Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ! Μια ερώτηση για αυτούς που κατέχουν το θέμα ασφάλεια. Έχω ένα αυτοκίνητο με διάφορα χτυπήματα, πιο πολύ στα φτερά, μπρος και πίσω το οποίο είναι ασφαλισμένο με μικτή και απαλλαγή στα 300€. Μπορώ να επισκευάσω όλες τις ζημιές κατευθείαν και να δώσω την απαλλαγή μου μόνο ή θα τσινισει η ασφάλεια επειδή είναι σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν βγω εκτός δρόμου και γίνει άχρηστο δεν θα με καλύψει? Να τρακαρω εννοείς με άλλον μόνο?

Επεξ/σία από turbakiasss
Δημοσ.

Να το πω αλλιως, για να αποζημειωθεις πρέπει να δηλώσεις ατύχημα, οτι τράκαρες με άλλον οτι έπεσες μόνος σου σε τοιχο κλπ, να έρθει η ασφαλιστική φροντίδα, πραγματογνώμονας, να ανοιχτεί φάκελος και αφού εγκρίθει να αποζημιωθεις

...αυτα ξερω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα και για ζημιες που βρισκουμε απο αγνωστο μας καλυπτει η μικτη ασφαλεια .Προχθες εκανα μετα απο πολλα χρονια ξανα μικτη σε Hellas direct.

Ειχα βρει πριν 2 χρονια το αμαξι μου με ζημια πανω απο 1500 ευρω και ευτχως βρηκα χαρις σε ενα σημειωμα που μου αφησε καποιος ποιος ηταν .Τοτε δεν ειχα μικτη και θα πληρωνα απο την τσεπη μου .Αν ειχα μικτη θα πληρωνα τα πρωτα 500 ευρω που ειναι η απαλλαγη.

12 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ! Μια ερώτηση για αυτούς που κατέχουν το θέμα ασφάλεια. Έχω ένα αυτοκίνητο με διάφορα χτυπήματα, πιο πολύ στα φτερά, μπρος και πίσω το οποίο είναι ασφαλισμένο με μικτή και απαλλαγή στα 300€. Μπορώ να επισκευάσω όλες τις ζημιές κατευθείαν και να δώσω την απαλλαγή μου μόνο ή θα τσινισει η ασφάλεια επειδή είναι σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου? 

Το γεγονος οτι ειναι σε διαφορετικα σημεια ειναι ενα...προβλημα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Και που θες να ξέρουμε εμείς τι ακριβώς προβλέπεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχεις? Διάβασε το και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Λογικά πάντως η απαλλαγή των 300 πρέπει να είναι ανά ζημιά, και για κάθε ζημιά θα πρέπει να υπάρχει καταγραφή.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Δεν ζητάω να μαντέψεις τι έχω στο συμβόλαιο μου, απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποια στάνταρ διαδικασία που ισχύει στις μικτές ασφάλειες. Τεσπα, ακόμα και με την 2η παράγραφο σου βοήθησες για να βγάλω μια άκρη.

Δημοσ.

Αλλο να σε τρακαρες και φταις  σε 2-3 σημεια πχ προφυλακτηρα , πορτα φτερο κλπ συνεχομενα και αλλο να πας να πεις οτι οτι σε τρακαραν σε διαφορετικα σημεια ή το βρηκες χτυπημενο ετσι.

Στν πρωτη περιπτωση η απαλλαγη ειναι οση εχεις για το συνολο της ζημιας.

Τωρα ....αν παρεις μια προκα και περιμετρικα το χαραξεις ωστε να θελει παντου βαψιμο και πεις οτι ετσι το βρηκες δεν ξερω τι μπορει να συμβει αν και δεν ειναι απιθανο να ειναι εστι και στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Δεν ζητάω να μαντέψεις τι έχω στο συμβόλαιο μου, απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποια στάνταρ διαδικασία που ισχύει στις μικτές ασφάλειες. Τεσπα, ακόμα και με την 2η παράγραφο σου βοήθησες για να βγάλω μια άκρη.

Όχι δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ, κάθε ασφαλιστική έχει δικά της προγράμματα και το καθένα έχει δικούς του όρους. Πχ σε μερικές περιπτώσεις σε καλύπτουν μέχρι και 2 ατυχήματα ανά έτος, ενώ σε άλλες δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Μόνο αν διαβάσεις το συμβόλαιο σου θα βγάλεις άκρη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 30/6/2018 στις 10:34 ΜΜ, turbakiasss είπε

Αυτά τα χτυπήματα ποτε έγιναν;Η μικτή καλύπτει ζημιες επί τόπου, δηλαδή την μέρα που έγιναν παιρνει ενημέρωση. Αν εσυ πας εβδομάδες μετά ή μηνες δεν σε πληρώνει τίποτα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jmmys είπε

Αυτά τα χτυπήματα ποτε έγιναν;Η μικτή καλύπτει ζημιες επί τόπου, δηλαδή την μέρα που έγιναν παιρνει ενημέρωση. Αν εσυ πας εβδομάδες μετά ή μηνες δεν σε πληρώνει τίποτα.

Και πως μπορεί η ασφάλεια να γνωρίζει πότε έγιναν τα χτυπήματα, αν είναι παλιά ή όχι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Και πως μπορεί η ασφάλεια να γνωρίζει πότε έγιναν τα χτυπήματα, αν είναι παλιά ή όχι?

Ενας πραγατογνωμονας μια χαρα μπορει να καταλαβει αν ενα χτυπημα ειναι μερικων ημερων απο καποιων μηνων .

Δημοσ.

Αν δούλευαν έτσι οι ασφαλειες στις μικτές θα πρναμε ένα χιλιοτρακαρισμένο θα κάναμε τον πρώτο χρόνο μεικτή ασφάλεια και μετά θα το πουλούσαμε χρυσάφι.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, jmmys είπε

Είναι παλιά χτυπήματα που έγιναν σταδιακά. Οκ, αυτό ήθελα να ξέρω, αν μπορούσα να το συνδυάσω όλα μαζί για να τα φτιάξω.

28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν δούλευαν έτσι οι ασφαλειες στις μικτές θα πρναμε ένα χιλιοτρακαρισμένο θα κάναμε τον πρώτο χρόνο μεικτή ασφάλεια και μετά θα το πουλούσαμε χρυσάφι.

Πληροφοριακά, όταν κάνεις μικτή έρχεται πραγματογνώμονας και παίρνει φωτογραφίες ΠΡΙΝ ασφαλιστεί το αυτοκίνητο για να γλιτώσουν από τέτοιες κουτοπονηριές.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Πληροφοριακά, όταν κάνεις μικτή έρχεται πραγματογνώμονας και παίρνει φωτογραφίες ΠΡΙΝ ασφαλιστεί το αυτοκίνητο για να γλιτώσουν από τέτοιες κουτοπονηριές.

Εκανα μικτη την Παρασκευη σε Hellas Direct με αρχη 4/7 και μου ζητησαν και εστειλα 4 περιμετρικες φωτογραφιες του αυτοκινητου και μια το ταμπλω .Εσετιλα 2-3 παραπανω με τα διανυθεντα χλμ , ηχσυστημα με πλοηγηση και οθονη 2din , και μια με το αυτοματο κιβωτιο .

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...