Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με SMTP Server

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αναλάβει μια ιστοσελίδα σε Wordpress. Υπάρχει μια contact form απο το Plugin WPForms αλλα το πρόβλημα είναι οτι δέν πάνε τα μηνύματα στο email που θέλω. Έβαλα το easy wp smtp plugin πρόσθεσα και τα SMTP Host, Port κτλπ. αλλά όταν παω να στείλω ενα test email μου βγάζει σφάλμα SMTP ERROR: Failed to connect to server: Connection refused (111) SMTP connect() failed. Έστειλα μήνυμα στο support του server και μου είπαν πως χρησιμοποιεί shared server platform και για να στήσω SMTP Server πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε VPS η Dedicated Server. 

Έχει τύχει σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια λύση η πρεπει να γίνει αναβάθμιση το hosting plan? Ευχαριστώ πολύ. 

Screenshot_4.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά θα με άγχωνε η απάντηση που σου έδωσαν γιατί φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν τι θέλεις να κάνεις (σκέψου να χρειαζόσουν βοήθεια σε κάτι πιο σοβαρό).

Ο συγκεκριμένος webhost παρέχει και λογαριασμούς e-mails; Εάν ναι τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα και το plugin που εγκατέστησες εφόσον έβαλες τα σωστά στοιχεία να μπορεί να κάνει το SMTP authentication. Αλλά και να μην παρέχουν λογαριασμούς e-mails, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον εξωτερικό SMTP (π.χ. gmail) για να στέλνονται από εκεί τα μηνύματα. Βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν μπλοκάρουν μέσω firewall τις συνδέσεις προς port 25, 465 ή 587.

Επεξ/σία από CyberCr33p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...