stratisbak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Στις 6/12/2018 στις 12:25 ΠΜ, nikolasR200 είπε Καλησπέρα παιδιά, έφτασε και σε εμάς η ώρα σε πολυκατοικία του '82, να δούμε το θέμα του θυροτηλεφώνου. Υπάρχουν κάποιες μάρκες ή κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε? Παίζουν διάφορα φυλλάδια με ειδικούς και "ειδικούς" και δεν έχω ιδέα προς τα που να στραφούμε και με τι κριτήρια.. Το κόστος ισχύει αυτό που γράφτηκε παραπάνω ότι μιλάμε για 2k + ? Καλημερα οπως ειπαν και πιο πανω εξαρταται τι θες να βαλεις, εγχρωμα μονιτορ, ποσα διαμερισματα κλπ...περυσι εβαλα σε 5 διαμερισματα ενα κιτ περιπου 2100, τσεκαρε κι εδω μηπως και δεν εχεις βρει ακομα λυση! Οπως επισης μπορειτε να βαλετε και μια απλη καμερα στην εισοδο της πολυκατοικιας (ετσι το ειχα πριν βαλω θυροτηλεφωνα) οπου εβλεπα στην τηλεοραση μου την εισοδο και ανοιγα απο κανονικο κουδουνι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolasR200 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, stratisbak είπε Καλημερα οπως ειπαν και πιο πανω εξαρταται τι θες να βαλεις, εγχρωμα μονιτορ, ποσα διαμερισματα κλπ...περυσι εβαλα σε 5 διαμερισματα ενα κιτ περιπου 2100, τσεκαρε κι εδω μηπως και δεν εχεις βρει ακομα λυση! Οπως επισης μπορειτε να βαλετε και μια απλη καμερα στην εισοδο της πολυκατοικιας (ετσι το ειχα πριν βαλω θυροτηλεφωνα) οπου εβλεπα στην τηλεοραση μου την εισοδο και ανοιγα απο κανονικο κουδουνι! Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δω. Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα σε κάποια λύση ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα