ucast Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Ναι Γιάγκο, αυτό θέλω να πω για τους black πια εινε η γνωμη σου? https://www.skroutz.gr/s/14763852/Western-Digital-Black-6TB-256MB.html Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από ucast
tommybertsen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, ucast είπε για τους black πια εινε η γνωμη σου? https://www.skroutz.gr/s/14763852/Western-Digital-Black-6TB-256MB.html 31 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Σε αυτά τα μεγέθη ότι και να πάρεις είναι το ίδιο. Μην ξαναρωτήσεις ,σε παρακαλώ. Βγάζω φλύκταινες. Μην ρωτήσεις τι είναι οι φλύκταινες Αν ξαναρωτήσεις το ίδιο πράγμα, θα αυτοπυρποληθώ.
Kostas.karras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Γιατί ξύνετε πληγές, αυτοεκτίμηση zero?? Ο άλλος είναι ένα βήμα πριν την αυτοκτωνία 1
b-boy_steve Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα! Θα ηθελα να αγορασω εναν φτηνο SSD για εναν επισης φτηνο υπολογιστη με xeon x3440(1156 socket, εχει μονο sata II)... Θελω καποιον μεχρι 256gb που να εχει και ram (εκτως αν δεν εχει τοση σημμασια η ram). Στον main pc μου εχω samsung... Αλλα ελεγα αν υπαρχει κατι ποιο φτηνο που να μην χρειαζεται καθε 6μηνο αντικατασταση... Θα χρησιμοποιηθει μονο για λειτουργικο, drivers, προγραμματα επεξεργασιας εικονας/βιντεο και...league of legends . Ολα τα υπολοιπα στον HDD... Για πειτε καναν αξιολογο... Ευχαριστω εκ των προτερων! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από b-boy_steve
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Παιδια καλησπερα! Θα ηθελα να αγορασω εναν φτηνο SSD για εναν επισης φτηνο υπολογιστη με xeon x3440(1156 socket, εχει μονο sata II)... Θελω καποιον μεχρι 256gb που να εχει και ram (εκτως αν δεν εχει τοση σημμασια η ram). Στον main pc μου εχω samsung... Αλλα ελεγα αν υπαρχει κατι ποιο φτηνο που να μην χρειαζεται καθε 6μηνο αντικατασταση... Θα χρησιμοποιηθει μονο για λειτουργικο, drivers, προγραμματα επεξεργασιας εικονας/βιντεο και...league of legends . Ολα τα υπολοιπα στον HDD... Για πειτε καναν αξιολογο... Ευχαριστω εκ των προτερων! https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=10170917,13787241
b-boy_steve Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 45 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=10170917,13787241 Μολις εκανα παραγγελια τον crusial... Με 5 χρονια εγγυηση νομιζω θα μαι μια χαρα... Αρκει να μην θελει αντικατασταση στο 6μηνο-χρονο... Θα δειξει... Ευχαριστω παντως! 1
theof28 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Παιδιά κάποιος που γνωρίζει τις διαφορές του my cloud από το my cloud home. Θέλω να αγοράσω ένα για να βάζω αρχεία ωστε να τα βλέπουν όλες οι συσκευές στο δίκτυο (π.χ. ταινίες). Έχει πολυ καλές τιμές σε recertified. Aπό το λίγο που έψαξα το home έχει καλύτερο hw αλλά το απλό είναι πιο παραμετροποιήσιμο.
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, theof28 είπε Παιδιά κάποιος που γνωρίζει τις διαφορές του my cloud από το my cloud home. Θέλω να αγοράσω ένα για να βάζω αρχεία ωστε να τα βλέπουν όλες οι συσκευές στο δίκτυο (π.χ. ταινίες). Έχει πολυ καλές τιμές σε recertified. Aπό το λίγο που έψαξα το home έχει καλύτερο hw αλλά το απλό είναι πιο παραμετροποιήσιμο. Φτιαξε ενα θεμα καλυτερα.. 1
b-boy_steve Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Γιατί συνήθως τους αλλάζεις στο 6μηνο? Εχτως του Samsung 850 evo 250gb που αγοραστηκε το 2015 (εχει κλεισει 4ετια+) και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα στο main pc μου, ειχα αγορασει και εναν intenso προσφατα για τον 2ο υπολογιστη, ο οποιος ειχε ολο προβληματα... Φυσικα τον samsung τον ειχα χρησοπληρωσει τοτε ενω αντιθετα τον intenso τον βρηκα πολυ φτηνα... Ε, καθε 6μηνο πανω κατω τον πηγαινα για αντικατασταση γιατι δεν φορτωνε τιποτα... Προσπαθησα να τον ξανακανω format και να ξαναβαλω τα windows αλλα δεν εννιωθε... Τον πηγα για service και μου εκαναν αντικατασταση... Μετα παλι τα ιδια σε λιγοτερο απο 6 μηνες μαλιστα... Για κανα χρονο+ με εχει εκνευρισει τοσο που προτιμησα να χρησιμοποιησω HDD με 5400rpm... Επισης βλεπω πως οι τιμες των ssd ειναι πολυ χαμηλες πλεον... Σκεφτομαι να προβω σε αγορα ssd 1tb για το main rig μου για να μπορω να φορτωσω και κανα παιχνιδακι μεσα... Ποιον μου προτεινεται σ αυτην την κατηγορια;;; Samsung 860 qvo / Crucial mx500 / Samsung 860 evo? Λενε τιποτα οι qlc??? 😕 Να ενημερωσω πως στο main rig μου το average writes per day ειναι στα 38gb... Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από b-boy_steve
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω μέση θερμοκρασία στον M.2 μου 46/52 και ελάχιστη 44/46 (έχει 2 θερμοκρασίες στο HWiNFO64, λογικά η μία είναι ο controller και η άλλη η NAND). Εσωτερική στους 30-31. Το θέμα είναι ότι του έχω βάλει και μία ψήκτρα. Είναι φυσιολογικές αυτές οι Τ; Το λέω γιατί την ψήκτρα την κόλλησα κατευθείαν από πάνω δεν έβγαλα την ετικέτα που έχει ο M.2.. @b-boy_steve Κάτι συμβαίνει. Είναι πολύ περίεργο ακόμη και για φθηνότερους SSD να βγαίνουν off στο εξάμηνο. Μήπως τους καίει η μητρική σου; Ή μήπως το sata καλώδιο δημιουργεί το θέμα; Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Βλέπω μέση θερμοκρασία στον M.2 μου 46/52 και ελάχιστη 44/46 (έχει 2 θερμοκρασίες στο HWiNFO64, λογικά η μία είναι ο controller και η άλλη η NAND). Εσωτερική στους 30-31. Το θέμα είναι ότι του έχω βάλει και μία ψήκτρα. Είναι φυσιολογικές αυτές οι Τ; Το λέω γιατί την ψήκτρα την κόλλησα κατευθείαν από πάνω δεν έβγαλα την ετικέτα που έχει ο M.2.. @b-boy_steve Κάτι συμβαίνει. Είναι πολύ περίεργο ακόμη και για φθηνότερους SSD να βγαίνουν off στο εξάμηνο. Μήπως τους καίει η μητρική σου; Ή μήπως το sata καλώδιο δημιουργεί το θέμα; Θα μπορουσε... Δεν ξερω... Κουμπωσα σημερα τον crusial... Εβαλα windows και προγραμματα οποτε θα δειξει στην πορεια... Αν εχω θεμα και μ αυτον τοτε κατι αλλο δεν παει καλα... Επισης πλεον παρακολουθω και το total data write μπας και φτανω το οριο στο 6μηνο, αλλα το βλεπω υπερβολικα χλωμο... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από b-boy_steve 1
Kostas.karras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 12:23 ΠΜ, b-boy_steve είπε Επισης βλεπω πως οι τιμες των ssd ειναι πολυ χαμηλες πλεον... Σκεφτομαι να προβω σε αγορα ssd 1tb για το main rig μου για να μπορω να φορτωσω και κανα παιχνιδακι μεσα... Ποιον μου προτεινεται σ αυτην την κατηγορια;;; Samsung 860 qvo / Crucial mx500 / Samsung 860 evo? Λενε τιποτα οι qlc??? 😕 Να ενημερωσω πως στο main rig μου το average writes per day ειναι στα 38gb... https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=13866953%2C11934222 1
countass Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 παιδιά καλησπέρα.χρειάζομαι έναν αντάπτορα-hdd case(αφού μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς τη θήκη για να αλλάζω εύκολα δίσκο) είτε κάποιο docking station για κάτι hdd 3,5 παλιούς που έχω 160-320gb.Κάτι οικονομικό αν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα