Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων V2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Shadow10ax είπε

https://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-adata-hv620s-2tb-usb-31-blue-color-box-p-PER.331465

Ξέρει κανείς αν ο παραπάνω εξωτερικός σκληρός δίσκος είναι αξιόπιστος?

Nαι, ειναι ενας απο τους καλους της adata

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Nαι, ειναι ενας απο τους καλους της adata

Ευχαριστώ. Επίσης μήπως ξέρεις αν η σύνδεση σε USB 3.0 port θα έχει κάποιο θέμα? (Εκτός του ότι η ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης θα περιορίζεται) Το λέω επειδή για 2.0 βλέπω στο description θέλει ένα καλώδιο τύπου Y.

2 λεπτά πριν, Shadow10ax είπε

Ευχαριστώ. Επίσης μήπως ξέρεις αν η σύνδεση σε USB 3.0 port θα έχει κάποιο θέμα? (Εκτός του ότι η ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης θα περιορίζεται) Το λέω επειδή για 2.0 βλέπω στο description θέλει ένα καλώδιο τύπου Y.

usb3.1 και εχει συμβατοτητα εως 2.0 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

usb3.1 και εχει συμβατοτητα εως 2.0 

Ναι συμφωνώ απλά όπως είπα παραπάνω, π.χ για το 2.0 στο description στο eshop λέει αυτό 

Σύνδεση: USB3.1, συμβατό με USB 2.0. (Η σύνδεση σε USB 2.0 απαιτεί 2 θύρες USB για επαρκή τροφοδοσιά με καλώδιο USB Y, δεν περιλαμβάνετε).

Γι'αυτό ρωτάω αν ξέρεις τι παίζει με 3.0

Επεξ/σία από Shadow10ax

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Shadow10ax είπε

Ναι συμφωνώ απλά όπως είπα παραπάνω, π.χ για το 2.0 στο description στο eshop λέει αυτό Σύνδεση: USB3.1, συμβατό με USB 2.0. (Η σύνδεση σε USB 2.0 απαιτεί 2 θύρες USB για επαρκή τροφοδοσιά με καλώδιο USB Y, δεν περιλαμβάνετε).
Γι'αυτό ρωτάω αν ξέρεις τι παίζει με 3.0

Aν τον συνδεσεις σε usb2.0 υπαρχει μια περιπτωση να μην τον αναγνωρισει..

Σε usb2.0 με windows 8/10  συνηθως (αναλογα και την μητρικη σου) τα βλεπει.

Σε περιπτωση που δεν..παιρνεις το usb Y για να κανεις την δουλεια σου.

Επεξ/σία από Kostas.karras

Καλημέρα τι γνώμη έχετε για τον WESTERN DIGITAL WD2003FZEX 2TB CAVIAR BLACK και για  τον TOSHIBA DT01ACA200 2TB 3.5'' αξίζει να δώσω τα περισσότερα λεφτά και γενικά ποιον θεωρείτε πιο αξιόπιστο με αντοχή στον χρόνο?

33 λεπτά πριν, andreas443 είπε

Καλημέρα τι γνώμη έχετε για τον WESTERN DIGITAL WD2003FZEX 2TB CAVIAR BLACK και για  τον TOSHIBA DT01ACA200 2TB 3.5'' αξίζει να δώσω τα περισσότερα λεφτά και γενικά ποιον θεωρείτε πιο αξιόπιστο με αντοχή στον χρόνο?

Διαθέσιμο ποσό 

2. Επιθυμητή χωρητικότητα 

3. Eίδος χρήσης  (gaming,επαγγελαματικη χρήση, nas συστήματα, κτλπ)

4. Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης ( στην περίπτωση που θα παίξει κάποιο ρόλο με το λειτουργικό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Διαθέσιμο ποσό 

2. Επιθυμητή χωρητικότητα 

3. Eίδος χρήσης  (gaming,επαγγελαματικη χρήση, nas συστήματα, κτλπ)

4. Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης ( στην περίπτωση που θα παίξει κάποιο ρόλο με το λειτουργικό)

Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση ο δίσκος θέλω να είναι 2 Tb και θα είναι αποθηκευτικός ταινίες μουσική γενικά θα είναι σβήσε γράψε σε αυτόν θα κάνω όλα τα download μεγάλα αρχεία 4κ ταινίες και μετά θα τα μεταφέρω στους NAS που έχω

τώρα είχα έναν barracuda που στα 2 χρόνια παρά 7 μέρες χάλασε έβγαλε bad sector και είμαι ανάμεσα στον Toshiba που δεν διαβάζω καλά λόγια και μετά είμαι ανάμεσα στον wd black και red αν και ο black είναι πολύ ακριβός τι 8α μου πρότεινες

Επεξ/σία από andreas443

2 ώρες πριν, andreas443 είπε

Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση ο δίσκος θέλω να είναι 2 Tb και θα είναι αποθηκευτικός ταινίες μουσική γενικά θα είναι σβήσε γράψε σε αυτόν θα κάνω όλα τα download μεγάλα αρχεία 4κ ταινίες και μετά θα τα μεταφέρω στους NAS που έχω

τώρα είχα έναν barracuda που στα 2 χρόνια παρά 7 μέρες χάλασε έβγαλε bad sector και είμαι ανάμεσα στον Toshiba που δεν διαβάζω καλά λόγια και μετά είμαι ανάμεσα στον wd black και red αν και ο black είναι πολύ ακριβός τι 8α μου πρότεινες

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10553479%2C11205779%2C10410329

O p300 είναι η καλή, οικονομική λυση. 

Ο Barracuda pro και ο wd gold ειναι ιδανικοί στην χρήση σου και με 5 χρόνια εγγύηση. 

Τίποτα άλλο μην κοιτάξεις, κάτι σε αυτούς τους τρεις. 

19 λεπτά πριν, GBorb είπε

Θελω να παρω ενα φτηνο δισκο SSD για λαπτοπ με Intel Core Duo. Τι προτεινετε?

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=11715792,12862131,15863485,13361321

21 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Σε ευχαριστω. Και εγω αυτον Western Digital WD Green 120GB  εβλεπα και μαλλον θα προτιμήσω

λοιπον τελικα προμηθευτικα εναν evo 860 500 απο cosmodata στα 95 εουρα,το ξερω οτι θα πεσει και αλλο αλλα ειναι ο πρωτος sdd για τον σταθερο και μετα λεω ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι το 2019 που θα κατρακυλησουν και αλλο οι τιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...