Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, deathincarnate είπε

Καλησπέρα.Ψάχνω δίσκο με τις εξής απαιτήσεις:

1.Διαθέσιμο ποσό : <100 ευρώ

2. Επιθυμητή χωρητικότητα 3ΤΒ

3. Eίδος χρήσης Αρχειοθέτηση μουσικής-ταινιών

4. Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης 1 SSD,1HDD 3TB

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=2195771,10116980,12003810,12003791

Aν σε νοιαζει κυριως η χωρητικοτητα διαλεξε τον 4ΤΒ

Αν θες εναν λιγο πιο αξιοπιστο, εναν απο τους αλλους με την διαφορα οτι ο skyhawk ειναι ελαχιστα πιο γρηγορος.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=2195771,10116980,12003810,12003791

Aν σε νοιαζει κυριως η χωρητικοτητα διαλεξε τον 4ΤΒ

Αν θες εναν λιγο πιο αξιοπιστο, εναν απο τους αλλους με την διαφορα οτι ο skyhawk ειναι ελαχιστα πιο γρηγορος.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Οι προδιαγραφές του δίσκου δε παίζουν κάποιο ρόλο; Εγώ δηλαδή που το θέλω για σταθερό υπολογιστή, μπορώ να πάρω NAS ή DVR;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, deathincarnate είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Οι προδιαγραφές του δίσκου δε παίζουν κάποιο ρόλο; Εγώ δηλαδή που το θέλω για σταθερό υπολογιστή, μπορώ να πάρω NAS ή DVR;

Nαι, μην κολλας καθολου σε αυτο, αλλου μπορει να επαιζε καποιο ρολο, στην δικη σου περιπτωση κανενα ρολο δεν παιζει!

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξωτερικό σκληρό 1tb ως αποθηκευτικό χώρο σε λάπτοπ (έχω εσωτερικό ssd) τι προτείνετε;

Μέχρι 60€

Επεξ/σία από IMAndreas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, IMAndreas είπε

βγαίνει ακριβός αυτός... κάποιος πιο οικονομικός ποιον θα έλεγες;

Eιπα να προτεινω και κατι πιο ακριβο, αλλα δεν συμπληρωνετε φορμα και θα με κανετε να γινω κακος 😈

Βαλε ενα οριο στο budget να προτεινω αυτο που πρεπει.

Δημοσ.

Το όριο είναι 55-60 ευρώ, επειδή όμως θα αγοραστεί σχετικά άμεσα και όχι απο σκρουτζομαγαζο ας πούμε σε τιμες σκρουτζ μαχ 50ευρω άντε 55...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, IMAndreas είπε

Το όριο είναι 55-60 ευρώ, επειδή όμως θα αγοραστεί σχετικά άμεσα και όχι απο σκρουτζομαγαζο ας πούμε σε τιμες σκρουτζ μαχ 50ευρω άντε 55...

Ωραια, απο πιο καταστημα  θα ειναι η αγορα?

Δημοσ.

Θα έλεγα eshop, αλλά επειδή δεν είναι στανταρ αν θες δώσε μου 2-3 επιλογές από την καλύτερη στην χειρότερη.

Δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά, απλά να κάνει καλά την δουλειά του.

Εντομεταξύ θυμάμαι κάτι εγγυήσεις 5+7 χρόνια (wd και seagate) άλλαξε κάτι και βλέπω 2χρόνια; Ή λάθος του ενίοτε site? (έχω μείνει πίσω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...