Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα λιγο την πολυτιμη βοηθεια σας. Εχω 10 τουριστικες κατοικιες, εχω όμως μια γραμμή και ενα modem το οποίο το συνδέω  σε διακλαδωτή και σε κάθε σπιτι έχω repeater. Ποτε δεν ειχαμε πολυ καλο σημα αλλα ειχαμε σημα και φυσικα οταν καναμε reset το repeater απο το σπιτι που χανοταν η συνδεση τοτε παλι ξαναερχοταν και ολα καλα. Εχω τωρα περιπου ενα μηνα που μεσα στην ημερα εχω το πολυ 2 ωρες internet και μαλιστα ανα 5 λεπτο χανεται. Ουτε καν εμφανιζει το σημα του wi fi. Πειρα στην cosmote και μετα απο 1000 πραγματα που καναμε μέχρι και router αλλάξαμε μολις συνδεω τα καλωδια στο lan  1 και lan 2 στο διακλαδωτη χανεται η συνδεση οταν ομως δεν τα εχω συνδεδεμενα τοτε εχω wi fi κανονικα απο το modem αλλα φυσικα δεν εχω σε κανενα σπιτι γιατι δεν τα περναω μεσω διακλαδωτη. Μου ειπαν οτι το ip του modem ερχεται σε conflict με το ip των repeater. Ο ηλεκτρονικος μου μου ειπε οτι αυτο ειναι βλακεια αλλα εγω δεν ξερω τι να κανω γιατι ειναι σε επιχειρηση και πρεπει οπωσδηποτε να λυσω το προβλημα. Επισης ο ηλεκτρονικος μου ειπε οτι αν θελω να εχω σε ολα τα σπιτια internet θα πρεπει να παρω 10 ξεχωριστες γραμμες. 10 παγια δηλαδη πραγμα ασυμφορο που στην αρχη της εγκαταστασης δεν ειχε τεθει θεμα προβληματος για 1 γραμμη. Επισης η cosmote μου ειπε οτι ειναι θεμα του ηλεκτρονικου γιατι το προβλημα βγαινει στο lan 1 και 2 κατα τη συνδεση τους. Συγνωμη αν κουρασα αλλα πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας και τι αλλο αν μπορω να κανω

Δημοσ.

ο ηλεκτρονικός που αναφέρει είναι άσχετος , αν αγαπάς την επιχείρηση σου και θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά θα πάρεις έναν επαγγελματία που ξέρει από δίκτυα και με τα σωστά επαγγελματικά μηχανήματα θα κάνεις σωστά την δουλεία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...