zacharis1955 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μικρόφωνο Trust Madell Vintage 21672 3.5 mm 6.49 € https://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=202281 https://www.trust.com/en/product/21672-madell-desk-microphone-for-pc-and-laptop Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από zacharis1955 2 5
ASTOU Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Κουτί μου έρχεται. Έψανχα μικρόφωνο αυτές τις μέρες, παίζει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα?
zacharis1955 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, ASTOU είπε ... παίζει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα? Oχι... 1
Dimitrisha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 https://www.e-shop.gr/trust-20378-mico-usb-microphone-p-PER.591486 ειδα και αυτο στο eshop σημερα για καποιον που θελει να δωσει λιγα παραπανω. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε https://www.e-shop.gr/trust-20378-mico-usb-microphone-p-PER.591486 ειδα και αυτο στο eshop σημερα για καποιον που θελει να δωσει λιγα παραπανω. Το μικρόφωνο του νήματος έχει διακόπτη on-off που είναι πολύ χρήσιμος ενώ το άλλο trust στα διπλάσια+ χρήματα δεν έχει. Επιπλέον το φθηνότερο του νήματος έχει αποσπώμενο pop filter που βελτιώνει της ποιότητα της ομιλίας ενώ αυτό που παραθέτεις δεν έχει. Σε κάθε περίπτωση στα 8,5 ευρώ που βγαίνει με τα μεταφορικά είναι πολύ καλό VFM το Trust madell και είναι και πιο εμφανίσιμο. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από lionheart75
Dimitrisha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, lionheart75 said: Το μικρόφωνο του νήματος έχει διακόπτη on-off που είναι πολύ χρήσιμος ενώ το άλλο trust στα διπλάσια+ χρήματα δεν έχει. Επιπλέον το φθηνότερο του νήματος έχει αποσπώμενο pop filter που βελτιώνει της ποιότητα της ομιλίας ενώ αυτό που παραθέτεις δεν έχει. Σε κάθε περίπτωση στα 8,5 ευρώ που βγαίνει με τα μεταφορικά είναι πολύ καλό VFM το Trust madell και είναι και πιο εμφανίσιμο. το θεμα ειναι οτι απο τα 2-3 βιντεο που ειδα αυτο που παρεθεσα εχει αρκετα καλυτερη ποιοτητα ηχου οπως επισης ερχεται με usb soundcard και "pop filter" εσωτερικα. Δεν γνωριζω παραπανω εριξα μια παραγγελια και στα 2 θα δειξει. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Dimitrisha 2
leros2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Dimitrisha είπε το θεμα ειναι οτι απο τα 2-3 βιντεο που ειδα αυτο που παρεθεσα εχει αρκετα καλυτερη ποιοτητα ηχου οπως επισης ερχεται με usb soundcard και "pop filter" εσωτερικα. Δεν γνωριζω παραπανω εριξα μια παραγγελια και στα 2 θα δειξει. Αναμένουμε εντυπώσεις..
liverpoolman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Εχω ενα Logitech usb παλιο... Θελω κατι καλυτερο για youtube και τραγουδι θα καλυθω με ενα απο τα 2 trust?
Antonis3d Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) εριξα μια παραγγελια το trust madell γιατι το μικροφωνο του headset μου ειναι λιγο μαπα και πιανει τον ηχο απο τα ακουστικα Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Antonis3d
lionheart75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το δάκτυλο στη σκανδάλη είμαι και εγώ για το trust madell αλλά ο λόγος που δεν το έχω πάρει ακόμα είναι, 1. Διότι δεν σκοπεύω στο άμεσο μέλλον να γίνω youtuber, αργότερα δεν ξέρω... και 2. διότι με καλύπτει πολύ καλά το μικρόφωνο της microsoft lifecam cinema αν χρειαστώ κάποια στιγμή άλλο εξωτερικό μικρόφωνο απο αυτά των headset μου. Επομένως, η τιμή είναι πολύ χαμηλή - σχεδόν τσάμπα όμως αν έχετε μια decent webcamera και η χρήση που σκοπεύετε να κάνετε είναι απλή και βασική δεν χρειάζεστε ξεχωριστό μικρόφωνο. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από lionheart75
BalthazarX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, liverpoolman είπε Εχω ενα Logitech usb παλιο... Θελω κατι καλυτερο για youtube και τραγουδι θα καλυθω με ενα απο τα 2 trust? Αν έχεις το κλασικό γκρι λοτζιτεκ με την τετράγωνη βάση, δεν νομίζω να δεις διαφορά. Ίσα ίσα επειδή το trust είναι με 3,5άρι jack αντι για usb, ίσως να έχεις και χειρότερα αποτελέσματα. Ας πουν όμως καλύτερα όσοι το δοκιμάσουν.
johnnycer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Καλα πλεον μικροφωνο μπορεις να εχεις και με εφαρμογές τυπου DroidCam και τα αποτελεσματα απο πλευρας ποιοτητας ειναι εντυπωσιακά... Παρ ολα αυτα γνωρίζοντας το παραπανω και εχοντας και headset ειπα να το αγορασω κυριως λογω design Δειχνει μια καλλιτεχνική νοτα στο γραφείο και σε αυτη την τιμή και 3 φορες να χρησιμοποιηθει τα λεφτα του θα τα βγαλει 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, johnnycer είπε Καλα πλεον μικροφωνο μπορεις να εχεις και με εφαρμογές τυπου DroidCam και τα αποτελεσματα απο πλευρας ποιοτητας ειναι εντυπωσιακά... Παρ ολα αυτα γνωρίζοντας το παραπανω και εχοντας και headset ειπα να το αγορασω κυριως λογω design Δειχνει μια καλλιτεχνική νοτα στο γραφείο και σε αυτη την τιμή και 3 φορες να χρησιμοποιηθει τα λεφτα του θα τα βγαλει Σωστός, αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που θα το έπαιρνα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από lionheart75 1
Bigi444444 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Πόσο κοντά πιστεύετε ότι πρέπει να μιλάει κανείς για να ακούγεται σε φυσιολογική ένταση η φωνή του με ένα τέτοιο όφωνο; Πρέπει να το βάλεις μπροστά σου λες και ρουφάς από το καλαμάκι τον καφέ ή μπορείς να το έχεις και στη γωνία στο γραφείο στο ένα μέτρο πχ;
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Πόσο κοντά πιστεύετε ότι πρέπει να μιλάει κανείς για να ακούγεται σε φυσιολογική ένταση η φωνή του με ένα τέτοιο όφωνο; Πρέπει να το βάλεις μπροστά σου λες και ρουφάς από το καλαμάκι τον καφέ ή μπορείς να το έχεις και στη γωνία στο γραφείο στο ένα μέτρο πχ; To βάζεις σε ένα τέτοιο και είσαι κομπλέ μιας και το φέρνεις όσο κοντά θέλεις αλλά δεν πιάνει και χώρο στο γραφείο σου. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00WTUBHXS/ref=ox_sc_act_title_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα