lek88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό και δοκιμασμένο power bank από ελληνικό κατάστημα που να έχει γρήγορη φόρτιση? (η συσκευή μου την υποστηρίζει). Σε λογική τιμή. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από lek88
ss13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δες εδώ ( δεν είναι Quick Charge όμως αλλά είναι πολύ δυνατό ) αυτές είναι οι πιο δυνατές μάρκες https://www.skroutz.gr/c/1748/power_banks/m/5702_15053_16421_18903/TP-LINK_or_Xiaomi_or_Romoss_or_Anker.html?keyphrase=power+banks+quick+charge περίμενε να σου πουν οι πιο ειδικοί ( λογική τιμή και ποιότητα δύσκολο )
lek88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Θέλω να είναι γρήγορο. Γιατί έχω ένα το οποίο καίει μαζουτ.
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Κοιτα προς xiaomi μεριά με υποστηριξη quick charge 2.0 1
ss13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω πως τα Romoss και τα Anker είναι ποιοτικότερα , απλά πιο ακριβά , από συμβουλή σου σε περσινό θέμα stelios18120 όταν έψαχνα κι εγώ για Power Bank διάβασε κι εδώ τι λέει ο Dare-Devil και ο overpower για τα Anker , δες αν ισχύει η προσφορά ακόμα , εγώ πάντα είμαι της άποψης ' αγοράζω κάτι καλό μια φορά ' γι αυτό σου λέω , τώρα η επιλογή είναι δική σου Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από ss13 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 47 λεπτά πριν, ss13 είπε Νομίζω πως τα Romoss και τα Anker είναι ποιοτικότερα , απλά πιο ακριβά , από συμβουλή σου σε περσινό θέμα stelios18120 όταν έψαχνα κι εγώ για Power Bank Αλλάζουν οι καιροί φίλε μου.... Και σαν κάτοχος αρκετών powerbank πάντα προτείνω αυτό που θεωρω την εκαστοτε στιγμή ποιοτικότερο και πιο vfm.
ss13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 stelios18120 δεν σου είπα πως είσαι λάθος , απλά έψαξα - βρήκα αυτό που μου είχες γράψει , δηλαδή εσύ προτείνεις Xiaomi αντί για Anker ; Εγώ όπου διάβασα τα Anker τα έχουν πολύ ψηλά , εσύ δηλαδή τι θεωρείς καλό και ποιοτικό ( αφού έχεις αλλάξει πολλά Power Banks όπως λες ) ; Το Tp - Link που πήρα το θεωρείς καλό ( φιλικά μιλάμε πάντα ) ; 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ss13 είπε stelios18120 δεν σου είπα πως είσαι λάθος , απλά έψαξα - βρήκα αυτό που μου είχες γράψει , δηλαδή εσύ προτείνεις Xiaomi αντί για Anker ; Εγώ όπου διάβασα τα Anker τα έχουν πολύ ψηλά , εσύ δηλαδή τι θεωρείς καλό και ποιοτικό ( αφού έχεις αλλάξει πολλά Power Banks όπως λες ) ; Το Tp - Link που πήρα το θεωρείς καλό ( φιλικά μιλάμε πάντα ) ; Όταν γράφεις κάτι γ εμένα καλό θα ήταν να με κάνεις quote ώστε να το δω και να απαντήσω Θεωρώ ότι xiaomi,romoss,anker,tp link ότι αξίζουν τα χρήματα τους. Αλλά είναι ανάλογα και πιο μοντέλο θέλει ο καθένας και για το σκοπό.ναι σωστό το πληρώνω μια φορά και το εχω για πάντα (η όσο αντέξει τέλος πάντων) αλλά καλό θα είναι αν υπάρχει κάτι vfm η σε προσφορά εκείνη την περίοδο που ψάχνουμε να πάρουμε αυτό τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ. Είναι πάντα τι ανάγκες έχει και πόσα διαθέτει ο καθένας μας Αν θέλεις και μια σειρά,γ εμένα ισχύει αυτό. xiaomi-anker (είναι όντως κορυφαία σε κατασκευή και χωρητικότητα,όχι σαν κάτι αλλά που λένε 10.000mah και είναι 5.000 πραγματικα) romoss και tp link αμέσως μετά. Όχι πως υστερούν κάπου,απλά τα άλλα δύο παραπάνω θεωρώ ότι έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής και συχνά παίζουν σε πολύ καλές τιμές (ειδικά τα xiaomi από εξωτερικό,αν μπορείς να φέρεις βέβαια) Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από stelios18120
ss13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, stelios18120 είπε Όταν γράφεις κάτι γ εμένα καλό θα ήταν να με κάνεις quote ώστε να το δω και να απαντήσω Θεωρώ ότι xiaomi,romoss,anker,tp link ότι αξίζουν τα χρήματα τους. Αλλά είναι ανάλογα και πιο μοντέλο θέλει ο καθένας και για το σκοπό.ναι σωστό το πληρώνω μια φορά και το εχω για πάντα (η όσο αντέξει τέλος πάντων) αλλά καλό θα είναι αν υπάρχει κάτι vfm η σε προσφορά εκείνη την περίοδο που ψάχνουμε να πάρουμε αυτό τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ. Είναι πάντα τι ανάγκες έχει και πόσα διαθέτει ο καθένας μας Αν θέλεις και μια σειρά,γ εμένα ισχύει αυτό. xiaomi-anker (είναι όντως κορυφαία σε κατασκευή και χωρητικότητα,όχι σαν κάτι αλλά που λένε 10.000mah και είναι 5.000 πραγματικα) romoss και tp link αμέσως μετά. Όχι πως υστερούν κάπου,απλά τα άλλα δύο παραπάνω θεωρώ ότι έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής και συχνά παίζουν σε πολύ καλές τιμές (ειδικά τα xiaomi από εξωτερικό,αν μπορείς να φέρεις βέβαια) Ναι διάβασα αρκετά σε κάποια ξένα Forums http://forums.whirlpool.net.au/archive/2537285 που λένε για την καλή ποιότητα των μπαταριών της Anker , όπως κι εδώ https://www.flyertalk.com/forum/travel-technology/1519353-anker-best-go-power-solution.html ακόμα διάβασε και για τα Tronsmart που λένε πως είναι ισάξια με τα Anker αλλά δεν βρήκα κανένα στην Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα