just_a_dude Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, prefuse είπε Αν δεν σε ενδιαφέρουν η ταχύτητα και το boot up time μια χαρά είναι όλοι δίσκοι, μετά όμως είναι και το θέμα αξιοπιστίας. Αν είσαι τυχερός και πάρεις φθηνό και κρατήσει πολλά χρόνια καλώς, συνήθως οι ακριβότεροι είναι πολύ πιο αξιόπιστοι αλλά είναι μια θέμα τύχης. ταχύτητα που βλέπεις διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Καλημέρα, Έχω ένα λαπτοπ του 2018, το HP 7omen με 17άρα οθόνη Έχει έναν SSD M.2 2280 τον : SAMSUNG MZVLW256HEHP-000H1 στα 256GB που είναι πια λίγος, έχει γεμίσει και νομίζω με καθυστερεί. Λέω να του βάλω έναν SAMSUNG πάλι (για θέμα αξιοπιστίας). στο 1tb, τον βρίσκω στα 55-60 ευρώ, 970EVO plus ή 980 να πάρω ? https://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-v7s1t0bw-970-evo-plus-1tb-v-nand-nvme-pcie-gen-30-x4-m2-2280-p-PER.306242 ή https://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-v8v1t0bw-980-1tb-nvme-pci-e-gen-30-x4-m2-2280-p-PER.306375 Ο 970evo plus εχει DRAM και ορισμένα πιο καλά χαρακτηριστικά από τον 980, ο 980 έιναι πιο σύγχρονος. Θεωρητικά πρέπει να είναι παρόμιοι , είναι όμως ? Διαβάζω στο νετ συγκριτικά και έχω μπερδευτεί, https://ssdsphere.com/samsung-980-vs-970-evo-plus/ Λέω να πάρω τον παλαιότερο 970EVO plus στα 55 ευρώ αντί για τον νεότερο στα 59 ευρώ, τί λέτε? Ποιος ζεστένεται λιγότερο ? Αυτός που ήδη έχω δεν έχει ψύκτρα, και δεν ζεστένεται, χρησιμοποιώ Autocad, SKETCHUP, Rhino, Photoshop, Premiere και από παιχνίδια GTA, FORTNITE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Προτάσεις για Μ.2 nvme 2TB; Δεν ξέρω αν έχει νόημα να πάω για pci 4.0, αφού η μητρική είναι 3.0 και έτσι και αλλιώς όταν αναβαθμίσω (που μάλλον θα γίνει στους 15 gen intel ή στους 16) θα υπάρχει το 5.0 οπότε παίρνω 5.0 τότε και απλά τώρα έναν 3.0 "να κάνω τη δουλειά μου". Βέβαια βλέπω ότι και οι 4.0 έχουν τις ίδιες τιμές, οπότε 'νταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatzd9 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Εγώ πήρα πρόσφατα αυτόν εδώ, https://www.skroutz.gr/s/21323293/Western-Digital-My-Passport-2019-USB-3-2-Εξωτερικός-HDD-1TB-2-5-Μαύρο.html χωρίς ιδιαίτερη έρευνα αγοράς. Εξωτερικός σκληρός δίσκος είναι πόσο λάθος να πάει είπα.. Τελικά πήγε λάθος. Πρώτη φορά παρέλαβα μη λειτουργικό δίσκο και μετά διαβάζοντας reviews είδα ότι πολλοί είχαν αντίστοιχο πρόβλημα. Οπότε σίγουρα δεν τον συστήνω, μόνο και μόνο για την ταλαιπωρία, να στέλνεις πίσω και να στον αντικαταστήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στα 110 ευρώ πλαίσιο...μέχρι σήμεραhttps://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/corsair-ssd-nvme-m-2-2tb-pro-lpx-pcie-gen4-x4_3903877 Τον χτυπάμε; τι λέτε; μάλλον οχι https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-mp600-pro-lpx-ssd-review Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από sstav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 πρόταση για εσωτερικό σκληρό 4 tb ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση raw φωτο και επεξεργασία με photoshop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Τι θήκη προτείνετε για αυτόν τον δίσκο για καθημερινές και συνεχόμενες εγγραφές?? Θέλω να τον κάνω εξωτερικό και να τον συνδέσω σε έναν αποκωδικοποιητή Mpeg-4 που έχει usb2 μπροστά για να γράφω καθημερινά και ασταμάτητα προγράμματα καναλιών για όσο πάει για ώρες και χωρίς επανασυνδέσεις επίσης η θήκη θα ήθελα να έχει LED ένδειξης λειτουργίας καί νά έχει USB 3.0 για να μεταφέρω ποίο γρήγορα της εγγραφές στον υπολογιστή μετά για επεξεργασία βίντεο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jBilly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, Vasilis T 92 said: Καλημέρα. Τι θήκη προτείνετε για αυτόν τον δίσκο για καθημερινές και συνεχόμενες εγγραφές?? Θέλω να τον κάνω εξωτερικό και να τον συνδέσω σε έναν αποκωδικοποιητή Mpeg-4 που έχει usb2 μπροστά για να γράφω καθημερινά και ασταμάτητα προγράμματα καναλιών για όσο πάει για ώρες και χωρίς επανασυνδέσεις επίσης η θήκη θα ήθελα να έχει LED ένδειξης λειτουργίας καί νά έχει USB 3.0 για να μεταφέρω ποίο γρήγορα της εγγραφές στον υπολογιστή μετά για επεξεργασία βίντεο https://www.skroutz.gr/s/21335630/Ugreen-THiki-gia-Skliro-Disko-2-5-SATA-III-me-syndesi-USB3-0-60353.html?product_id=52140947&sponsored=listing Στο μαγαζι που ειμαι δουλεψαμε αυτο το case, αρκετα αξιοπιστο και πιστευω θα κανει για την δουλεια που το θελεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 καλησπέρα. Για αγορά εξωτερικού σκληρού μηχανικού δίσκου 4ΤΒ ποιον θα προτείνατε ως 100Ευρώ? Χρήση backup photo-video, οπότε δεν θα είναι μόνιμα συνδεδεμένος. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τι δίσκο προτείνετε για επεξεργασία βίντεο στον υπολογιστή SSD η NVMe?? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Για 12άρη τι να προτιμήσω; Χρησιμοποιώ χρόνια WD, και είμαι μεταξύ WD Red Pro vs Ironwolf Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα αγάπες Έστησαν νέο μηχάνημα πρόσφατα με Samsung 990 pro nvme. Λέω να πάρω άλλον έναν nvme για storage. Σκέφτομαι η τον 990 pro ή τον western digital black καλώς (δε θυμάμαι όνομα 😝). Αξίζει τα παραπάνω λεφτά ο 990 μιας και μιλάμε καθαρά για storage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά καλησπέρα! Φίλος σκηνοθέτης έχει αποθηκευμένο το υλικό του σε σκληρούς δίσκους HDD. Θέλει να αγοράσει και να τους αντιγράψει για ασφάλεια και σε ένα άλλο δίσκο. Το υλικό του είναι 2,6T. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα σχετικά καλό εξωτερικό σκληρό δίσκο 4T για αυτό το σκοπό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Στις 3/10/2023 στις 12:41 ΜΜ, JLEE είπε Παιδιά καλησπέρα! Φίλος σκηνοθέτης έχει αποθηκευμένο το υλικό του σε σκληρούς δίσκους HDD. Θέλει να αγοράσει και να τους αντιγράψει για ασφάλεια και σε ένα άλλο δίσκο. Το υλικό του είναι 2,6T. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα σχετικά καλό εξωτερικό σκληρό δίσκο 4T για αυτό το σκοπό? Δεν ξέρω με τι τρόπο αποθηκεύουν οι σκηνοθέτες και έχει τόσο λίγο όγκο το υλικό, δεν μου πέφτει και λόγος βέβαια. Για μένα που είμαι πιο πολύ της φωτογραφίας έχω μεγάλους δίσκους αυτής της κατηγορίας. Αν υπολογίσεις την τιμή ανά τεραμπάιτ συμφέρει καλύτερα να είναι κοντά στα 10Τ ο δίσκος και όχι 4 που σκέφτεται. όσο για τον κανόνα αποθήκευσης 3-2-1 για να μην χάσεις αρχεία είναι σε 3 μέρη το ένα σε διαφορετικό χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο νημα . Θελω προτασεις για καλο γρηγορο και οικονομικο Μ.2 NVNM 2280 500gb ή 1T. Θελω να αντικαταστησω ενα δισκο σε λαπτοπ HP 15s-eq3224nw(712F1EA) και ενα σε σταθερο υπολογιστη (PCI Express 3.0) που εχει μεσα εναν XPG GAMMIX S11 Pro 256gb με 71% υγεια τον εχω απο το 2020 ( θα τον βαλω σε θηκη για μεταφορες αρχειων ) Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα