Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Πιστεύεις ο P300 είναι καλύτερος/πιο αξιόπιστος από τον:

https://www.skroutz.gr/s/10136396/Seagate-Barracuda-1TB-ST1000DM010.html

Από ssd θα πάω στον adata.

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, giorgos_rom είπε

Πιστεύεις ο P300 είναι καλύτερος/πιο αξιόπιστος από τον:

https://www.skroutz.gr/s/10136396/Seagate-Barracuda-1TB-ST1000DM010.html

Koιτα, τα ιδια χρονια εγγυηση εχουν, ο barracuda  ειναι πιο γρηγορος, αλλα και ο p300  εχεις καλες ταχυτητες, ενα κλικ αναμεσα στους δυο, εμπιστευομαι πιο πολυ τον p300.

Aλλα σε καθε περιπτωση υπαρχει το  back up  σου ;)

Επεξ/σία από Kostas.karras
  • Like 2
Δημοσ.

Εχω τον barracuda 1tb σχεδον ενα χρονο, να προσθεσω στη συζητηση οτι ειναι ενας γρηγορος και πολυ δροσερος δισκος (4 βαθμους πανω απο τον ssd χειμωνα καλοκαιρι!!!).

Πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα, συγγνωμη για την παρεμβαση απλα ηθελα να το αναφερω

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, buuren είπε

Εχω τον barracuda 1tb σχεδον ενα χρονο, να προσθεσω στη συζητηση οτι ειναι ενας γρηγορος και πολυ δροσερος δισκος (4 βαθμους πανω απο τον ssd χειμωνα καλοκαιρι!!!).

Πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα, συγγνωμη για την παρεμβαση απλα ηθελα να το αναφερω

Βuuren , καλη χρονια φιλαρακι!

Συμφωνω με τα λεγομενα σου, και ισχυουν,  επειδη ειναι καινουργιος σχετικα , μενει να δουμε τι λεει και σε βαθος χρονου.

Ωφειλω ωστοσο να κανω την πιο safe  προταση. (Μην ξαναζητησεις  συγγνωμη, απο σενα δεχομαι τα παντα 😜)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostas.karras είπε

Βuuren , καλη χρονια φιλαρακι!

Συμφωνω με τα λεγομενα σου, και ισχυουν,  επειδη ειναι καινουργιος σχετικα , μενει να δουμε τι λεει και σε βαθος χρονου.

Ωφειλω ωστοσο να κανω την πιο safe  προταση. (Μην ξαναζητησεις  συγγνωμη, απο σενα δεχομαι τα παντα 😜)

Εννοειται οτι πρεπει να κανεις την πιο safe προταση, εγω χωρις να εχω αποψη για τον P300 ειπα τι βλεπω με τον  barracuda που εχω εδω και μεχρι στιγμης αυτο γιατι ειναι σχετικα καινουριος (~700 ωρες λειτουργιας). 

Καλη χρονια με υγεια Φιλε να εισαι καλα και προσεξε το τελευταιο που λες γιατι θα το εκμεταλλευτω!!! χαχαχα :-D :P

Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 1:33 ΠΜ, Kostas.karras είπε

Nαι, ο δισκος παιζει κατα βαση ρολο στην ταχυτητα, το cοntroller  3.1 δεν αλλαζει κατι στις τυχαιες  ταχυτητες τους, παρα μονο στις διαδοχικες.

Η αληθεια ειναι πως νοημα θα ειχε να ειχες 3.1  για ssd εξωτερικο. 

Απο τα λεγομενα ομως καταλαβαινω οτι η καλυτερη προταση ειναι ο maxtor στην περιπτωση σου. Go for it λοιπον ;)

Οι περισσοτερι ηταν με παραγγελια και Μου τη βαρεσε και πηρα τελικα 2 passport. Δεν εχω δει τεστ, ποσο πιο αργοι ειναι απο m3

Δημοσ.
4 ώρες πριν, therock είπε

Οι περισσοτερι ηταν με παραγγελια και Μου τη βαρεσε και πηρα τελικα 2 passport. Δεν εχω δει τεστ, ποσο πιο αργοι ειναι απο m3

Οχι , μια χαρα θα εισαι. Καλοδουλευτοι φιλε μου!

• Like 1
Δημοσ.

108 φθηνοτερη αγορας ηταν καλη τιμη η σκανε σε προσφορα κατα καιρους και μπορουσα να περιμενω; θελω να ξερω οτι κανω καλες αγορες

Μηπως επισης ξερεις να με βοηθησεις θελω να αγορασω ενα χαμπακι να τους εχω. Ανοιξα εδω ενα θεμα

Δημοσ.

Ενας φιλος θελει εναν hdd για δευτερο (ο πρωτος ειναι ssd).Εκει κραταει τα αρχεια του οπως επίσης στον δευτερο υπάρχει το temp file των windows και το pagefile.Δεν θελει κάποιον μεγάλο 500gb-1Tb.Κάποια πρόταση για αξιόπιστο πρωτα απο ολα και δευτερευόντως γρηγορο?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Crybal είπε

Ενας φιλος θελει εναν hdd για δευτερο (ο πρωτος ειναι ssd).Εκει κραταει τα αρχεια του οπως επίσης στον δευτερο υπάρχει το temp file των windows και το pagefile.Δεν θελει κάποιον μεγάλο 500gb-1Tb.Κάποια πρόταση για αξιόπιστο πρωτα απο ολα και δευτερευόντως γρηγορο?

Καλησπερα Τασο.

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=11871386%2C10169889

Ο ironwolf  λιγο πιο αξιοπιστος και με 3 χρονια εγγυηση

Ο p300 λιγο πιο γρηγορος με 2 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

Γυρω στα 50€.Και σαν χωρητικοτητα τα 500 μαλλον του ειναι αρκετά.Το θέμα ειναι να δωσει 50 αλλά και να δει καποια διαφορά.Ή τουλάχιστον αν ειναι 2 παομοια πραγματα να παρει αυτο με την μεγαλύτερη χωρητικοτητα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Crybal είπε

Σε σχεση με τους black WD?

Επίσης,το pc ειναι sata II,με μητρική καποια Asus P5K ή κάτι τετοιο...

https://www.skroutz.gr/s/6257172/Western-Digital-Scorpio-Black-500GB.html Aυτον λες? οχι, σε καμια περιπτωση.

Μεχρι και τα 60 ευρω μενουμε στις ιδιες προτασεις που εγιναν προηγουμενος.

Υπαρχει και ο https://www.skroutz.gr/s/12003799/Western-Digital-Purple-HDD-1TB.html o πιο αξιοπιστος, αλλα οχι ο πιο γρηγορος(Αν και για την χρηση σας δεν σας νοιαζει και τοσο)

Ολα αυτα βαση αξιοπιστιας και ταχυτητων στο budget που ορισες, δεν κοιταω καθολου χωρητικοτητα.

Δημοσ.

O purple σε θεμα συμβατότητας με την μητρική,δεδομενου οτι ειναι παλία?

Τι ταχυτητες μπορεί να εχει σε sata ΙΙ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...