Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Επίσης, για τα λάδια ότι λέει ο κατασκευαστής. Και μάλιστα καλό είναι να διαβάζουμε το αγγλικό manual κι όχι το ελληνικό καθώς στο ελληνικό έχουν τα μισά χλμ για τη συντήρηση, πχ 12.000 χλμ στο αγγλικό και 6.000 στο ελληνικό!!!! Βέβαια ξεχνάς και την διαφορά στην θερμοκρασία που έχουν οι δυο χώρες που λες. Για αυτό βλέπεις και την διαφορά στα χιλιόμετρα,αλλά και στο ιξώδες του λαδιου. όσο για την αλυσίδα,πως οδηγείτε ρε παίδες και αλλάζετε αλυσίδα κάθε 10Κ χλμ;; 30Κχλμ μου βγάζει στην μηχανή και λίγο λιγότερα στο παπί...
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το παπί λέω ρε παιδιά. Παπί δεν έχει και ο TS; Ναι την λιπαινω, μετα από βόλτα για να είναι ζεστή, και μετα κάθεται. Τι μάρκα βάζετε; Εγώ βάζω DiD με κανα 30αρι-35. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Sheogorath
Mpiftekis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Βέβαια ξεχνάς και την διαφορά στην θερμοκρασία που έχουν οι δυο χώρες που λες. Για αυτό βλέπεις και την διαφορά στα χιλιόμετρα,αλλά και στο ιξώδες του λαδιου. [...] Νομίζεις ότι ο κατασκευαστής δεν έχει λάβει υπ'όψιν του τις διάφορες θερμοκρασίες ανά τον κόσμο; Για αυτό υπάρχουν τα ιξώδες, όπως λες. Τα δικά μας τα τζιμάνια εδώ πέρα απλά τα αλλάξανε για να πουλάνε πιο συχνά. Ξέρω εκ των έσω ότι η Jaguar πάει και δοκιμάζει τα αυτοκίνητα της σε ερήμους ανά την υφήλιο για να ελέξγει τους κινητήρες σε ακραίες συνθήκες. Δεν τους δοκιμάζει μόνο στην Αγγλία. 21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Για το παπί λέω ρε παιδιά. Παπί δεν έχει και ο TS; Ναι την λιπαινω, μετα από βόλτα για να είναι ζεστή, και μετα κάθεται. Τι μάρκα βάζετε; Εγώ βάζω DiD με κανα 30αρι-35. Σωστά το κάνεις. Κι εγώ DID O ή Χ -ring βάζω αλλά βαζω σε μηχανή, όχι σε παπί. Και κρατάει πάνω από 30κ χλμ. Υποτίθεται ότι στο παπί η μαμίσια κρατάει 50κ χλμ. Μήπως το φορτώνεις πολύ το παπί και για αυτό ξεχειλώνει γρήγορα;;; 1
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Θα το κοιτάξω, τι να πω. Παλιότερα ναι, το οδηγούσα σαν κανίβαλος. Πλέον σαν θείτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα