Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων V2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, lazoras είπε

Καλησπέρα, υγεία σε όλους.

Λόγω δωροεπιταγής 30 ευρώ απο πολυκατάστημα και επειδή λήγει η διορία θέλω αν είναι δυνατόν να μου προτείνετε ποιον απο αυτούς τους δίσκους να πάρω για back up φωτογραφιων και video.

Intenso Memory Case 1TB USB 3.0 2.5"    49,90ευρω

WD Elements 1TB 2.5" USB 3.0      54,90ευρω

Seagate Expansion 1TB Usb 3.0  54,90ευρω

WD My Passport 1TB 2.5"    59,90ευρω

δηλαδή σκοπεύω να βάλω 20 με 30 ευρω ακόμα.

Ευχαριστώ πολύ.

Υπομονή φίλοι και προσοχή.

1. WD My Passport 1TB 2.5"
  2. Intenso Memory Case 1TB USB 3.0 2.5
  3. Seagate Expansion 1TB Usb 3.0
  4. WD Elements 1TB 2.5" USB 3.0

Με αυτη τη σειρα πηγαινε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

56 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε
  1. WD My Passport 1TB 2.5"
  2. Intenso Memory Case 1TB USB 3.0 2.5
  3. Seagate Expansion 1TB Usb 3.0
  4. WD Elements 1TB 2.5" USB 3.0

Με αυτη τη σειρα πηγαινε.

Ευχαριστώ πολύ Κώστα.

Μια διευκρίνηση υπάρχει και ο

WD My Passport 1TB 2.5" Black (2020) στα 69 ευρω

είναι πιο καινούριο μοντέλο απλά;

24 λεπτά πριν, lazoras είπε

Ευχαριστώ πολύ Κώστα.

Μια διευκρίνηση υπάρχει και ο

WD My Passport 1TB 2.5" Black (2020) στα 69 ευρω

είναι πιο καινούριο μοντέλο απλά;

Περισσοτερες λεπτομερειες απο τα μοντελα των δισκων??

4 λεπτά πριν, lazoras είπε

Απο οτι λεει ο κωτσοβολος ο ακριβος wd ειναι usb 3.2

Αν εχεις συγχρονο υπολογιστη που να εκμεταλευεσαι τις "ταχυτητε"ς και πραγματικα σου ωφελλουν, τοτε αξιζει να δωσεις τα extra, αλλιως μεινε στην πρωτη επιλογη.

Μόλις τώρα, Kostas.karras είπε

Απο οτι λεει ο κωτσοβολος ο ακριβος wd ειναι usb 3.2

Αν εχεις συγχρονο υπολογιστη που να εκμεταλευεσαι τις "ταχυτητε"ς και πραγματικα σου ωφελλουν, τοτε αξιζει να δωσεις τα extra, αλλιως μεινε στην πρωτη επιλογη.

Ευχαριστώ πολύ.

13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ποιον δισκο να παρω για τον φορητο της πεθερας μεχρι 250 ελεγα τον BX500 240GB

Γιατι ακριβυναν ετσι οι ssd?

Για την πεθερά;; Έχω έναν χτυπημένο hdd 😝

https://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11539

Ετοιμοπαραδοτος στο Περιστέρι.

Λογο παραγωγής nand λίγο πού είχα ψαχτει.

3 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Για την πεθερά;; Έχω έναν χτυπημένο hdd 😝

https://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11539

Ετοιμοπαραδοτος στο Περιστέρι.

Λογο παραγωγής nand λίγο πού είχα ψαχτει.

Κωστα το ετοιμοπαραδοτο πλεον δεν λεει κατι και απεναντι απο το σπιτι σου να ειναι, επειδη πλεον δεν πουλανε σαν φυσικα καταστηματα λογω ιου.

Οποτε θα παει γυρω στα 45 ειναι καλυτερος απο τον BX500 ???

Καλησπερα,σκοπευα να παρω τον samsung 860 evo αλλα με μια ερευνα που εκανα ειδα οτι υπαρχουν θεματα συμβατοτητας με την amd και επειδη το συστημα μου αποτελειται απο ryzen 5 2600 και rx 580 με προβληματιζει λιγο απο τα προβληματα που ειδα να εχουν καποιοι. Αξιζει τελικα το ρισκο η να παω στον crucial mx500 ; Η χρηση του θα ειναι κυριως για λειτουργια των windows και gaming των open world games.

38 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Κωστα το ετοιμοπαραδοτο πλεον δεν λεει κατι και απεναντι απο το σπιτι σου να ειναι, επειδη πλεον δεν πουλανε σαν φυσικα καταστηματα λογω ιου.

Οποτε θα παει γυρω στα 45 ειναι καλυτερος απο τον BX500 ???

Αν είναι για την πεθερά (δηλαδή όχι κάποια ιδιαίτερη χρήση)

Πάρε κάποιον intenso που θα σου έρθει πιο οικονομικά.

Αν θες κάτι καλύτερο https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=19395520,13235265,15900599,10170917,13430446

Τους προτιμώ από τον bx500

Μετά αν το σκεφτείς,για 5 ευρώ παραπάνω πάς σε mx500 ή kc600 με 5 χρόνια εγγύηση.

Εν τω μεταξύ,αν δεν κάνω λάθος, το eshop πρέπει να δουλεύει για παραλαβές.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει λόγος να αποφύγω τον Samsung 860 QVO 2TB στο PC της υπογραφης, του οποίου η πιο hardcore δραστηριότητα είναι το gaming?

Τον βρίσκω στα 200euro στο amazon.de και βασικα τον παρήγγειλα ήδη αλλά μπορώ να ακυρώσω αν δεν συνίσταται για σοβαρό λόγο.

Παραθέτω τις άλλες επιλογές 2TB SSD ranked ως προς τιμή ανά GB. Η τιμή που αναδεικνύεται στο screenshot για τον εν λόγω είναι λάθος καθώς τον βρήκα στα 200.

Ξέρω ότι ένα απ τα 'προβλήματα' του είναι τα 3 χρόνια εγγύηση αλλά δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα αξιζε να δώσω για κάποιον με 5 χρόνια.

image.png.f292713a2418868660937a8b1377a3c1.png

Επεξ/σία από Babis_allos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MRgeldidram7 είπε

Καλησπερα,σκοπευα να παρω τον samsung 860 evo αλλα με μια ερευνα που εκανα ειδα οτι υπαρχουν θεματα συμβατοτητας με την amd και επειδη το συστημα μου αποτελειται απο ryzen 5 2600 και rx 580 με προβληματιζει λιγο απο τα προβληματα που ειδα να εχουν καποιοι. Αξιζει τελικα το ρισκο η να παω στον crucial mx500 ; Η χρηση του θα ειναι κυριως για λειτουργια των windows και gaming των open world games.

Nαι, εχουν αναφερθει διαφορα, και οχι φυσικα δεν αξιζει το ρισκο...

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=13785263,20661422,21184137 Διαλεξε καπιον αντιστοιχο.

3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Εν τω μεταξύ,αν δεν κάνω λάθος, το eshop πρέπει να δουλεύει για παραλαβές.

Πριν λιγο περασα απο eshop , ειναι ανοιχτα!

3 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Υπάρχει λόγος να αποφύγω τον Samsung 860 QVO 2TB στο PC της υπογραφης, του οποίου η πιο hardcore δραστηριότητα είναι το gaming?

Τον βρίσκω στα 200euro στο amazon.de και βασικα τον παρήγγειλα ήδη αλλά μπορώ να ακυρώσω αν δεν συνίσταται για σοβαρό λόγο.

Παραθέτω τις άλλες επιλογές 2TB SSD ranked ως προς τιμή ανά GB. Η τιμή που αναδεικνύεται στο screenshot για τον εν λόγω είναι λάθος καθώς τον βρήκα στα 200.

Ξέρω ότι ένα απ τα 'προβλήματα' του είναι τα 3 χρόνια εγγύηση αλλά δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα αξιζε να δώσω για κάποιον με 5 χρόνια.

Οχι, Στα 200 μια χαρα ειναι.

Κι εδω απο 210+ ξεκιναει.

Επεξ/σία από Kostas.karras
  • Like 1

4 ώρες πριν, MRgeldidram7 είπε

Προβλημα συμβατοτητας δεν εχουν με τους ryzen αλλα με τις προηγουμενες γενιες.O crucial mx500 ειναι πιο γρήγορος και ειναι καλύτερη επιλογή.

4 ώρες πριν, Babis_allos είπε

image.png.f292713a2418868660937a8b1377a3c1.png

Οι qlc της samsung ειναι πολύ αργές. Στα ίδια πανω κάτω λεφτά ο intel 660p ή crucial p1 ειναι πολύ καλύτερη επιλογή, αν δεν θες να δώσεις τα 270 του adata sx8200 pro για να πάρεις τον πιο γρήγορο

• Like 2

19 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε

Οι qlc της samsung ειναι πολύ αργές. Στα ίδια πανω κάτω λεφτά ο intel 660p ή crucial p1 ειναι πολύ καλύτερη επιλογή, αν δεν θες να δώσεις τα 270 του adata sx8200 pro για να πάρεις τον πιο γρήγορο

Aπο οτι καταλαβα, θελει αποθηκευτικο χωρο, αξιζει να δωσει παραπανω 35-70 ευρω για nvme?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...