είπε

θελω να σε  ρωτησω κατι  γιατι εχω  μπερδευτει με καπια πραγματα.

αυτην  την  στιγμη  εχω  2 σκληρους δισκους τον baraguda pro  8ΤΒ και τον western  Black 6TB , το ερωτημα μου εινε στους δισκους αυτους που εχω αυτην  την στιγμη   τους εχω αποκλειστικα  για παιχνιδια. το θεμα εινε  σε αυτους  που εχω  μπορω να  βαλω αρχεια avi και mp3;γιατι  καπου ακουσα  οτι για αρχεια  mp3 και  avi καποιος μου ειπε οτι πρεπει να αγορασω  εναν blue  η εναν red

ισχυει κατι  τετοιο; και  γι αυτο σε ρωτησα  για τους blue δισκους.

:)

oxι ρε συ, περνα κανονικα τα αρχεια σου στους δισκους που εχεις, δεν χρειαζεται να παρεις αλλον.

2 λεπτά πριν, deathstarfusion είπε

δηλαδη αφου τα περασω τα αρχεια  δεν  θα εχω προβλημα να τα τρεξω απο τους δισκους μου;

Ναι, ολα κανονικα, !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Ναι, ολα κανονικα, !

απλα εξηγησε μου κατι  ,  πια εινε η χρηση των blue? απλα εχω  ,μπερδευτει  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...