Kostas.karras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ανοίγεται το θέμα αυτό σχετικά με τις προτάσεις μονάδων αποθήκευσης (hdd/ssd/usb sticks κτλπ) Καλό είναι να αναφέρονται τα εξής: Διαθέσιμο ποσό Επιθυμητή χωρητικότητα Eίδος χρήσης (gaming,επαγγελαματικη χρήση, nas συστήματα, κτλπ) Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης ( στην περίπτωση που θα παίξει κάποιο ρόλο με το λειτουργικό) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Kostas.karras 3
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 κωστα απλα νομιζα οτι εγω εκανα κατι και εκλεισε το θεμα
Kostas.karras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, powerblade είπε κωστα απλα νομιζα οτι εγω εκανα κατι και εκλεισε το θεμα Spoiler Καλή αρχή... Μην κλείσει κι αυτό..
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 απλα πες μου κατι γιατι η αλλη ενοτητα εκλεισε? απλα δεν καταλαβα τον λογο.παντος εγω δεν εκανα κατι κακο 1 1
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, powerblade είπε απλα πες μου κατι γιατι η αλλη ενοτητα εκλεισε? απλα δεν καταλαβα τον λογο.παντος εγω δεν εκανα κατι κακο Αν συνεχίσεις να ρωτάς, θα κλείσει κι αυτό. Σταμάτησέ το εδώ. 2
powerblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 αυτο που εχει σημασια εινε να γινει μια νεα αρχη με αυτην την ενοτητα συμφωνοι δεν ξαναρωταω κατι αλλο απλα να εχουμε μια καλη αρχη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλή αρχή... Μην κλείσει κι αυτό.. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Kostas.karras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δεκτες γνωμες απο ολους για να γινει καλυτερο το θεμα.
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Υπάρχει σχετικό νήμα Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων V2
Προτεινόμενες αναρτήσεις